NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 23:05

NRK - 20 Aug 19 kl. 00:16

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bunker Oil, Hessa, Ålesund, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dieseli , vanneti , Ålesund
P4 - 20 Aug 19 kl. 05:51

Over 6000 liter diesel havnet i sjøen i Ålesund

Over 6000 liter diesel har havnet i sjøen utenfor Ålesund. Selskapet Bunker Oil har lagt ut lenser etter nattens utslipp. Kystverket er orientert om hendelsen, og politiet vil undersøke saken videre.

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 18:22

En person skal ha falt i vannet fra Hurtigruten i Ålesund

En person skal ha falt i vannet fra Hurtigruten idet den var i ferd med å legge til kai i Ålesund. Det pågår søk på stedet..

P4 - 30 Oct 19 kl. 19:21

Falt i sjøen i Ålesund

En kvinne er funnet i sjøen etter melding om at noen hadde falt fra Hurtigruta idet den var i ferd med å legge til kai i Ålesund. – Personen er brakt i land og overtatt av helsepersonell. Tilstanden er ikke kjent, skriver Hovedredningssentralen Sør-Norge på Twitter.

Hegnar.no - 23 Jul 19 kl. 09:24

Salget av bensin og diesel gikk ned også i juni

Salget av bilbensin og diesel gikk ned med 5,7 prosent i juni i år sammenlignet med samme måned i fjor. Både bensin og diesel har blitt dyrere det siste året..

P4 - 06 Jan 20 kl. 10:25

Rekordpriser på bensin og diesel

Prisen på bensin og diesel har i dag - nok en gang - steget til rekordnivå. I dag tidlig er prisen for en liter 95 blyfri bensin hos Circle K 17 kroner og 61 øre, mens diesel koster 16,96, skriver Nettavisen. Dermed er rekorden fra forrige uke slått.

NRK - 19 Jul 19 kl. 15:28

Diesel-utslipp ved Skudeneshavn

Politiet er ved Skudeneshavn i Karmøy etter et større utslipp av diesel i havna, etter beskjed fra brannvesenet. Utslippet fører til mye lukt og diesel i området, og politiet undersøker nå kilden til utslippet..

E24 - 23 Jul 19 kl. 10:34

Salget av bensin og diesel gikk ned også i juni

Salget av bilbensin og diesel gikk ned med 5,7 prosent i juni i år sammenlignet med samme måned i fjor. Både bensin og diesel har blitt dyrere det siste året..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 19:10

To søstre hentet opp av vannet – 12-åring fløyet til Trondheim

To jenter på syv og 12 år havnet under vannet Fjellbrudammen utenfor Molde. Den yngste ble hjulpet ut av ungdommer. Den andre lå i vannet i nesten 40 minutter..

NRK - 08 Jul 19 kl. 14:24

Røykutvikling i Ålesund

Ålesund brannvesen er ute med begge stasjonar etter melding om røykutvikling frå eit tak på ein bygard på Aspøya i Ålesund..

P4 - 23 Jul 19 kl. 09:40

Salget av bensin og diesel gikk ned også i juni

Salget av bensin og diesel gikk ned med 5,7 prosent i juni i år sammenlignet med samme måned i fjor. Det ble solgt 98 millioner liter med bilbensin forrige måned, en nedgang på 5 millioner liter, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Både bensin og diesel har blitt dyrere det siste året.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 30 minutter siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 1 time siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 1 time siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 2 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 2 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 2 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 2 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 3 timer siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.

NRK - 3 timer siden

52 nye koronadødsfall i Frankrike

Det er registrert 52 nye dødsfall som følge av covid-19 i Frankrike det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter. Det er niende dag på rad at dødstallet er under 100, og totalt er det nå registrert 28.714 koronadødsfall, melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt