NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 07:16

NRK - 09 Oct 19 kl. 23:35

Direktesendte angrepet på nettet

Den mistenkte gjerningsmannen, etter angrepet mot en synagoge i Tyskland, direkteoverførte angrepet på internett, melder BBC. Videoen som skal vise angrepet er nå fjernet, ifølge kanalen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, BBC

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Direktesendte, angrepet, nettet
Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 09:53

Mannen bak synagogeangrepet skal ha postet terrorplaner på nettet

Den antatte gjerningsmannen bak angrepet i Halle skal ha laget en detaljert plan for angrepet over en uke i forveien og lastet det opp på nettet. To tilfeldige personer ble drept i forsøket på å angripe en synagoge..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 18:10

Antatt gjerningsmann bak synagogeangrep skal ha postet terrorplaner på nettet

Den antatte gjerningsmannen bak angrepet i Halle skal ha laget en detaljert plan for angrepet over en uke i forveien og lastet det opp på nettet. To tilfeldige personer ble drept i forsøket på å angripe en synagoge..

Dagbladet - 16 Aug 19 kl. 12:27

Skal ha bestilt utstyr på nettet før angrepet

Politiet gjennomfører nå en full gjennomgang av alt Philip Manshaus kan ha kjøpt i forkant av moskéangrepet..

P4 - 10 Oct 19 kl. 09:27

La ut manifest

Mannen som i går skjøt og drepte to mennesker ved en synagoge i den tyske byen Halle la ut en antisemittisk erklæring på internett ei uke før angrepet. 27-åringen som skal ha tilknytning til høyreekstreme miljøer prøvde å ta seg inn i synagogen, men klarte det ikke og skjøt i stedet to personer utenfor bygningen. Angrepet ble også direktesendt på nettet..

P4 - 16 Aug 19 kl. 05:57

Skal ha bestilt utstyr på nettet

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus skal ha bestilt utstyr til angrepet på Al-Noor-moskeen i Bærum på internett. Det får Dagbladet opplyst. Politiet gjennomfører nå en full gjennomgang av 21-åringens økonomi for å kartlegge innkjøp og planleggingen av angrepet.

P4 - 24 Sep 19 kl. 08:22

- Matvaresalg på nettet tar av

Vil bruke over en milliard mer på matvarehandel på nettet i år..

Hegnar.no - 02 Jul 19 kl. 16:53

Huawei vil fortsatt utestenges fra det amerikanske 5G-nettet

Det kinesiske teleselskapet Huawei forblir utestengt fra 5G-nettet i USA, sier en rådgiver ved Det hvite hus..

NRK - 13 Aug 19 kl. 22:07

Facebook stengte Manshaus´ profil

Kort tid etter angrepet på Al-Noor Islamic Centre fjernet Facebook Philip Manshaus` profil på nettet. – Det har vi gjort fordi den overtrådte våre fellesskapsregler, sier Peter Münster, kommunikasjonssjef i Facebook Nordics til NRK..

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 19:07

Bekrefter: Gransker innhold gjernings­mannen publiserte

En er skadet etter et moskéangrep i Bærum. Politiet bekrefter at de gransker innhold gjerningsmannen publiserte på nettet kort tid før angrepet..

VG - 10 Oct 19 kl. 03:06

Synagoge-angriperens angivelige plan sirkuleres på nettet

I det som skal være et elleve sider langt dokument som av flere tyske medier omtales som et «manifest», skriver det som skal være mannen bak synagoge-angrepet i Halle i Tyskland at han ønsket å utrydde jødene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Hongkongs leder brøt avtale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 30 minutter siden

Håper på brexitgjennombrudd

Storbritannia og EU har brukt natta til å forhandle fram et utkast til en brexitavtale, ifølge nyhetsbyrået AFP. EU har sagt at et utkast må være på bordet onsdag morgen for at EU-landene skal vurdere utkastet før toppmøtet som starter torsdag..

NRK - 45 minutter siden

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..

NRK - 1 time siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 2 timer siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 2 timer siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 2 timer siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 2 timer siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 2 timer siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt