NRK > Nyheter

Saturday, 29 February, 11:19

NRK - 09 Oct 19 kl. 23:35

Direktesendte angrepet på nettet

Den mistenkte gjerningsmannen, etter angrepet mot en synagoge i Tyskland, direkteoverførte angrepet på internett, melder BBC. Videoen som skal vise angrepet er nå fjernet, ifølge kanalen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, BBC

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Direktesendte, angrepet, nettet
Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 09:53

Mannen bak synagogeangrepet skal ha postet terrorplaner på nettet

Den antatte gjerningsmannen bak angrepet i Halle skal ha laget en detaljert plan for angrepet over en uke i forveien og lastet det opp på nettet. To tilfeldige personer ble drept i forsøket på å angripe en synagoge..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 18:10

Antatt gjerningsmann bak synagogeangrep skal ha postet terrorplaner på nettet

Den antatte gjerningsmannen bak angrepet i Halle skal ha laget en detaljert plan for angrepet over en uke i forveien og lastet det opp på nettet. To tilfeldige personer ble drept i forsøket på å angripe en synagoge..

Dagbladet - 16 Aug 19 kl. 12:27

Skal ha bestilt utstyr på nettet før angrepet

Politiet gjennomfører nå en full gjennomgang av alt Philip Manshaus kan ha kjøpt i forkant av moskéangrepet..

P4 - 21 Feb 20 kl. 09:19

Dømt for nettovergep

En mann i 50-årene fra Sør-Troms er i Trondenes tingrett dømt til fire og et halvt års fengsel for å ha bestilt overgrep mot barn på Filippinene via nettet. Det var FBI som tipset norsk politi om overgrepene, og det ble funnet overgrepsbilder- og videoer på mannens PC. Fra 2014 til 2017 overførte han over en million kroner ut av landet.

P4 - 10 Oct 19 kl. 09:27

La ut manifest

Mannen som i går skjøt og drepte to mennesker ved en synagoge i den tyske byen Halle la ut en antisemittisk erklæring på internett ei uke før angrepet. 27-åringen som skal ha tilknytning til høyreekstreme miljøer prøvde å ta seg inn i synagogen, men klarte det ikke og skjøt i stedet to personer utenfor bygningen. Angrepet ble også direktesendt på nettet..

VG - 20 Feb 20 kl. 20:34

Angrepet i Hanau: Dette vet vi om den antatte gjerningsmannen

Tyske myndigheter har identifisert mannen bak angrepet som 43 år gamle Tobias R. I et manifest lagt ut på nettet, skal tyskeren ha fremmet ekstremt rasistiske motiver og frykt for forfølgelse..

P4 - 16 Aug 19 kl. 05:57

Skal ha bestilt utstyr på nettet

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus skal ha bestilt utstyr til angrepet på Al-Noor-moskeen i Bærum på internett. Det får Dagbladet opplyst. Politiet gjennomfører nå en full gjennomgang av 21-åringens økonomi for å kartlegge innkjøp og planleggingen av angrepet.

E24 - 16 Feb 20 kl. 08:38

Vil utnytte nettet bedre: Senker nettleien om natten

Glitre Energi Nett tilbyr kundene lavere nettleie om natten for å flytte forbruket dit. Ved å bruke nettet smartere kan selskapet slippe enorme investeringer i nettet..

P4 - 24 Sep 19 kl. 08:22

- Matvaresalg på nettet tar av

Vil bruke over en milliard mer på matvarehandel på nettet i år..

Hegnar.no - 02 Jul 19 kl. 16:53

Huawei vil fortsatt utestenges fra det amerikanske 5G-nettet

Det kinesiske teleselskapet Huawei forblir utestengt fra 5G-nettet i USA, sier en rådgiver ved Det hvite hus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

295 nye smittede i Iran

I Iran er ytterligere 295 personer smittet av koronavirus i løpet av de siste 24 timene, melder statlig tv..

NRK - 30 minutter siden

Hellas har stanset 4000 migranter

Greske myndigheter sier de er fast bestemte på å beskytte sine grenser mot migranter som forsøker å komme inn til landet via Tyrkia. Greske myndigheter sier da har stanset 4000 migranter som har forsøkt å krysse over..

NRK - 1 time siden

18000 har krysset over til Europa

Ifølge Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan har over 18000 migranter krysset over til Europa fra Tyrkia siden landet åpnet grensene...

NRK - 1 time siden

Påvist koronasmitte på Ullevål

En av de fire som er testet på Ullevål sykehus, har fått påvist koronasmitte, opplyser sykehuset.

NRK - 1 time siden

Skyter tåregass mot migranter

Politiet i Hellas avfyrer tåregass mot migranter som forsøker å ta seg over til landet via Tyrkia. Flere hundre flyktninger har de siste dagene ankommet byene nær grensen til Hellas og Bulgaria etter at Tyrkia åpnet grensene til Europa..

NRK - 1 time siden

Ny statsminister i Malaysia

Muhyiddin Yassin er utnevnt til ny statsminister i Malaysia..

NRK - 1 time siden

48 Syriske soldater drept

Tyrkiske luft –og bakkeangrep har drept 48 syriske soldater iløpet av de siste 24 timene, melder melder Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 1 time siden

USA melder om flere virustilfeller

Vest i USA er koronaviruset påvist hos fire personer som er blitt smittet på ukjent vis. Det siste tilfellet er en gutt i delstaten Washington, ifølge amerikanske helsemyndigheter. Han er plassert i hjemmekarantene..

NRK - 1 time siden

Tyrkia og Russland enige

Russland sier de er enige med Tyrkia om å roe ned den spente situasjonen i Syria. Det skjer etter samtaler mellom partene som ble holdt i Tyrkias hovedstad Ankara..

NRK - 2 timer siden

Island vurderer å endre navneloven

Island vurderer å endre navneloven slik at det ikke lenger skal være forbudt å ta slektsnavn. Justisministeren foreslår å skrote skrote kravet om at fornavn må bøyes i kasus, og at navn må følge islandsk rettskrivning, melder Språktidningen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt