VG > Debatt

Tuesday, 12 December, 22:56

VG - 07 Dec 17 kl. 08:15

Det evige Russland

Utestengelsen av Russland som nasjon fra Vinter-OL 2018 viser den russiske tragedie. Samfunnet lar seg vanskelig forandre. Russiske friidrettsutøvere ble utestengt på grunn av doping fra Sommer-OL i Rio i 2016..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Russland, Vinter-OL, Sommer-OL, Rio

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det evige, Russland
Aftenposten - 11 Sep 17 kl. 21:30

Ken Follett: «Den evige ilden» er stort tenkt, men ikke like stort utført

Follett fråtser i hoffintriger, religionskrig og slekters gang..

NRK - 22 Sep 17 kl. 13:28

– Anstrengt forhold til Russland

USAs utenriksminister Rex Tillerson sier USA leter etter områder der man kan samarbeide med Russland, men påpeker at det fortsatt er store forskjeller mellom de to landene. Tillerson omtaler forholdet til Russland som «anstrengt», ifølge Reuters..

NRK - 30 Jul 17 kl. 18:00

Russland raser etter sanksjoner

Torsdag stemte kongressen i USA for nye sanksjoner mot Russland. Søndag uttalte Russlands utenriksminister til kanalen ABC at de nye sanksjonene var «uakseptable». Russland ba fredag USA om å kutte flere hundre diplomatstillinger i landet, Reuters..

P4 - 26 Oct 17 kl. 17:48

NATO mener Russland villedet om øvelse

Militærøvelsen Zapad som Russland holdt i september utenfor Hviterussland og vest i Russland ble langt mer omfattende enn varslet. Det mener NATO. I en uttalelse i dag fra NATO heter det at Russland satte inn langt flere styrker, hadde større rekkevidde og utførte flere scenarioer enn varslet..

NRK - 03 Aug 17 kl. 20:06

Forhold mellom Russland og Nato

Nato-sjef Jens Stoltenberg uttalte torsdag at forholdet til Russland er verre enn på mange år. – Jeg tror det er rett å si at Natos forhold til Russland ikke har vært så dårlig siden Den kalde krigen, melder AFP..

P4 - 02 Aug 17 kl. 22:17

Russland: - Sanksjonene er farlige

Russland reagerer kraftig på USAs sanksjoner, og sier de forbeholder seg retten til å svare. Tidligere i dag godkjente president Donald Trump motvillig en pakke med nye sanksjoner mot Russland, Iran og Nord-Korea. I en uttalelse sier utenriksdepartementet i Moskva at sanksjonene innebærer en risiko for global stabilitet, noe USA og Russland bærer et spesielt ansvar for.

NRK - 05 Dec 17 kl. 20:50

Alvorlig å stenge Russland ute

Utestengingen av Russland fra vinter-OL er en alvorlig reaksjon, sier NRKs langrennsekspert Anders Aukland. Den internasjonale olympiske komite vedtok tirsdag å stenge Russland ute som nasjon, men reine løpere kan delta under nøytralt flagg..

NRK - 21 Nov 17 kl. 13:11

– Helt klart atomuhell i Russland

Statens strålevern mener det radioaktive utslippet i Russland i slutten av september må skyldes et uhell eller en ulykke, melder NTB. Det ble registrert skyhøye nivå av den radioaktive isotopen ruthenium-106 i Russland, samt ørsmå nivå i Norge..

P4 - 29 Jul 17 kl. 07:42

Trump signerer Russland-sanksjoner

USAs president Donald Trump godkjenner nye sanksjoner mot Russland. Det hvite Hus opplyser at han kommer til å skrive under på det nye lovforslaget, som blant annet sier at presidenten ikke kan endre på sanksjoner mot Russland uten Kongressens samtykke..

Fler nyheter fra VG

VG - 12 timer siden

Slipp gislene fri – det er jul!

Fredag ble det klart at det ikke har lykkes norske myndigheter å forhandle frem en avtale om legemiddelet Spinraza – og Beslutningsforum sa for andre gang nei til å gi SMA-pasientene medisin..

VG - 12 timer siden

KOMMENTAR: Ai, ai, ai det går likar no

Frp fikk presset gjennom en rapport om kriminalitet og innvandrere. Nå er den her. Og tallene viser at det går bedre..

VG - 12 timer siden

Her sponser de flyktninger

OTTAWA (VG) En vinterkveld i ­verdens nest kaldeste hovedstad ­møtes mennesker med varme hjerter..

VG - 13 timer siden

Erdogan fornærmet sitt greske vertskap

Grekerne klør seg i hodet etter at president Recep Tayyip Erdogan avsluttet det første tyrkiske statsbesøket til Hellas på 65 år med å fornærme vertskapet..

VG - Igår: 16:32

Norge trenger WTO og internasjonal handel

Konfliktlinjene i WTO er mange. På den 11. ministerkonferansen er det knyttet stor spenning til USAs rolle..

VG - I førrgår: 09:21

Fredsprisen og atomvåpen

Samtidig som Den internasjonale kampanjen for forbud mot atomvåpen mottar fredsprisen vil Stortinget utrede et norsk atomforbud..

VG - I førrgår: 09:26

Den sinnssyke fasen

Før løgnen dør blir den sinnssyk..

VG - 08 Dec 17 kl. 10:05

Det norske atomparadokset

Fredsnasjonen Norge burde åpenbart vært med på å stemme for å forby atomvåpen i FN, og selv om vi ikke gjorde det, er det er ikke for sent å snu..

VG - 08 Dec 17 kl. 09:12

Beske Brexit-realiteter

Etter hemmelige og intense forhandlinger på begge siden av kanalen i natt kom EU og Storbritannia tidlig fredag morgen frem til et kompromiss som gjør det mulig å bevege seg til fase to i skilsmisseoppgjøret: Selve Brexit. Men på hjemmebane murrer det kraftig..

VG - 07 Dec 17 kl. 09:12

«Først sa du nei, så sa du ja»

Venstre kan aldri bli så lite at partiet ikke kan dele seg i to..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt