VG > Debatt

Sunday, 23 September, 04:22

VG - 07 Dec 17 kl. 08:15

Det evige Russland

Utestengelsen av Russland som nasjon fra Vinter-OL 2018 viser den russiske tragedie. Samfunnet lar seg vanskelig forandre. Russiske friidrettsutøvere ble utestengt på grunn av doping fra Sommer-OL i Rio i 2016..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Russland, Vinter-OL, Sommer-OL, Rio

Dele artikeln

28 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det evige, Russland
Dagbladet - 21 May 18 kl. 11:25

De evige tre

«De tre musketerer» er en av litteraturhistoriens mest seiglivede lesergleder.

Dagbladet - 07 Feb 18 kl. 10:00

«Gå Tormod, du måste vinna!»

I morgen og tre uker framover: Nok et vinter-OL. Noen nye helter? Neppe.

NRK - 01 Mar 18 kl. 21:34

Hevder Russland bryter våpenavtale

USA anklager Russland for å bryte atomvåpenavtalen, etter at president Putin i dag opplyste at Russland har utviklet nye atomvåpen. Utenriksdepartementet kritiserer også Russland for å ha laget en animasjon som skildrer et mulig angrep på USA..

P4 - 06 Mar 18 kl. 14:18

Advarer Russland i spionsak

Storbritannias utenriksminister advarer nå om at de vil komme med en kraftig reaksjon om det viser seg at Russland står bak kollapsen til en tidligere spion. Det melder BBC. En 66 år gammel mann som er dømt i Russland for spionasje og datteren hans er kritisk syke etter at de ble funnet bevisstløse på et kjøpesenter i England søndag.

Aftenposten - 15 Mar 18 kl. 09:54

Er Donald Trump så dum at han kan sparke Mueller? Var han så dum at han samarbeidet med russere? | Frank Rossavik

Det evige sirkuset på Twitter og i Det hvite hus etterlater liten tvil om at det er mulig. Men det er ikke sikkert..

P4 - 12 Mar 18 kl. 18:17

- Russland trolig bak forgiftning

Den britiske statsministeren Theresa May sier det er svært sannsynlig at det var Russland som sto bak forgiftningen av eksagenten Sergej Skripal og datteren. I en tale til Parlamentet i kveld fortalte May at nervegiften som ble brukt i angrepet i Salisbury i februar er produsert i Russland. Nå krever hun svar fra den russiske ambassadøren og sier at Storbritannia vil komme med nye tiltak mot Russland på onsdag..

NRK - 14 Mar 18 kl. 06:57

Taust fra Russland etter gift-frist

Fristen fra den britiske regjeringen til Moskva har gått ut, men Russland har fortsatt ikke forklart seg om nervegiftangrepet i Salisbury. Statsminister Theresa May sa mandag at det høyst sannsynlig er Russland som står bak..

Aftenposten - 11 Sep 17 kl. 21:30

Ken Follett: «Den evige ilden» er stort tenkt, men ikke like stort utført

Follett fråtser i hoffintriger, religionskrig og slekters gang..

NRK - 15 Mar 18 kl. 12:58

– Russland er uansvarlige

Nato-leder Jens Stoltenberg sa på en pressekonferanse i dag at nervegassen er en del av et mønster hvor Russland over flere år har oppført seg uansvarlig. Han ber Russland svare på Storbritannias spørsmål i saken..

Fler nyheter fra VG

VG - 16 timer siden

Justismord på dyr satt i system

Hundeloven fra 2004 er gang på gang brukt til å avlive hunder som etter sunn fornuft og allmenn rettsfølelse aldri skulle vært drept. Den tillater i praksis at politiet tar loven i egne hender og straffer uskyldige. Den tillater justismord på dyr..

VG - 18 timer siden

Bussjåfør: – Heller middelmådig sofasliter enn sjuk og stressa

Eg er ein middelmådig bussjåfør som ikkje fyller kalenderen min med timer på treningssenter 3-4 ganger i uka og kulturarrangementer og fester kvar helg. Mange vil nok tru at eg er ein gruelig kjedelig person. Men eg har kommet fram til at livet som «middelmådig sofasliter» er mykje bedre enn å stresse seg sjuk!.

VG - 20 timer siden

Amerikanske tilstander

Noen ønsker å overføre de mest betente amerikanske konfliktene til Norge. Det er en dårlig idé..

VG - 23 timer siden

Osloskolens suksess

Striden mellom byrådet i Oslo og utdanningsdirektør Astrid Søgnen må ikke skygge for de gode resultatene som er oppnådd i Osloskolen..

VG - Igår: 05:11

Innfør arveavgift

Om den blåblå regjeringen mener alvor med sin kamp mot økende ulikhet, bør den høre på SV og innføre arveavgiften igjen. For det vet vi hjelper..

VG - I førrgår: 12:41

TV 2 leker med folks skattepenger

Mens mediehus i Norge og verden over omstiller seg for å overleve, kan TV 2 sikre seg doping i form av 135 millioner årlige norske skattekroner. Vi frykter at det kan skje på feil grunnlag. Søknaden til TV 2 kan også være i strid med EØS-avtalens regler for statsstøtte..

VG - I førrgår: 11:17

Krigsære til odel og eie

Russland har krigsæren for befrielsen av Sør-Varanger til odel og eie. Derfor bør enten president Vladimir Putin eller statsminister Dmitrij Medvedev inviteres til 75-årsmarkeringen neste år..

VG - I førrgår: 10:36

Like muligheter, ikke likhet

Det er mange og gode grunner til å motarbeide større forskjeller. I regjeringens arbeid med stortingsmeldingen om ulikhet, mener vi det er viktig å finne den rette balansen, slik at vi ikke svekker andre deler av den samfunnsordenen som bidrar til å gjøre Norge bra..

VG - I førrgår: 10:09

I hemmelighet jubler noen over milliardærens fall

Storfisken blant spekulantene kjemper mot konkurs. Einar Aas fryser sine eiendeler. Og på den andre siden sitter noen som har stukket av med milliardene hans..

VG - I førrgår: 04:46

Fremskritt i Pyongyang

Sør-Koreas president Moon Jae-in har gjennomført et historisk besøk hos leder Kim Jong-un i den nordkoreanske hovedstaden Pyongyang. De har undertegnet avtaler som skal bidra til større sikkerhet og samarbeid mellom de to koreanske statene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt