Dagbladet > Kultur

Monday, 01 June, 05:25

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 20:56

Dette er perverse overgrep

Tenk at vaksne menneskje på død og liv skal helbrede homofile frå denne satans kortslutninga som gjer at vi blir glade i menneskje av eige kjønn..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Detteer , perverse, overgrep
Dagbladet - 13 May 20 kl. 21:28

Bak perverse videoer

Bak perverse videoer står kommersielle aktører og toer sine hender.

NRK - 19 Sep 19 kl. 20:10

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..

P4 - 14 Oct 19 kl. 10:37

Nekter for å ha bestilt overgrep

Den 41 år gamle mannen som i Sør-Trøndelag tingrett står tiltalt for over 40 overgrep mot barn nekter straffskyld for å ha bestilt direkteoverførte overgrep fra Filippinene. 41-åringen er tiltalt for dette samt overgrep og kjøp av sex og da rettssaken startet mandag erkjente han straffskyld for de andre tiltalepunktene. Mannen er erklært pedofil.

P4 - 06 Nov 19 kl. 23:16

60 år overgrep

En mann i 60-åra fra Akershus er tiltalt for gjentatte overgrep mot flere familiemedlemmer i mange år. Han skal blant annet ha begått seksuelle overgrep mot et av barna sine da dette var 10 år. Overgrepene foregikk i en periode på seks år.

P4 - 14 May 20 kl. 20:14

VIl ha strengere straff for overgrep

Leder av Stine Sofies Stiftelse, Ada Sofie Austegard, reagerer kraftig etter at en mann ble dømt for overgrep etter den gamle straffeloven. En 50 år gammel mann er dømt til tre års fengsel for grove overgrep mot sin ett år gamle niese, og for overgrep mot to andre jenter. Fordi overgrepene skjedde før ny straffelov trådte i kraft i 2015, er mannen dømt etter den gamle loven, der straffen for dette er mye lavere.

VG - 31 Jan 20 kl. 14:55

Robert Pattinson: – Liker det perverse

Filmstjernen (33) spyr, spiser gørr og tisser på seg i «The Lighthouse». Og det nyter han..

NRK - 17 Nov 19 kl. 19:10

Skjulte overgrep mot sivile

Den britiske regjeringen og forsvaret har prøvd å skjule overgrep som britiske soldater begikk mot sivile i Afghanistan og Irak, ifølge granskinger BBC og Sunday Times har gjort. Storbritannias forsvarsminister Dominic Raab avviser dette..

P4 - 20 Jan 20 kl. 22:16

Mistenker kirketjener bestilte overgrep

Politiet har siktet en mann i 50-årene for å ha bestilt direktesendte overgrep mot barn på Filippinene på sin datamaskin. Mannen har jobbet som kirketjener i flere menigheter i Rogaland, og har sittet i varetekt siden han ble pågrepet i september i fjor, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for å ha forgrepet seg på fire barn og under pågripelsen fant politiet store mengder overgrepsmateriale.

P4 - 25 Oct 19 kl. 17:07

51-åring pågrepet for overgrep

En 51 år gammel mann er pågrepet for overgrep mot et norsk søskenpar i Spania. Det opplyser spansk politi i en pressemelding. Søskenparet fortalte om fysiske overgrep mot moren, og at de selv var utsatt for seksuelle overgrep fra en ghanesisk mann.

P4 - 14 Oct 19 kl. 09:48

Tiltalt for over 40 overgrep

Mandag startet rettssaken mot en 41 år gammel mann som er tiltalt for over 40 overgrep mot barn i Sør-Trøndelag tingrett. Mannen, som er tiltalt for kjøp av sex, overgrep og kjøp av direkteoverførte overgrep fra Filippinene, er erklært pedofil. 41-åringen har selv barn og er tidligere dømt i tre overgrepssaker.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 7 timer siden

Svarte skjermer for TV 2

Distribusjonsavtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get går ut 31. mai. Blir de ikke enige innen midnatt, mister rundt 480 000 Get-kunder TV 2s kanaler.

Dagbladet - 6 timer siden

Makten er på vandring

Det er et nytt flertall på Stortinget, og det utfordrer Erna Solberg. Når Frp går sammen med de rødgrønne, kan ikke regjeringen styre, skriver John O. Egeland..

Dagbladet - 7 timer siden

Fremdeles ingen enighet mellom TV 2 og Get

Distribusjonsavtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get går ut 31. mai. Blir de ikke enige innen midnatt, mister rundt 480 000 Get-kunder TV 2s kanaler..

Dagbladet - 18 timer siden

Slik er Ropstads framtidsdrøm

En deprimert Kjell Ingolf får trøst av Erna..

Dagbladet - 20 timer siden

Skal smittevern trumfe alt?

Om sykehjemsbeboer og partner er eldre og vil ta risikoen, bør det være lov for mennesker som har levd livet sammen å også få beholde den fysiske kontakten inn i livets siste måneder..

Dagbladet - Igår: 21:50

Kan bidra til økt narkotikabruk

Er vi villige til å frata norsk ungdom noen av deres gode argumenter for å velge bort narkotika?.

Dagbladet - Igår: 17:51

Villere blir det ikke!

Herlig musikalsk villskap fra Undergrünnen..

Dagbladet - Igår: 12:47

Vi har lurt oss selv

Du har ikke digital kompetanse selv om du kan installere en app..

Dagbladet - Igår: 10:41

Fikk satiretegning fjernet

Teamet til Donald Trump skal ha tatt grep mot den kjente illustratøren Nick Anderson..

Dagbladet - Igår: 10:42

Driter ut Trumps tweets

«Space Force» fungerer best når den konsentrerer seg om ren situasjonskomikk..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt