P4 > Nyheter

Lørdag, 15 August, 09:48

P4 - 23 aug. 19 kl. 13:45

Direktør fremstilles for fengsling

Den svenske direktøren i 50-årene som er siktet for drap på en norsk kvinne i Stockholm fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag.
Kvinnen ble funnet død onsdag.
Mannens advokat vil ikke si hvordan han stiller seg til siktelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Stockholm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Direktør, fremstilles, for, fengsling
NRK - 28 april 20 kl. 14:39

Fremstilles for fengsling onsdag

Drapssiktede Tom Hagen fremstilles for fengsling i Nedre Romerike tingrett, klokken 11 på onsdag. Politiet sier de vil be om fire ukers varetekt for Hagen, som i dag ble pågrepet og siktet for drapet på kona Anne-Elisabeth Hagen..

P4 - 05 feb. 20 kl. 18:16

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Mannen i 30-årene som natt til i dag ble pågrepet siktet for å ha knivstukket en kvinne i 20-årene i Fredrikstad fremstilles i morgen for fengsling. En annen mann ble også pågrepet etter knivstikkingen, men han er nå løslatt, opplyser politiet til NTB. Kvinnen er utenfor livsfare og er operert etter hendelsen..

Aftenposten - 05 feb. 20 kl. 14:44

Mann siktet for drapsforsøk i Fredrikstad fremstilles for fengsling

En mann i 30-årene som er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne i slutten av 20-årene ble knivstukket i Fredrikstad, fremstilles torsdag for fengsling..

VG - 16 juli 19 kl. 00:04

Mulla Krekar pågrepet – fremstilles trolig for fengsling onsdag

Bare timer etter at mulla Krekar ble dømt til 12 års fengsel i en italiensk domstol fikk han PST på døra i leiligheten i Oslo. Han fremstilles trolig for fengsling onsdag..

P4 - 20 juni 20 kl. 07:51

Jensen fremstilles for fengsling i dag

Eirik Jensen fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i formiddag. Den tidligere polititoppen ble i går dømt til 21 års fengsel i Borgarting lagmannsrett for korrupsjon og medvirkning til innføring av narkotika. Han anket dommen på stedet..

NRK - 14 nov. 19 kl. 13:18

Pirater fremstilles for fengsling

De seks personene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet nordmenn på seiltur i Panama, fremstilles for varetektsfengsling i Panama by i dag, etter det NRK kjenner til. Gjerningsmennene risikerer mellom 10 og 18 års fengsel, ifølge politiet..

P4 - 23 mars 20 kl. 14:23

Fremstilles for fengsling i dag

Mannen som er siktet etter at en mann døde etter en voldshendelse i Mosjøen natt til lørdag, fremstilles for varetektsfengsling i dag. Han er siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Den siktede har begynt å forklare seg for politiet..

P4 - 22 aug. 19 kl. 22:34

Siktede fremstilles for fengsling

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept en 43 år gammel mann i Åsane blir fremstilt for fengsling i morgen. Mannen ble pågrepet i går og han er avhørt av politiet. 43-åringen ble funnet død på parkeringsplassen utenfor en Rema 1000-butikk 1.

P4 - 13 mai 19 kl. 13:26

Samtykker ikke til fengsling

En mann som angivelig er leder i Oslo-gjengen Young Bloods samtykker ikke til varetektsfengsling. Det opplyser politiet til VG. Mannen fremstilles for fengsling nå klokken 14.

Aftenposten - 24 okt. 19 kl. 09:15

De siktede etter ambulansekapringen fremstilles for fengsling

Mannen og kvinnen som er siktet etter ambulansekapringen på Torshov, fremstilles for varetektsfengsling torsdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Bryter samarbeid med Northug

Det norske sykkellaget Uno-X bryter samarbeidsavtalen de inngikk med Petter Northug i fjor høst. De har blant annet syklet med Northugs briller. Profflaget opplyser til Adresseavisen at de innser at Northug må konsentrere seg om andre ting og at avtalen vil bli avsluttet inne kort tid..

P4 - 30 minutter siden

Lærere mener smittevern er for dårlig

Flere lærere mener smittevernet ved norske skoler er for dårlig. De synes det er rart at smittevernreglene ellers i samfunnet ikke gjelder på skolene. Det er ingen 1-metersregel, og elevene skal fortsette med valgfag som vanlig, så de vil ha timer på tvers av klassene.

P4 - 30 minutter siden

Nesten 5000 bortvist

Nesten 5000 personer har blitt bortvist ved svenskegrensen siden mars. Over 2800 har blitt bortvist i Halden og Aremark og over 2000 på Svinesund. Politiet opplyser til Halden Arbeiderblad at de fleste hadde lovlige og normale formål med reisen til Norge, men at de ble bedt om å forlate landet av hensyn til folkehelsen..

P4 - 45 minutter siden

Ferdige med undersøkelser av Northugs bil

Politiet er ferdige med undersøkelsene av bilen til Petter Northug etter at han ble stoppet for råkjøring torsdag kveld. Northug ble målt til 168 kilometer i timen i 110-sonen, og politiet fant også narkotika i boligen hans. Northug har nå fått bilen tilbake, melder politiet til VG.

P4 - 1 time siden

Knivtrussel i Stavanger

Politiet rykket ut til meldinger om knivtrussel i Stavanger i natt. Etter 20 minutter hadde de pågrepet en 26 år gammel mann og funnet kniven. Det er ikke kjent om noen ble skadet..

P4 - 1 time siden

To knivskadet til legevakt

To personer ble sendt til legevakt med knivskader etter en voldshendelse om bord på en båt i Molde i natt. De er ikke alvorlig skadet, opplyser politiet, og begge ble i natt kjørt i arresten. Politiet etterforsker saken og ber vitner om å ta kontakt..

P4 - 1 time siden

Døde etter påkjørsel

En person døde etter å ha blitt påkjørt av toget ved Mariero i Stavanger i natt. Det opplyser politiet. De har opprettet sak og avhørt vitner og de pårørende er varslet..

P4 - 2 timer siden

Uvanlig mye festbråk

Det har vært uvanlig mye festbråk i Vest politidistrikt i natt. Politiet opplyser at de i natt fikk 50 henvendelser om festbråk i Bergen og omegn. Det var altfor mange til at de kunne rykke ut på alt.

P4 - 2 timer siden

Sæther: - Dette er bare trist for Northug

Petter Northug får mye å forklare seg om i tiden fremover. Det sier Dagbladets sportskommentator Esten O. Sæther.

P4 - 2 timer siden

- Ødelegger for andre når råd trosses

Ordføreren i Indre Østfold reagerer på at enkelte innbyggere har trosset reiserådene og dratt til Sverige for å handle. Indre Østfold iverksatte svært strenge tiltak for en uke siden for å stoppe det de kalte en ukontrollerbar smittespredning. Nå er situasjonen bedre, men ordfører Saxe Frøshaug sier til Dagbladet at de som ikke følger rådene som gis ødelegger for mange andre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt