VG > Innenriks

Monday, 18 November, 12:12

VG - 08 Nov 19 kl. 17:45

Diskuterer nye tiltak etter «gutten på luftmadrassen»

Etter at VG fortalte historien om «gutten på luftmadrassen», kalte det statlige barnevernet denne uken Helsetilsynet inn til møte. Begge mener at det er risiko for at barn i barnevernet ikke får den hjelpen de trenger..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VG, Helsetilsynet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Diskuterer, nye, tiltak, etter, gutten, luftmadrassen
NRK - 10 Sep 19 kl. 17:28

Diskuterer endringer i Venstre

Venstre-topper diskuterer endringer i partiledelsen etter valget mandag. Venstre fikk i går 3,8 prosent i kommune- og fylkestingsvalget og gjorde sitt dårligste valg siden 2003..

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 13:15

De forstår ikke hva «Fuck the police» handler om

I Facebookgruppen «Engasjerte Holmlianere» diskuterer de ivirig kronikken til Dara Goldar. Ingen av de som diskuterer eller heier frem kronikken er unge menn med minoritetsbakgrunn..

VG - 23 Aug 19 kl. 15:55

Jensen & co inne til nytt møte hos statsministeren - diskuterer ny skisse, ifølge VGs opplysninger

Alle de fire lederne i regjeringspartiene er tilbake på Statsministerens kontor (SMK) for å fortsette bompengeforhandlingene. Ifølge VGs opplysninger diskuterer de en ny skisse som ble utarbeidet onsdag..

NRK - 20 Sep 19 kl. 13:16

Tyskland enig om klimaplan

Etter 18 timer med forhandlinger har Tysklands regjering kommet fram til en pakke med tiltak for å motvirke klimaendringene, melder NTB. Avtaler inneholder tiltak som årlig monitorering, opplyser en ikke navngitt regjeringskilde fredag..

P4 - 23 Aug 19 kl. 19:38

Tiltak etter terrorangrep ved moské forlenges

Politidirektoratet har besluttet at flere av de nasjonale tiltakene etter terrorangrepet ved al-Noor-moskeen i Bærum forlenges ut året. Bævepningen trekkes imidlertid tilbake. Beslutningen bygger på Politiets Sikkerhetstjenestes vurdering av trusselen fra høyreekstreme, ifølge Politidirektoratet.

NRK - 30 Jul 19 kl. 14:24

Ber om tiltak mot Kina

Fiskere i Vietnam har bedt regjeringen om å gjennomføre tiltak mot Kina etter at et kinesisk oljeskip truer Vietnams egenrådighet i Sør-Kina-havet, melder Reuters. Landene har vært i konflikt om en oljeblokk i havet i flere uker..

P4 - 16 Oct 19 kl. 12:50

NFF jobber med tiltak mot vold

Norges Fotballforbund setter nå ned en arbeidsgruppe som skal vurdere tiltak mot vold og trusler. Det gjøres etter at VG de siste ukene har omtalt alvorlige voldshendelser på fotballbanen i Oslo og ellers i landet. Volden skjer ofte i lavere divisjoner og i ungdomsfotballen og mellom spillere og mot dommere..

NRK - 11 Aug 19 kl. 02:43

Setter inn tiltak i hele landet

Politidirektoratet har bedt alle politidistrikt iverksette forebyggende tiltak i forbindelse med feiringen av den muslimske høytiden eid. Politidirektoratet skriver i en pressemelding natt til søndag at det foreligger ingen konkrete trusler..

NRK - 23 Oct 19 kl. 07:54

3 milliarder til reinare hav

Noreg bidrar med over 3 milliardar kroner til tiltak for berekraftig havforvaltning. 2,3 milliardar kroner går til ENOVA til utvikling av Equinors flytende havvindpark Hywind Tampen, et tiltak som vart kjent tidlegare i år..

P4 - 02 Nov 19 kl. 14:20

Tiltak for NAV-ofrene

Regjeringen vil nå sette i gang tiltak for rettshjelp for Nav-ofrene. De vurderer også en egen erstatningsordning, opplyser Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Hauglie sier hun er opptatt av at staten skal gjøre opp for seg..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Slik skal regjeringen fornye skolefagene

Det blir færre kompetansemål, fjerning av sidemål-karakterer, mer læring gjennom lek og satsing på digital dømmekraft. Det er noe av regjeringens løsning på oppgaven: Fornye skolefagene..

VG - 16 timer siden

Stort snøfall mandag morgen: Meldinger om vanskelige kjøreforhold

I høyere og indre strøk i Agder, Telemark, Buskerud og Oppland ventes det rundt 20 centimeter snø mandag. Meteorologisk institutt melder om en utfordrende situasjon..

VG - 4 timer siden

Rådmann går av – beholder millionlønn i tre år

Aslaug Dæhlen beholder full rådmannslønn i tre år etter at hun forlater stillingen i Østre Toten kommune neste år. – Hårreisende, sier innbygger Silje Gangnes (31) om sluttavtalen..

VG - 6 timer siden

Barn som trenger helsehjelp må bo isolert i barnevernet

Det statlige barnevernet mener minst 22 barn ikke får helsehjelpen de har krav på. I stedet bor flere av dem isolert i barnevernet..

VG - 16 timer siden

Politiet snakket med siktede natten før Florø-drapet

Natten før en 51 år gammel kvinne ble knivdrept i Florø reagerte naboer på oppførselen til den 27 år gamle mannen som nå er siktet for drapet..

VG - 19 timer siden

VG avslører: Tidligere våpenlagersjef siktet for underslag

ØSTLANDET (VG) Fra 2010 ble våpen som skulle destrueres sendt til et hemmelig lager. Forsvaret ville få bedre kontroll. Nå er mannen som skulle utføre oppryddingen selv siktet for underslag av våpen..

VG - Igår: 07:11

Florø-drapet: Siktet 27-åring fremstilles for fengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, fremstilles søndag for varetektsfengsling..

VG - I førrgår: 08:08

Politiet om knivdrapet i Florø: Drapsofferet var på besøk hos siktede

Politiet bekrefter at den drepte kvinnen i Florø var på besøk hos siktede og hans mor. Både den drepte kvinnen og den siktede mannen er utenlandske statsborgere..

VG - Igår: 13:43

Store mengder snø og regn skaper vanskelige kjøreforhold på Østlandet

Glatte veibaner fører til vanskelige kjøreforhold i Oslo, Akershus og Hedmark lørdag. Statens vegvesen melder om flere utforkjøringer..

VG - I førrgår: 12:10

Eksperter om Berg-utleveringen: Dette vil E-tjenesten vite nå

Russland-ekspert Iver B. Neuman mener det er tid for en «debrief» for Frode Berg når han kommer hjem. Men tidligere spionsjef Ola Kaldager mener ikke nordmannen er forpliktet til å delta..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt