Dagbladet > Kultur

Tuesday, 12 November, 05:17

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 20:56

Dette er perverse overgrep

Tenk at vaksne menneskje på død og liv skal helbrede homofile frå denne satans kortslutninga som gjer at vi blir glade i menneskje av eige kjønn..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Detteer , perverse, overgrep
NRK - 19 Sep 19 kl. 20:10

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..

P4 - 14 Oct 19 kl. 10:37

Nekter for å ha bestilt overgrep

Den 41 år gamle mannen som i Sør-Trøndelag tingrett står tiltalt for over 40 overgrep mot barn nekter straffskyld for å ha bestilt direkteoverførte overgrep fra Filippinene. 41-åringen er tiltalt for dette samt overgrep og kjøp av sex og da rettssaken startet mandag erkjente han straffskyld for de andre tiltalepunktene. Mannen er erklært pedofil.

P4 - 06 Nov 19 kl. 23:16

60 år overgrep

En mann i 60-åra fra Akershus er tiltalt for gjentatte overgrep mot flere familiemedlemmer i mange år. Han skal blant annet ha begått seksuelle overgrep mot et av barna sine da dette var 10 år. Overgrepene foregikk i en periode på seks år.

P4 - 25 Oct 19 kl. 17:07

51-åring pågrepet for overgrep

En 51 år gammel mann er pågrepet for overgrep mot et norsk søskenpar i Spania. Det opplyser spansk politi i en pressemelding. Søskenparet fortalte om fysiske overgrep mot moren, og at de selv var utsatt for seksuelle overgrep fra en ghanesisk mann.

P4 - 14 Oct 19 kl. 09:48

Tiltalt for over 40 overgrep

Mandag startet rettssaken mot en 41 år gammel mann som er tiltalt for over 40 overgrep mot barn i Sør-Trøndelag tingrett. Mannen, som er tiltalt for kjøp av sex, overgrep og kjøp av direkteoverførte overgrep fra Filippinene, er erklært pedofil. 41-åringen har selv barn og er tidligere dømt i tre overgrepssaker.

NRK - 19 Aug 19 kl. 10:50

16 års fengsel for overgrep

En tobarnsfar fra Bergen er dømt til 16 år i fengsel for å ha medvirket til seksuelle overgrep mot barn via internett. Det skriver Bergens Tidende. Mannen er blant annet dømt for å ha fått en rumensk kvinne til å begå overgrep mot egne barn..

P4 - 29 Oct 19 kl. 16:50

Siktet for å utnytte egne barn

En kvinne i 40-årene fra Vestfold er siktet for medvirkning til overgrep av sine to barn. Det melder NRK. Barna, som begge er under 14 år, skal ha blitt utsatt for gjentatte seksuelle overgrep av en navngitt mann da kvinnen var med barna i Spania.

P4 - 14 Aug 19 kl. 15:41

Tiltalt for medvirkning til voldtekt

En bergensmann er tiltalt for medvirkning til voldtekt av en jente etter å ha oppfordret til dette over internett. Politiet mener de kan bevise at 45-åringen oppfordret til overgrep og spurte etter bilder. Jentas stefar ble i februar dømt til ti års fengsel i Kristiansand tingrett for en rekke overgrep som pågikk fra jenta var 11 til 18 år gammel.

P4 - 13 timer siden

Tiltalt for overgrep

En mann i 70-årene er nå tiltalt for overgrep mot to mindreårige gutter i Harstad. Overgrepene skal ha skjedd for mer enn 20 år siden, melder NRK. Mannen var opprinnelig siktet for overgrep mot flere enn ti mindreårige.

P4 - 14 Oct 19 kl. 15:51

- Må styrke arbeidet mot vold og overgrep ytterligere

- Det må gjøres mye mer for å bekjempe og avdekke vold og overgrep mot barn. Det mener Maria Aasen-Svensrud, som sitter i justiskomiteen på Stortinget for Arbeiderpartiet. På P4-nyhetene tidligere i dag kom det frem at det i 2013 ble anmeldt seksuallovbrudd mot 1920 barn mellom 0-15 år, mens i 2018 var tallet økt til 3165 barn.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 8 timer siden

Statsbygg undersøker lønna til bygingsarbeidere ved Nasjonalmuseet

En gruppe arbeidere som bygger det nye Nasjonalmuseet i Oslo, kan ha fått for lite lønn. Statsbygg undersøker om dette er tilfelle..

Dagbladet - 8 timer siden

Misunnelse, Høyre? Virkelig?

Tror regjeringen virkelig at professor Karen Helene Ulltveit-Moes utredning om økt skatt på oppdrettsnæringen bare bygger på en følelse av misunnelse?.

Dagbladet - 9 timer siden

Snakkis i Sverige: «Motbydelige»

- Serien er en kontrast til hvordan vi tror at nordmenn er. Vi tror nordmenn er så prektige, og så får vi dette bildet, sier Elin af Klintberg i Svenska Dagbladet..

Dagbladet - 10 timer siden

En thriller fra virkeligheten

Vi feirer i høst at det er 30 år siden Berlinmuren falt. Det er en svir. Også å lese om..

Dagbladet - 14 timer siden

Velferdsstatens fordommer

Mange mennesker blir mistenkeliggjort i møte med systemet: En antagelse om at du nærmest er ute etter å snylte på fellesskapets midler..

Dagbladet - 14 timer siden

Djevelsk bra

«Exit»-torpedoen er nesten like farlig med 12-strengeren..

Dagbladet - 13 timer siden

- Ba meg gi ham trusa

Sharon Stone forteller detaljer rundt den mye omtalte scenen fra «Basic Instinct» som gjorde henne verdenskjent..

Dagbladet - 13 timer siden

Groteske scener fra utlendingsforvaltningen

Dagbladet mener: Norske politikere må ta grep for å sikre at UDIs skammelige hersing med småbarnsmoren Mahsa Aghabararian (32) og hennes familie aldri gjentar seg..

Dagbladet - 15 timer siden

Ny musikk­sjef i P3

Ida Eline Tangen blir NRK P3s nye musikksjef..

Dagbladet - 17 timer siden

Ber regjeringen revurdere riving

Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland vil «sterkt beklage om man nå går videre med en rask og uopprettelig gjennomføring av vedtaket»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt