NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 22:47

NRK - 25 sep. 20 kl. 04:09

Digital nyttårsfeiring i New York

I et forsøk på å hindre smitte av koronaviruset, vil arrangørene av nyttårsmarkeringen på Times Square i New York nå gjøre den digital. Det blir første gang på 114 år at ikke folk samles på det populære området for å ønske det nye året velkommen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Times Square, New York

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Digital, nyttårsfeiringi , New, York
NRK - 28 sep. 20 kl. 19:39

Kritiserer New York Times

President Donald Trumps sønn mener New York Times tegner et galt bilde av farens økonomi og skatteinnbetalinger. Ifølge New York Times viser Trumps selvangivelser tilbake til 1990-tallet at han skal har betalt lite eller ingen inntektsskatt..

P4 - 29 sep. 20 kl. 17:28

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

NRK - 05 okt. 20 kl. 18:45

Stenger skoler i deler av New York

New York-guvernør Andrew Cuomo sier mandag at skoler i områder av delstaten med mye koronasmitte må stenger fra tirsdag, melder Reuters. Det gjelder flere nabolag i bydelene Brooklyn og Queens, slik ordføreren i byen New York foreslo søndag..

NRK - 25 sep. 20 kl. 01:59

Egen vaksinesjekk i New York

New Yorks guvernør Andrew Cuomo (D) sa torsdag at staten vil ha sin egen uavhengige kontroll av godkjente Covid-vaksiner. Cuomo stoler ikke på Trumps valg av vaksine mot covid-19. – Vi skal ha en trygg vaksine i New York, sier han, ifølge Reuters..

VG - 21 sep. 20 kl. 21:21

Premier League-prisene skrus kraftig opp for Canal Digital-kunder

Canal Digital varslet mandag at prisen for TV 2 Sport Premium, som blant annet gir tilgang til Premier League, vil skrus opp med 40 prosent fra 1. november. TV 2 Sumo vil også bli dyrere..

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 10:25

Tre ting norske medier bør lære av The New York Times

Norske medier ligger helt i front av den internasjonale medieutviklingen. Lærer vi fra endringen i The New York Times, øker vi trolig sannsynligheten for at vi forblir nettopp der..

VG - 27 sep. 20 kl. 23:26

New York Times: Trump betalte ikke inntektsskatt i ti av de siste 15 årene

Avisen The New York Times har mottatt skattemeldingene for president Donald Trump de siste to tiårene..

VG - 27 sep. 20 kl. 23:26

New York Times: Trump betalte 7000 kroner i skatt i 2016

Avisen The New York Times har mottatt skattemeldingene til president Donald Trump for mer enn de siste 20 årene..

E24 - 27 sep. 20 kl. 23:57

New York Times: Trump betalte ikke inntektsskatt i ti av de siste 15 årene

Avisen The New York Times har mottatt skattemeldingene til president Donald Trump for mer enn de siste 20 årene..

Aftenposten - 28 sep. 20 kl. 19:58

Trumps sønn kritiserer New York Times

President Donald Trumps sønn anklager New York Times for å offentliggjøre «et selektivt bilde» av farens økonomi og skatteinnbetaling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skipslege på Hurtigruten drept

Den filippinske mannen som var skipslege om bord på hurtigruteskipet MS «Roald Amundsen» er død, melder Nordlys. Ifølge avisa skal mannen ha blitt drept i en kriminell hendelse i hjemlandet..

NRK - 45 minutter siden

Vil ikke forby skiferoljeleting

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har ingen planer om å forby skiferoljeleting verken i Pennsylvania eller i andre delstater. Biden sa på et valgmøte lørdag at en overgang fra fossile drivstoff til fornybare energikilder må foregå over tid..

NRK - 45 minutter siden

Smitterekord i Frankrike

I Frankrike er det over 45.000 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er rekord, melder Reuters.

NRK - 1 time siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 1 time siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 10 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..

NRK - 10 timer siden

Sa dei hadde bombe på bussen

Politiet har evakuert ein buss frå Kystbussen i Haugesund etter at tre unge menn om bord hevda å ha ei bombe, melder naudetaten på Twitter. Dei skriv at ingenting tyder på at innhaldet i samtalen var reell, og at patruljar no har kontroll på staden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt