VG > Sport

Sunday, 05 April, 12:04

VG - 15 Jan 20 kl. 11:11

Dikemark-ansatte får ikke risikotillegg: – Sterkt etterlyst i mange år

Til tross for at de jobber på en avdeling som har det høyeste sikkerhetsnivået for psykiatribehandling i Norge, får ingen av de ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark i Asker risikotillegg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Regional, Dikemark, Asker

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dikemark-ansattefår , ikke, risikotillegg, Sterkt, etterlysti , mange, år
NRK - 02 Apr 20 kl. 09:21

Ansatte er redde for å gå på jobb

Ansatte ved Oslo universitetssykehus er redde for å gå på jobb fordi de er bekymret for egen helse, skriver VG. De er redde for mangel på utstyr og for å ta med smitten hjem. Selv om risikotillegg er etterspurt, er det ikke innført, sier tillitsvalgt..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 07:00

Kommisjon frykter uriktig tvangsbruk ved Dikemark

Flere ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark har sluttet. Kontrollkommisjonen sier det er sårbart og bekymringsfullt og frykter uriktig tvangsbruk..

VG - 14 Jan 20 kl. 08:10

Flere ansatte melder fra om vold: Ble slått hardt i hodet

Aldri før har det blitt meldt inn flere hendelser med vold, trusler og utagering ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark, som det ble i 2018. Noen av hendelsene har ført til at den ansatte ikke har kommet tilbake i jobb..

P4 - 08 Oct 19 kl. 22:45

XXL-ansatte jobbet ulønnet 1.mai

XXL-ansatte jobbet ulønnet på arbeidernes dag. De ansatte ved XXL-varehuset på Storo fikk beskjed om at varetellingen 1. mai i år ville bli gjennomført som en «dugnad».

VG - 02 Nov 19 kl. 08:00

Frykter uriktig bruk av tvang ved Dikemark: – Sårbart og bekymringsfullt

To overleger og én psykologspesialist har sluttet ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark i Asker. Nå frykter Kontrollkommisjonen dårligere pasientbehandling og uriktig tvangsbruk..

NRK - 07 Feb 20 kl. 06:01

Sikkerhetsavdeling i marka

Helse Sør-Øst har bestemt at ny Regional sikkerhetsavdeling bør ligge sør for Ila landsfengsel i Bærumsmarka. Blir planen vedattt skal bygget ha plass til 69 pasienter og 500 ansatte og erstatte dagens psykiatriske sykehus på Dikemark i Asker..

NRK - 14 timer siden

Presidenten i Malawi tar lønnskutt

President Peter Mutharika og ministerne i Malawis regjering kutter lønna med 10 prosent. Pengene skal gå til smitteverntiltak mot korona-viruset, sa han i en tv-tale, ifølge Reuters. Han lovet også skattelette og risikotillegg for helsepersonell..

P4 - 02 Nov 19 kl. 08:49

Frykter uriktig tvangsbruk

Kontrollkommisjonen frykter nå uriktig tvangsbruk etter at flere ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark har sluttet. Tone Wilberg i kontrollkommisjonen ved Oslo universitetssykehus sier til VG at det er sårbart og urovekkende når det er kun to overleger og én psykologspesialist på avdelingen. Det skal være tre overleger, tre psykologspesialister og én seksjonsoverlege ved avdelingen..

P4 - 06 Oct 19 kl. 19:14

NAV-ansatte reagerer på nye kutt

NAV-ansatte reagere kraftig på at regjeringen vil kutte minstesatsen for unge mottakere av arbeidsavklaringspenger. De under 25 år skal ikke lenger få 198 000 kroner i året, men bare 130 000. Nestleder Torgeir Homme i Norsk Tjenestemannslag NAV sier til Dagsavisen at mange ansatte nesten er sjokkert da det ikke er mulig å overleve på ytelsen etter dette..

NRK - 19 timer siden

Liverpool permitterer ansatte

Liverpool har sluttet seg til klubbene som permitterer ansatte på grunn av koronaviruskrisen. Permitteringene gjelder et ikke nærmere oppgitt antall ansatte som ikke kan utføre sine normale oppgaver mens det er kamppause i engelsk fotball..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Rooney hardt ut mot britisk helseminister

Wayne Rooney (34) fyrer løs mot helseministeren og Premier League-ledelsen i debatten om fotballspilleres eventuelle lønnskutt..

VG - 45 minutter siden

Ex on the beach-profil kjæreste med svensk Paradise-programleder

Ex on the beach-profilen Henrik Elvejord Borg avslører at han har fått seg ny kjæreste..

VG - 7 timer siden

Ny Labour-leder må legge om kursen

Det britiske arbeiderpartiet har utpekt sin femte leder på 13 år..

VG - 1 time siden

Brækhus og Shields i full ordkrig: – Hun er en bølle

Da Claressa Shields (25) og Cecilia Brækhus hilste på hverandre i 2018, uttrykte de stor respekt for hverandre. Det har endret seg sakte, men sikkert, og i natt ble det en voldsom ordkrig i sosiale medier mellom de to boksestjernene..

VG - 2 timer siden

Nektes å trene fordi kommunen har egne regler

Helsemyndighetene har lempet på reglene for bruk av fotballbaner. Men i Stranda kommune får ikke fotballagene benytte banen. Det skjønner trenerne lite av..

VG - 3 timer siden

Liverpool-helter ut mot egen klubb: – All respekt går tapt

Flere Liverpool-legender er veldig kritisk til at klubben nå permitterer ansatte og dermed lar skattebetalerne ta regningen..

VG - 4 timer siden

Dødstallet i Sverige er høyere enn rapportert

Antallet coronasmittede som dør i Sverige, er langt høyere enn det myndighetene rapporterer. Det kan være snakk om opptil 750 personer, ifølge Folkhälsomyndigheten..

VG - 6 timer siden

Ordfører i Flakstad: – Lurt med lokale justeringer

Flere smittefrie kommuner ønsker seg kommunal selvråderett, men noen mener åpning av skoler og barnehager burde bestemmes på nasjonalt nivå..

VG - 7 timer siden

Les søndagsavisen her

Les hvorfor Børge Brende, president i World Economic Forum, mener verdens ledere har tabbet seg ut i forkant av corona-krisen slik at de ikke har klart å hindre «en helsekatastrofe verden ikke har sett på generasjoner»..

VG - 9 timer siden

Marianne Faithfull er smittet av koronaviruset

Den britiske sangeren Marianne Faithfull er innlagt på sykehus etter å ha blitt smittet av coronaviruset..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt