E24 > Økonomi

Fredag, 23 Oktober, 01:24

E24 - 28 sep. 20 kl. 12:47

Det kan være grunn til å satse på at sjefsskiftet i Kongsberg Automotive ikke var så mystisk

Så langt har utviklingen for det første «corona-offeret» på Oslo Børs vært langt bedre enn fryktet i vår. Det gjenspeiles ikke i aksjekursen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo Børs, Kongsberg Automotive

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det kan være, grunn, tilå , satsepå at , sjefsskiftet i Kongsberg Automotive ikke var så mystisk
Aftenposten - 27 sep. 20 kl. 14:42

Nilsen peker på fire unge AaFK-spillere han vil satse på: – De har det som skal til for å lykkes

Lars Arne Nilsen har begynt å danne seg et inntrykk av hvem han vil satse på fremover. Der står fire unge spillere sentralt..

Aftenposten - 27 sep. 20 kl. 15:34

Nådeløs dom fra eksperten: Her er seks grunner til Moldes kollaps

Tidligere Molde-kaptein Knut Anders Fostervold har lenge vært kritisk til rulleringa i MFK-laget. Han mener trenerne har ventet for lenge med å satse på en fast ellever..

NRK - 03 okt. 20 kl. 11:51

To milliarder til karbonfangst

Statsminister Erna Solberg sier regjeringen setter av to milliarder kroner til karbonfangst og lagring på neste års statsbudsjett. Uttalelsen kom under Unge Høyres landsmøte. Regjeringen har tidligere sagt at de vil satse på karbonfangst i Brevik..

Aftenposten - Igår: 20:06

Nå skal Viking satse på kvinnelaget - vil til Toppserien fortest mulig

Kritikken har kommet fra flere hold i mange år. Nå tar Viking grep, øker satsingen på kvinnelaget og vil til Toppserien så snart som mulig..

P4 - 24 sep. 20 kl. 21:15

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..

NRK - 17 okt. 20 kl. 14:16

Nakstad kritiserer omstridt opprop

Flere norske leger har signert et internasjonalt opprop som tar til orde for å la koronasmitten spre seg fritt blant unge og friske mennesker. - Det er uetisk å satse på naturlig flokkimmunitet, sier fungerende helsedirektør Espen Nakstad..

E24 - 23 sep. 20 kl. 12:51

Det er greit å være langsiktig, men ikke så langsiktig at du satser på Borr Drilling

Riggselskapet Borr Drilling annonserte i går kveld årets andre «krisepakke». Du skal være temmelig optimistisk hvis du tør satse på at det er den siste..

NRK - 24 sep. 20 kl. 20:57

Ap vil satse mer på de eldre

Arbeiderpartiet vil styrke tilbudet i eldreomsorgen, viser programforslaget som legges fram fredag, skriver Nettavisen. Ap vil blant annet at par kan få bo sammen når den ene har fått sykehjemsplass og den andre også er avhengig av omsorgstjenester..

NRK - 28 sep. 20 kl. 13:34

Stoppar utbygging av raffineri

Styret i det svenske oljeselskapet Preem har vedteke å trekke tilbake søknaden om å bygge ut raffineriet Lysekil på den svenske vestkysten, melder nyheitsbyrået TT. Selskapet ynskjer i staden å satse på produksjon av fornybar energi ved anlegget..

E24 - 02 okt. 20 kl. 12:03

Voksenpoeng-Nora i Aksje-NM: – Valget står mellom «the dark side» eller «the green side»

Nora Rydne (27) har vinnerambisjoner for årets Aksje-NM. Om hun vil satse tungt på oljeaksjer eller gå fullt inn i miljøvennlige aksjer, gjenstår det ennå å se..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Har færre misligholdte personlån enn før krisen

DNB var rustet for tapsbølge, men problemlånene hos personkunder har blitt færre under coronapandemien. I den kriserammede offshorenæringen taper imidlertid storbanken milliarder – og har gått inn som medeier av offshoreskip..

E24 - 5 timer siden

Utbygging av kraftlinjer går tregt: Frykter strømmangel i Stockholm

Sverige bruker lang tid på å forsterke kraftnettet sitt. Det kan gi strømmangel i Stockholm fra 2022, advarer Stockholms Handelskammare..

E24 - 5 timer siden

Ny analyse viser kraftig vekst i datasenternæringen

En ny analyse viser at norsk datasenternæring bidrar med nær 2.000 arbeidsplasser i dag, og at antallet vil øke kraftig fremover..

E24 - 5 timer siden

Nybø: Hurtigruten har seilt i grenseland av lovverket

Næringsminister Islein Nybø (V) mener Hurtigrutens cruisevirksomhet har seilt i grenseland av lovverket og varsler at hun vil se på lovverket..

E24 - 6 timer siden

Hotel Victoria tapte pengekrangel, må ut med over 10 millioner

Hotel Victoria tapte pengekrangelen med Faber Bygg etter oppussingen av hotellet i fjor. Nå må hotellet ut med over 10 millioner kroner til byggefirmaet..

E24 - 6 timer siden

SV anklager Wizz Air for menneskerettighetsbrudd

SV vil fremme et forslag som forbyr organisering av selskaper som bryter med menneskerettigheter. Målet er å gjøre det umulig for selskaper som Wizz Air å kunne etablere seg i Norge. – Falske anklager, sier Wizz Air-sjefen..

E24 - 6 timer siden

Trumps kompiskapitalisme

Etter fire år er omfanget av Donald Trumps skatteomgåelse og gjeldsbyrde endelig i ferd med å bli avdekket..

E24 - 6 timer siden

Enighet i tarifforhandlingene i sjømatindustrien

Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) og Sjømat Norge er blitt enige om de nye punktene i tariffavtalen til fiskeindustribedrifter..

E24 - 7 timer siden

Kontroversielt børsskall er fortsatt i spill: Spetalens Saga tause om planene

Børsskallet Element er fortsatt på jakt etter noen som vil ta bakveien til Børsen. Øystein Stray Spetalen-dominerte Saga Tankers, som skal kvitte seg med investeringer, er stille om hvorvidt de vil selge seg ut..

E24 - 9 timer siden

Wizz Air med kartbommert: – Alle byene er plassert feil

Torsdag presenterte Wizz Air sine nye planer om innenriksruter i Norge. – De kommer til å fly passasjerer veldig feil, sier geolog..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt