NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:35

NRK - 20 Aug 19 kl. 00:16

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bunker Oil, Hessa, Ålesund, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dieseli , vanneti , Ålesund
P4 - 20 Aug 19 kl. 05:51

Over 6000 liter diesel havnet i sjøen i Ålesund

Over 6000 liter diesel har havnet i sjøen utenfor Ålesund. Selskapet Bunker Oil har lagt ut lenser etter nattens utslipp. Kystverket er orientert om hendelsen, og politiet vil undersøke saken videre.

Hegnar.no - 23 Jul 19 kl. 09:24

Salget av bensin og diesel gikk ned også i juni

Salget av bilbensin og diesel gikk ned med 5,7 prosent i juni i år sammenlignet med samme måned i fjor. Både bensin og diesel har blitt dyrere det siste året..

NRK - 19 Jul 19 kl. 15:28

Diesel-utslipp ved Skudeneshavn

Politiet er ved Skudeneshavn i Karmøy etter et større utslipp av diesel i havna, etter beskjed fra brannvesenet. Utslippet fører til mye lukt og diesel i området, og politiet undersøker nå kilden til utslippet..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 19:10

To søstre hentet opp av vannet – 12-åring fløyet til Trondheim

To jenter på syv og 12 år havnet under vannet Fjellbrudammen utenfor Molde. Den yngste ble hjulpet ut av ungdommer. Den andre lå i vannet i nesten 40 minutter..

E24 - 23 Jul 19 kl. 10:34

Salget av bensin og diesel gikk ned også i juni

Salget av bilbensin og diesel gikk ned med 5,7 prosent i juni i år sammenlignet med samme måned i fjor. Både bensin og diesel har blitt dyrere det siste året..

NRK - 08 Jul 19 kl. 14:24

Røykutvikling i Ålesund

Ålesund brannvesen er ute med begge stasjonar etter melding om røykutvikling frå eit tak på ein bygard på Aspøya i Ålesund..

P4 - 23 Jul 19 kl. 09:40

Salget av bensin og diesel gikk ned også i juni

Salget av bensin og diesel gikk ned med 5,7 prosent i juni i år sammenlignet med samme måned i fjor. Det ble solgt 98 millioner liter med bilbensin forrige måned, en nedgang på 5 millioner liter, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Både bensin og diesel har blitt dyrere det siste året.

Hegnar.no - 16 May 19 kl. 13:34

BMW X4 M40 - bensin eller diesel?

Massene stormer til elbilene, men for dem som har tykke lommebøker og et ønske om motorlyd, er det grunn til å kikke mot BMW. Spørsmålet er om X4 M40 skal velges med bensin eller diesel..

P4 - 17 May 19 kl. 15:19

Måtte reddes fra sjøen

En beruset person måtte reddes fra sjøen i Ålesund i ettermiddag. Personen hadde hoppet i vannet selv, og måtte plukkes opp av en gummibåt. Politiet opplyser at personen var så oppfarende etterpå at de måtte ta hånd om vedkommende..

P4 - 15 Jun 19 kl. 07:13

Milliardprosjekt skal forhindre vannkrise i Oslo

Et nytt milliardprosjekt skal forhindre at 270 000 mennesker i Oslo mister vannet. Det skriver Aftenposten. I dag får ni av ti Oslo-beboere vannet sitt fra Maridalsvannet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Trafikkulykke i Tromsø

Åtte personer er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke i Tromsø, melder politiet. Totalt ni personer er involvert i ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 30 minutter siden

Har funnet en båt

Letemannskaper i Kragerø har funnet en havarert båt i nærheten av Teineskjær. Det er kommet inn melding om at det kan være en person i vannet, og søket fortsetter nå i dette området med helikopter, båter og dykkere..

NRK - 30 minutter siden

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..

NRK - 1 time siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 1 time siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 1 time siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 1 time siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 1 time siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt