VG > Innenriks

Monday, 01 June, 04:01

VG - 08 Nov 19 kl. 17:45

Diskuterer nye tiltak etter «gutten på luftmadrassen»

Etter at VG fortalte historien om «gutten på luftmadrassen», kalte det statlige barnevernet denne uken Helsetilsynet inn til møte. Begge mener at det er risiko for at barn i barnevernet ikke får den hjelpen de trenger..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VG, Helsetilsynet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Diskuterer, nye, tiltak, etter, gutten, luftmadrassen
NRK - 10 Sep 19 kl. 17:28

Diskuterer endringer i Venstre

Venstre-topper diskuterer endringer i partiledelsen etter valget mandag. Venstre fikk i går 3,8 prosent i kommune- og fylkestingsvalget og gjorde sitt dårligste valg siden 2003..

NRK - 25 Jan 20 kl. 15:01

EU diskuterer virusutbrudd

EUs helsekommissær Stella Kyriakides innkaller til møte mandag for å diskutere hvordan Unionen skal komme spredning av det nye coronaviruset i forkjøpet. – Vier klar til å handle og trappe opp våre tiltak hvis det trengs, skrev hun på Twitter lørdag..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 05:39

Dette vil politikerne gjøre for å stoppe unge kriminelle

Norge mangler tiltak mot de mest kriminelle under 15 år. Nå diskuterer politikerne alt fra bootcamp og arbeidsleir til låste barnevernsinstitusjoner..

VG - 18 Mar 20 kl. 22:44

SV-Audun vil skjerme de svakeste i corona-krisepakken

Audun Lysbakken (SV) mener Stortingets krisepakke har flere hull som må tettes når Stortinget diskuterer nye tiltak på torsdag..

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 13:15

De forstår ikke hva «Fuck the police» handler om

I Facebookgruppen «Engasjerte Holmlianere» diskuterer de ivirig kronikken til Dara Goldar. Ingen av de som diskuterer eller heier frem kronikken er unge menn med minoritetsbakgrunn..

P4 - 11 Dec 19 kl. 11:45

50 tiltak mot rasisme og diskriminering

Regjeringen lanserer 50 tiltak i arbeidet mot rasisme og diskriminering. Handlingsplanen består både av nye tiltak og videreføring og forsterking av eksisterende tiltak. Blant annet inneholder planen tiltak som forskning på rasisme og diskriminering, opprettelese av et kompetansemilijø innen hatkriminalitet og en egen satsing i barneskolen mot rasisme og antisemittisme.

P4 - 12 Dec 19 kl. 16:51

Mattilsynet har innført flere tiltak etter slakt

Mattilsynet har innført flere tiltak etter at de fikk slakt i en fersk granksningsrapport om tilsynsarbeidet de utfører. I dag møtte landbruksminister Olaug Bollestad Mattilsynet for å diskutere hvordan tilsynet vil følge opp rapporten og sikre kortsiktige og langsiktige tiltak. Administrerende direktør Ingunn Midttun Godal sier de har tatt kritikken på alvor..

E24 - 15 Mar 20 kl. 17:17

Partiene diskuterer tiltak for næringslivet: – Vil bli kraftfulle forbedringer

Partiene på Stortinget møtes søndag for å diskutere forslag som regjeringen neste uke kan behandle. Sp-leder Vedum sier det vil bli «kraftfulle forbedringer» fra krisepakken som fredag ble lagt frem..

P4 - 13 Mar 20 kl. 13:19

- Kommer flere tiltak

- Det vil komme flere økonomiske tiltak fremover. Det sier Erna Solberg, som sammen med finansminister Jan Tore Sanner i ettermiddag la frem en økonomisk krisepakke. Regjeringen kom med tiltak for 6,5 milliarder kroner for å redusere de økonomiske konsekvensene av koronakrisen - det er blan annet tiltak for å unngå konkurser og oppsigelser, og for å opprettholde aktivitet i økonomien..

NRK - 28 Jan 20 kl. 07:33

Nye tiltak etter nettverk på Insta

Åtte av ti avdelinger i barne- og ungdomspsykiatrien har satt i gang nye tiltak etter NRKs avsløringer om et hemmelig nettverk for Andrine og flere hundre andre unge norske jenter på Instagram..

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Storbrann i gartneri på Greåker

Brannvesenet har ikke kontroll på flammene som har spredd seg til et garasjeanlegg tilhørende en enebolig..

VG - 9 timer siden

Høytid og supersøndag for båtfolket - men flere ferskinger grunnstøter

LEANGBUKTA (VG) Båtlivet er selve livet for Jan Petter Schøyen (52). Første pinsedag skal bli sommerens første badedag for datteren Pernille (7) - fra stupebrettet i baugen..

VG - 11 timer siden

Samlet vennene til en siste fest. Nå er Rebecca død

Rebecca samlet hundre venner midt i coronakrisen fordi hun ville ha en fest å dø for. Historien rørte det svenske folk. Nå er den kreftsyke kvinnen død..

VG - 15 timer siden

Kvinne i 50-årene funnet død på Sotra: Sønnen siktet for drap

En mann i 20-årene er siktet for drap på sin mor..

VG - 17 timer siden

Hagen-barna utspurt om foreldrenes ekteskap i lange avhør

Åtte måneder før faren Tom Hagen ble pågrepet og siktet for drap på moren, ble barna nøye utspurt om foreldrenes samliv..

VG - Igår: 03:14

En pågrepet og siktet for drap på Sotra

En person ble lørdag kveld funnet død på Sotra utenfor Bergen. Politiet har pågrepet en person siktet for drap..

VG - Igår: 18:25

Frp-krav til regjeringen: - Fjern bompenger i ferien

Frp krever at du skal få slippe bompenger på alle landets riksveier i sommerferien. De krever også to milliarder kroner til veiutbygging..

VG - Igår: 17:00

Flommen tok gamlehuset – bygget nytt på samme sted: – Nå er vi trygge

KVAM (VG) I mai 2013 mistet Hanne Lisbeth Øverli og samboeren Gjermund Lien huset sitt i storflommen. I desember 2017 flyttet de inn i det nye huset sitt bygget på den samme tomten. Aldri har de følt seg så trygge mot ny flom som nå..

VG - Igår: 12:59

Oljefond-sjefen: Slipper norsk skatt på milliardutbytte

Avtalen med Norges Bank sikrer at Nicolai Tangens veldedige stiftelse kan motta 2,4 milliarder kroner i året, ifølge en utredning han selv har bestilt. Skatteetaten har gitt Tangen en bindende uttalelse om at disse pengene ikke beskattes i Norge..

VG - Igår: 11:40

Brann i rekkehus i Oslo: Én kritisk skadet – brannen har spredt seg til nabohus

Det brenner kraftig i flere rekkehus på Høybråten. Én person er kritisk skadet, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt