E24 > Økonomi

Sunday, 07 June, 08:07

E24 - 09 Apr 20 kl. 08:01

Dette skjer i dag: Opec holder krisemøte

Det er skjærtorsdag, og Oslo Børs har tatt påskeferie. Likevel er det duket for det som trolig blir en begivenhetsrik dag for internasjonale markeder..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dette, skjeri , dag, Opec, holder, krisemøte
NRK - 21 Apr 20 kl. 19:05

Opec-ministrar i krisemøte

Fleire ministrar frå Opec-land og samarbeidslanda i Opec+ har halde ein videokonferanse for å diskutere det kraftige fallet i oljeprisane. Det opplyser Opec på Twitter..

NRK - 03 Apr 20 kl. 10:54

Opec+ diskuterer produksjonskutt

Opec-landa og Russland (kalla Opec+) diskuterer nå eit kutt i oljeproduksjon på ti millionar fat per dag, ifølge ei Opec-kjelde, melder Reuters. Måndag skal landa halde videokonferanse om eventuelle kutt for på stabilisera oljemarknaden..

NRK - 05 Mar 20 kl. 14:53

Opec vil kutte i oljeproduksjonen

Organisasjonen for oljeproduserande land (Opec) føreslår å kutte oljeproduksjonen i verda med 1,5 prosent, melder NTB. Opec viser til følgjene koronaviruset har fått for verdsøkonomien, som har ført til redusert etterspurnad etter olje..

NRK - 16 May 20 kl. 08:23

Irans Opec-sjef er død

Irans 67 år gamle Opec-sjef Hossein Kazempour Ardebili er død etter å ha havnet i koma som følge av en hjerneblødning, melder det statlige nyhetsbyrået IRNA. Ardebili representerte Iran i oljekartellet Opec siden 2013..

E24 - 10 Apr 20 kl. 00:41

Trump om Opec-kutt: – Vi får se hva som skjer. De er nære en avtale

USA-presidenten venter at Saudi-Arabia og Russland i nærmeste fremtid bekrefter at priskrigen er over..

E24 - 03 Apr 20 kl. 09:18

Oljeprisen skyter opp etter rykter om Opec-møte

Saudi-Arabia skal ha innkalt Opec og samarbeidslandene til hastemøte neste uke..

Dagbladet - 25 Apr 20 kl. 11:14

Arne Brimis store frykt

Bedriftseier og kokk Arne Brimi (62) frykter at tusenvis av livsverk vil gå tapt. - Vi står igjen fortvila hver gang det skjer en reform. Og så plutselig skjer dette..

E24 - 12 Apr 20 kl. 19:57

Opec+ enige om historisk oljekutt

Mexico får viljen sin i oljedramaet: Opec+ inngår avtale om å kutte oljeproduksjonen med 9,7 millioner fat per dag, ifølge Reuters..

P4 - 12 Apr 20 kl. 23:56

Opec-landene enige om kutt

Opec-medlemmene og gruppens samarbeidsland kom søndag frem til en avtale om å kutte oljeutvinningen med 9,7 millioner fat i mai og juni. Det melder Reuters. Målet er å prøve å bremse det voldsomme oljeprisfallet.

Fler nyheter fra E24

E24 - 13 timer siden

I syv år har Hans Christian Holte tatt inn tusenvis av milliarder kroner. Snart skal han dele dem ut.

Skattedirektør Hans Christian Holte tviler på om skatteparadisene kan brukes til å unngå dobbeltbeskatning. Det hevder imidlertid påtroppende Oljefond-sjef Nicolai Tangen..

E24 - 14 timer siden

Disse finanskjendisene får statlig krisehjelp

En rekke finanstopper er eiere i selskapene som mottar mest statlig krisehjelp. Blant dem er Jens Ulltveit-Moe, Johan H. Andresen, Trygve Hegnar, Stein Erik Hagen, Per Braathen og Ola Mæle..

E24 - 16 timer siden

Kragerø-hotell har fått nye drivere etter coronakonkurs

Pål Erik Jahnsen sier bookingene for juli allerede har fylt seg godt opp. Han forventer en travel sommer på Victoria Hotel i Kragerø..

E24 - 16 timer siden

Opec+ utvider produksjonskutt med én måned

Analytiker mener det er veldig sannsynlig med oljeprisoppgang mandag etter nyheten: – Enten kommer etterspørselen og hjelper oljeprisen opp, eller så hjelper Opec prisen oppover..

E24 - 18 timer siden

Sjeføkonom tror nye bransjer vil treffes hardere av coronaeffekten fremover

Så langt har antallet konkurser vært lavere i coronamånedene i år enn i fjor. Det vil sannsynligvis endre seg, mener økonomene..

E24 - 21 timer siden

Norwegianflåten

Coronapandemien har skapt en enorm krise i luftfarten, og i dag er det lite igjen av det globale flyimperiet og de store luftige planene til Norwegian..

E24 - 22 timer siden

Tiden etter corona: Vinnerne er de med jobb og høy gjeld

Coronakrisen treffer samfunnet bredt, men det er store forskjeller i hvordan det merkes på lommeboken. Rekordlave renter er en trøst når reallønnen faller, men har du ikke gjeld og blir arbeidsledig, taper du mye. E24 har møtt flere som er usikre på fremtiden..

E24 - 23 timer siden

Byggebransjen ber om tiltak mot fallende etterspørsel

Byggenæringen frykter massepermitteringer blant landets 240.000 ansatte dersom ikke en relevant kriseplan for bransjen kommer på banen..

E24 - Igår: 08:07

Polet venter rekordår - rykker fra eget budsjett

Så godt som ingen taxfreehandel og stengte grenser til Sverige gjør at 2020 ser ut til å bli Vinmonopolets beste år noensinne..

E24 - 23 timer siden

G20 gir over 21 milliarder dollar til viruskamp

Landene i G20-gruppen har blitt enige om å bevilge mer enn 21 milliarder dollar til kampen mot koronaviruset, opplyser gruppen i en uttalelse lørdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt