NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 14:19

NRK - 19 Aug 19 kl. 21:42

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Jeffrey Epstein, Washington Post

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Direktøri , fengsel, mista, jobben
NRK - 31 Jan 20 kl. 12:07

Ny direktør i DSB

Elisabeth Sørbøe Aarsæther er utnevnt som ny direktør i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB). Aarsæther kommer fra jobben som assisterende direktør i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom)..

NRK - 02 Sep 19 kl. 07:17

Ti mista livet på vegen i august

Ti personar mista livet i trafikken i løpet av august. 25 personar har mista livet i løpet av dei tre sommarmånadane, melder Trygg Trafikk. Så langt i 2019 har 65 personar mista livet i trafikken, mot 62 i same periode i fjor..

NRK - 02 Dec 19 kl. 07:52

96 har mista livet i trafikken i år

Åtte personar mista livet i trafikken i november. Totalt 96 har mista livet i trafikken i år. Seks av dei som mista livet i november var bilistar, medan dei to andre var fotgjengarar..

NRK - 23 Nov 19 kl. 14:57

34 mista livet i Kenya

Minst 34 menneske har mista livet i det kraftige regnvêret i Kenya, bekreftar ein kenyansk minister til nyheitsbyrået AP. 29 av dei skal ha mista livet i eit jordras..

E24 - 03 Feb 20 kl. 14:00

Gresvig-direktør: – Ryggsekken vi har båret med oss ble for tung

Administrerende direktør Lars Kristian Lindberg sier at de har visst at det er en krevende situasjon, men at han gikk inn i jobben med åpent sinn..

NRK - 09 May 19 kl. 11:51

Mista jobben i BBC etter ape-spøk

Ein programleiar i den britiske kringkastaren BBC har fått sparken etter at han tvitra eit bilete av ein sjimpanse, der han refererte til det nyfødde barnet til hertugparet Harry og Meghan. Det skriv Sky News..

NRK - 28 Nov 19 kl. 13:57

Ny direktør i SJ Noreg

Sverre Høven (55) er tilsett som ny administrerande direktør i SJ Noreg. Han byrjar i jobben 15. januar neste år.

NRK - 05 Oct 19 kl. 04:38

50 mister jobben i Brønnøysund

De to neste årene kommer mellom 50 og 60 ansatte i Brønnøysundregistrene til å miste jobben, skriver Klassekampen. De ansatte fikk beskjeden av direktør Lars Peder Brekk fredag. 50 til 60 ansatte tilsvarer rundt 13 prosent av de ansatte i registeret..

NRK - 03 Sep 19 kl. 11:00

Tre mista livet i ulukke i Tyskland

Tre personar mista livet då ei vedlikehaldsplattform fall 50 meter til bakken frå eit radio- og TV-tårn i den tyske delstaten Hessen. Ifølgje politiet har dei starta ei gransking av hendinga..

P4 - 05 Oct 19 kl. 11:49

Minst 50 mister jobben i Brønnøysundregistrene

De to neste årene kommer mellom 50 og 60 ansatte i Brønnøysundregistrene til å miste jobben. Det skriver Klassekampen. De ansatte fikk beskjeden av direktør Lars Peder Brekk i går.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Korona-smitte i Østerrike

Også Østerrike melder om at landet har fått sitt første tilfelle av korona-smitte. Tidligere i dag meldte også nabolandet Kroatia om sitt første tilfelle. Begge land advarer sine innbyggere mot å reise over grensa til Italia..

NRK - 45 minutter siden

Norwegian stuper på børsen

For andre dag på rad stuper Norwegian-aksjen på Oslo børs. Fra mandag morgen har kurset sunket fra 36,05 til 27,62 kroner, en nedgang på 23 prosent. Kursen er den laveste siden 2009, og analytikere imener et skyldes koronafrykt, skriver DN..

NRK - 1 time siden

Dømt for datainnbrudd hos vegvesen

En mann i 30-årene er i Bergen tingrett dømt til 14 dagers betinget fengsel for datainnbrudd hos Statens vegvesen. Mannen sier han ville utvikle en app. Han ble også dømt til å gi fra seg to harddisker og en SSD-disk, skriver BT..

NRK - 1 time siden

Mattilsynet refser oppdrettsfirmaer

Oppdrettsnæringa får knusende kritikk av Mattilsynet for manglende kontroll med rensefisken, skriver DN. Hvert år blir det satt ut 50–60 millioner rensefisk som fjerner lakselus. En ny rapport fra Mattilsynet viser at 40 prosent av rensefisken dør..

NRK - 1 time siden

Netanyahu lover 3500 bosetterhjem

Israels statsminister Benjamin Netanyahu lover å bygge 3500 nye jødiske hjem på okkupert området som i praksis kan dele Vestbredden i to. Løftet kommer bare en uke før valget. FN, EU og USA har tidligere protestert mot byggingen..

NRK - 1 time siden

Erna Solberg minnes Jahn Teigen

Statsminister eRna Solberg minnes den avdøde artisten Jahn Teigen og kaller det «utrolig trist». – Sangene hans har vært lydsporet i livet til mange av oss, skriver hun på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sju døde i sammenstøt i India

Sju mennesker døde da tilhengere og motstandere av en ny statsborgerskapslov støtte sammeni New Delhi mandag og tirsdag. Blant de døde er det én politimann, melder AP. Flere butikker og eiendommer ble ødelagt i steinkasting..

NRK - 1 time siden

Korona-smitte i Kroatia

Kroatia har fått sin første tilfelle av koroniaviruset covid-19. det bekrefter statsminister Plentovic, melder Reuters. Dermed er viruset spredt til i alt 35 lanf utenom Kina..

NRK - 1 time siden

– Irans visehelseminister smittet

Irans visehelseminister skal ha testet positivt på det nye koronaviruset, melder nyhetsbyrået AFP. 15 personer er døde som følge av viruset i Iran, og 95 er smittet..

NRK - 1 time siden

Dødsulykke på E39 i Rogaland

Føreren av en personbil omkom i en kollisjon med en trailer på E39 ved Tronvik i Lund kommune i Rogaland tirsdag formiddag. Veien er stengt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt