NRK > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:44

NRK - 19 Aug 19 kl. 21:42

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Jeffrey Epstein, Washington Post

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Direktøri , fengsel, mista, jobben
NRK - 02 Sep 19 kl. 07:17

Ti mista livet på vegen i august

Ti personar mista livet i trafikken i løpet av august. 25 personar har mista livet i løpet av dei tre sommarmånadane, melder Trygg Trafikk. Så langt i 2019 har 65 personar mista livet i trafikken, mot 62 i same periode i fjor..

NRK - 09 May 19 kl. 11:51

Mista jobben i BBC etter ape-spøk

Ein programleiar i den britiske kringkastaren BBC har fått sparken etter at han tvitra eit bilete av ein sjimpanse, der han refererte til det nyfødde barnet til hertugparet Harry og Meghan. Det skriv Sky News..

NRK - 03 Sep 19 kl. 11:00

Tre mista livet i ulukke i Tyskland

Tre personar mista livet då ei vedlikehaldsplattform fall 50 meter til bakken frå eit radio- og TV-tårn i den tyske delstaten Hessen. Ifølgje politiet har dei starta ei gransking av hendinga..

NRK - 19 Aug 19 kl. 22:09

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 06 May 19 kl. 15:36

Ingebrigtsen blir trenar i Belgia

Kåre Ingebrigtsen har skrive under på ein toårskontrakt med den belgiske toppserieklubben Oostende. Det var Eurosport som fyrst skreiv om saka. Ingebrigtsen har vore ekspert i kanalen den siste tida, etter å mista jobben som RBK-trenar førre sesong..

NRK - 02 Aug 19 kl. 11:26

Tankbil mista hengar i tunnel

Stedjebergtunnelen på riksveg 55 i Sogndal er stengd. Årsaka er at ein tankbil skal ha mista tilhengaren inne i tunnelen. Naudetatane er på veg, melder Statens vegvesen.

NRK - 07 May 19 kl. 13:43

Avviste anke fra Kongsberg-direktør

Høyesterett har avvist å behandle anken fra en tidligere direktør i Kongsberg Defence Communications, melder E24. Dommen på fire år og åtte måneder stående. Mannen ble dømt til fengsel for grov utroskap, grov selvvask og grovt skattesvik..

NRK - 19 Aug 19 kl. 17:15

Mista livet etter tankbilkollisjon

19 personar mista livet då ein tankbil kolliderte med tre køyretøy og eksploderte i Uganda søndag. 25 butikkar sto i brann etter ulukka, melder AFP. Ulukka skal ha skjedd i ein by i Kyambura, vest i landet..

NRK - 10 May 19 kl. 12:55

Mista livet i redningsaksjon

To franske soldatar mista livet under ein aksjon der dei skulle fri fire fangar i Burkina Faso, skriv AFP. Militæroperasjonen skulle fri to franske turistar som var tekne til fange, samt ein amerikanar og ein sørkoreanar..

NRK - 23 May 19 kl. 22:25

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Brann i einebustad i Bærum

Brannvesenet held på å sløkke ein brann i ein einebustad på Slependen i Bærum. Brannvesenet kan ikkje bekrefte at huset er tomt. Dei har førebels ikkje kontroll på brannen, og den skal ha starta i andre etasje..

NRK - 15 minutter siden

Over 50 arrestert i Kasakhstan

Minst 57 personar skal vere arresterte i Kasakhstan etter protestar mot regjeringa, melder nyheitsbyrået AP. Det er ei opposisjonsgruppe som stod bak demonstrasjonen, som dei ikkje skal ha fått lov til å ha..

NRK - 1 time siden

Jordras tok garasje i Trøndelag

Eit jordras har tatt med seg ei garasje ved fylkesvei 7104 ved Kolvereid i Trøndelag, melder politiet. Eit bustadhus er også i nærleiken. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Fransk politi brukte tåregass

Opprørspoliti har brukt tåregass mot demonstrantar som protesterte mot president Emmanuel Macron sin økonomiske politikk. Protestbeveginga «dei gule vestane» står bak demonstrasjonane. (NTB).

NRK - 1 time siden

Flyet har landet

Flyet som måtte returnere til Oslo Lufthavn har landet, ifølge Avinor. Det var indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret, og de 176 passasjerene som var på vei til Mallorca vil bli flydd ned i et annet fly..

NRK - 2 timer siden

Fly må returnere til Gardermoen

Et Norwegian fly som var på vei til Mallorca må returnere tilbake til Oslo Lufthavn etter indikasjoner på at det er noe i veien med fuel filteret, skriver VG. De 176 passasjerene på flight DY 1736 vil bli fløyet ned med et annet fly..

NRK - 2 timer siden

Ny leiar for danske Venstre

Jakob Ellemann-Jensen er den nye leiaren i Venstre, som er Danmark sitt største borgarlege parti, melder NTB. Han avløyser Lars Løkke Rasmussen, som trakk seg førre månad..

NRK - 2 timer siden

Frakta til sjukehus etter fallskade

Mannen (69) som fall ned i eit steinbrot i Sokndal i føremiddag, er nå frakta med helikopter til sjukehus. Han fall ned om lag to meter, og det er ennå ukjent kor alvorleg skada han er..

NRK - 2 timer siden

Stort reisebyrå kan gå konkurs

Det britiske reiseselskapet Thomas Cook har bede regjeringa om ein redningspakke på 2,4 milliardar kroner. Det skjer etter långjevarane til selskapet har trua med å trekke seg frå planen om korleis selskapet kan gå i pluss att, skriv Reuters..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt