Aftenposten > Utenriks

Saturday, 21 July, 04:00

Aftenposten - 16 Apr 18 kl. 05:49

Det hvite hus: – Trump vil fortsatt hente hjem soldatene i Syria

USAs president Donald Trump vil fortsatt at de amerikanske styrkene skal komme hjem fra Syria «så fort som mulig», ifølge Det hvite hus..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Syria, Det

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det hvite, hus, Trump, vilfortsatt , hente, hjem, soldatene, i Syria
VG - 24 May 18 kl. 20:45

Kilder i Det hvite hus: Derfor avlyste Trump møtet med Nord-Korea

DET HVITE HUS (VG) Tidligere i dag ble det kjent at USAs president Donald Trump avlyser det planlagte møtet med Nord-Koreas leder Kim Jong-Un. Nå forteller Det hvite hus hvorfor..

NRK - 10 Feb 18 kl. 04:21

Ansatt i Det hvite hus går av

Taleskriver for Donald Trump, David Sorensen, sier opp sin stilling i Det hvite hus etter å ha blitt anklaget av sin kone for mishandling. Sorensen er den andre ansatte i Trump-administrasjonen til å gå av på grunn av slike anklager denne uken..

NRK - 01 May 18 kl. 00:49

Nekter for å ha kalt Trump idiot

Stabssjef i Det hvite hus, John Kelly, benekter at han har kalt president Trump en idiot foran ansatte. Det var NBC som først meldte at åtte tjenestefolk i Det hvite hus, sa Kelly hadde kalt Trump en idiot ved flere anledninger..

NRK - 02 Feb 18 kl. 03:09

Turnbull besøker Trump

USAs president Donald Trump skal ta imot Australias statsminister Malcolm Turnbull i Det hvite hus fredag 23. februar. Det kommer frem i en uttalelse fra Det hvite hus, ifølge Reuters.

P4 - 29 Dec 17 kl. 09:44

Trump får legeundersøkelse i Det Hvite Hus

12. januar vil Donald Trump bli undersøkt av lege før første gang siden han ble valgt til president. Flere har spekulert i presidentenes helse etter at han under en tale om Israel snakket med sløret og utydelig stemme.

NRK - 28 Jun 18 kl. 02:52

Trump møter Conte 30. juli

USAs president Donald Trump vil få besøk av Italias statsminister Giuseppe Conte i Det hvite hus 30. juli, melder Det hvite hus..

NRK - 29 Apr 18 kl. 21:18

Trump og Macrons tre er borte

Et eiketre som for få dager siden ble plantet ved Det hvite hus av Frankrikes president Emmanuel Macron og USAs president Donald Trump, er borte. Det hvite hus har så langt ikke kommet med noen forklaring på hva som har skjedd..

P4 - 28 Feb 18 kl. 23:32

Kommunikasjonsdirektøren i Det hvite hus går av

Donald Trumps kommunikasjonssjef, Hope Hicks, går av. Årsaken til at hun trekker seg er uklar, men skjer kun dagen etter en høring om kontakten mellom Trump-administrasjonen og Russland før presidentvalget i fjor. Dette er den fjerde kommunikasjonsdirektøren i Det hvite hus som har sluttet siden Trump tiltrådte som president..

Aftenposten - 02 Apr 18 kl. 20:00

Trump inviterte til påskemoro utenfor Det hvite hus

Med hver sin fløyte blåste Donald og Melania Trump i gang det årlige påskeeggløpet for hundrevis av inviterte familier i hagen utenfor Det hvite hus..

Aftenposten - 01 Feb 18 kl. 21:31

Det hvite hus: Trump vil gi grønt lys til offentliggjøring av omstridt notat

President Donald Trump vil gi grønt lys til offentliggjøring av notatet som står i sentrum for en voldsom politisk strid i Washington, opplyser Det hvite hus..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 5 timer siden

Politiet tror rakett var årsaken til gressbrann på Stord

Seks hus ble evakuert og en 22 år gammel mann sendt til sykehus da det brøt ut gressbrann på Stord i Hordaland. Politiet tror en rakett var årsak til brannen..

Aftenposten - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke i Mexico

Minst 13 personer er døde og minst 7 skadet etter at en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter..

Aftenposten - 4 timer siden

Trump truer med å innføre toll på alle kinesiske importvarer. Norge kan bli fanget i kryssilden.

Donald Trump sier han er villig til å legge toll på alle kinesiske importvarer. Dette kan påvirke hele verdenshandelen og ha konsekvenser også for Norge, sier eksperter..

Aftenposten - 7 timer siden

Svensk redningspersonell: – De norske brannfolkene gjør en kjempejobb

BRÄCKE/OSLO (Aftenposten): Skogbrannene i Sverige fortsetter å herje. Fire av brannene er blitt så store at de ikke kan slukkes, opplyser svenske myndigheter..

Aftenposten - 7 timer siden

Kronprinsen feirer bursdagen på Mågerø

Kronprins Haakon ble 45 år fredag, og i strålende sommervær ble feiringen lagt til sommerstedet Mågerø på Tjøme sammen med kongeparet..

Aftenposten - 7 timer siden

Vil ikke la drapet forandre Vadsø

Da en asylsøker ble siktet for å ha drept Håvard Pedersen, begynte kommentarfeltene å koke. Vadsøværingene har svart med samhold..

Aftenposten - 8 timer siden

Dette er årets mest irriterende #summerbugs

Se opp for stankelben, snok og spyfluer! (I disse dager svermer de.).

Aftenposten - 8 timer siden

Britisk novitsjok-offer utskrevet fra sykehus

Charlie Rowley, som ble syk etter å ha blitt utsatt for nervegiften novitsjok, er utskrevet fra sykehus..

Aftenposten - 12 timer siden

Ti skadd i knivangrep på buss i Tyskland

Ti personer ble fredag skadd i en voldsepisode på en buss i Lübeck, opplyser tysk politi. En mann skal ha stukket ned passasjerer med en kjøkkenkniv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt