VG > Sport

Saturday, 18 January, 10:15

VG - I førrgår: 11:11

Dikemark-ansatte får ikke risikotillegg: – Sterkt etterlyst i mange år

Til tross for at de jobber på en avdeling som har det høyeste sikkerhetsnivået for psykiatribehandling i Norge, får ingen av de ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark i Asker risikotillegg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Regional, Dikemark, Asker

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dikemark-ansattefår , ikke, risikotillegg, Sterkt, etterlysti , mange, år
Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 07:00

Kommisjon frykter uriktig tvangsbruk ved Dikemark

Flere ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark har sluttet. Kontrollkommisjonen sier det er sårbart og bekymringsfullt og frykter uriktig tvangsbruk..

VG - 14 Jan 20 kl. 08:10

Flere ansatte melder fra om vold: Ble slått hardt i hodet

Aldri før har det blitt meldt inn flere hendelser med vold, trusler og utagering ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark, som det ble i 2018. Noen av hendelsene har ført til at den ansatte ikke har kommet tilbake i jobb..

P4 - 08 Oct 19 kl. 22:45

XXL-ansatte jobbet ulønnet 1.mai

XXL-ansatte jobbet ulønnet på arbeidernes dag. De ansatte ved XXL-varehuset på Storo fikk beskjed om at varetellingen 1. mai i år ville bli gjennomført som en «dugnad».

VG - 02 Nov 19 kl. 08:00

Frykter uriktig bruk av tvang ved Dikemark: – Sårbart og bekymringsfullt

To overleger og én psykologspesialist har sluttet ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark i Asker. Nå frykter Kontrollkommisjonen dårligere pasientbehandling og uriktig tvangsbruk..

P4 - 02 Nov 19 kl. 08:49

Frykter uriktig tvangsbruk

Kontrollkommisjonen frykter nå uriktig tvangsbruk etter at flere ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark har sluttet. Tone Wilberg i kontrollkommisjonen ved Oslo universitetssykehus sier til VG at det er sårbart og urovekkende når det er kun to overleger og én psykologspesialist på avdelingen. Det skal være tre overleger, tre psykologspesialister og én seksjonsoverlege ved avdelingen..

P4 - 06 Oct 19 kl. 19:14

NAV-ansatte reagerer på nye kutt

NAV-ansatte reagere kraftig på at regjeringen vil kutte minstesatsen for unge mottakere av arbeidsavklaringspenger. De under 25 år skal ikke lenger få 198 000 kroner i året, men bare 130 000. Nestleder Torgeir Homme i Norsk Tjenestemannslag NAV sier til Dagsavisen at mange ansatte nesten er sjokkert da det ikke er mulig å overleve på ytelsen etter dette..

P4 - 11 Oct 19 kl. 08:27

- Snyter ansatte for pensjon

- Flere arbeidsgivere snyter sine ansatte for pensjon. Det mener Fellesforbundet som ønsker muligheter til å straffe bedrifter som ikke følger reglene. Forbundet sier til NRK at det jukses særlig innen bygg- og anleggsbransjen og at ansatte som oppdager at de ikke har fått den pensjonen de har krav på sliter med å få dette etterbetalt..

NRK - 08 Nov 19 kl. 05:33

Ansatte i Nav sier de er slitne

Ansatte i Nav sier det er krevende å representere et system de opplever ikke virker. Marit S. Isaksen i Fellesorganisasjonen som organiserer 30.

P4 - 07 Oct 19 kl. 06:19

Hevder ansatte utsettes for utilbørlig press

Kabinansatte i SAS utsettes for press og mistenkeliggjøring dersom de melder seg udyktig til å fly. Det hevder Norsk Kabinforening, som representerer 700 SAS-ansatte, overfor NRK. Ansatte som ikke føler seg i stand til å gjøre jobben sin, kan i dag benytte seg av en såkalt unfit for flight-melding.

NRK - 03 Jan 20 kl. 11:04

Oljeselskaper evakuerer ansatte

Utenlandske oljeselskaper evakuerer nå ansatte fra Irak, ifølge Reuters. De ansatte skal være på vei til flyplassen i byen Basra sør i landet. Irakiske myndigheter hevder dette ikke vil påvirke landets oljeproduksjon og eksport..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Den endeløse Pogba-sagaen: – Virker som han prøver å provosere Solskjær

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) har flere ganger sagt at han ønsker å bygge sitt Manchester United-lag rundt Paul Pogba (26). Men skadene og Instagram-storyene har kommet langt hyppigere enn scoringene for superstjernen..

VG - 1 time siden

Fridjonsson klar for Bundesliga

Samuel Kari Fridjonsson (23) forlater Vålerenga til fordel for den tyske Bundesliga-klubben Padderborn..

VG - 2 timer siden

Alt er i spill

Ett år etter at en borgerlig flertallsregjering skulle gi landet mer langsiktighet og stabilitet, har regjeringen igjen havnet i en krise..

VG - 1 time siden

Angelina Jordan: Overøst av ros

Én uke etter at Angelina Jordan (14) ble sendt rett til finalen i «America’s Got Talent: The Champions», er interessen rundt henne enorm..

VG - 5 timer siden

Gratis-opplevelser i Liverpool

Enten du skal til Liverpool for å se fotball eller ta for deg av byens kulturliv, kan du få mange opplevelser gratis mens du er i byen..

VG - 5 timer siden

Celine Dion mistet moren

14-barnsmoren Thérese Dion ble 92 år gammel..

VG - 7 timer siden

Thorbjørn Jagland: Kvinnene bør hentes hjem

Det er en trussel mot rikets sikkerhet om Norge ikke henter kvinner som har sluttet seg til IS, mener Thorbjørn Jagland..

VG - 8 timer siden

Tettey fortviler over nedtur: – Forbannet og frustrert

MANCHESTER (VG) Alexander Tettey (33) opplever en sesong full av kontraster: Personlig opplever han en opptur på fotballbanen, men han er om bord på et synkende skip..

VG - 10 timer siden

Teateranmeldelse: Gud letter ikke helt

Skranglete religionsharselas på Chat Noir..

VG - 12 timer siden

Sverige knust og ydmyket etter pubskandalen

MALMÖ (VG) (Portugal-Sverige 35–25) Det ble alt annet enn en opptur for Sverige etter pubskandalen. Nå tyder alt på at svenskene kan ta seg en tur ut på byen neste helg. Veien til semifinalen er lang etter tapet for Portugal..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt