P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 03:09

P4 - 11 aug. 19 kl. 14:16

Det er planlagt nytt avhør av siktet mann

Det er planlagt et nytt avhør i kveld av den siktede 21 år gamle mannen etter drapet i Bærum og skytingen i al-Noor-moskeen i Bærum.
Mannen i 20-åra er ifølge NRK siktet for drap på sin 17 år gamle lillesøster og for drapsforsøk i forbindelse med skuddene som ble avfyrt inne i moskeen i går.
Han er siktet for forsøk på terror og drap..
Les mer på P4


Les mer om:
Bærum, noor, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det er planlagt, nytt, avhørav , siktet, mann
P4 - 13 aug. 19 kl. 15:35

Venter med nye avhør

Politiet avventer nå et nytt avhør av draps- og terrorsiktede Philip Manshaus. 21-åringen har avvist alle forsøk på å få hans forklaring og politiet har nå ikke bedt om flere avhør, melder VG. Manshaus er siktet for å ha drept sin stesøster og for å ha begynt å skyte inne i en moské i Bærum.

P4 - 17 aug. 19 kl. 16:26

Avhør av Manshaus over

Det andre avhøret av terror- og drapssiktede Philip Manshaus er nå ferdig for dagen. Avhøret varte i rett over fire timer. I går satt Manshaus i et like langt avhør med politiet for første gang siden drapet på stesøsteren og moskéskytingen i Bærum.

P4 - 22 juli 19 kl. 18:21

Siktet mann er avhørt

En mann i 40-årene som er siktet i forbindelse med dødsfall til sin far i Telemark i juni er nå avhørt. Mannen er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at faren hans i 90-årene ble funnet forslått og senere døde av skadene. Den siktede samarbeidet med politiet under avhøret, og var villig til å belyse saken, opplyser politiet til NTB.

NRK - 11 juni 20 kl. 06:40

Siktet 20-åring skal avhøres

Den 20 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin mor på Brattholmen på Litlesotra, skal avhøres på nytt torsdag, opplyser påtaleansvarlig Christine Møen Wisløff til NRK. Den siktede nekter straffskyld. Han har blitt avhørt én gang tidligere..

P4 - 18 mai 19 kl. 07:40

Riksadvokaten mener politi i Agder brøt tjenesteplikten grovt

Politiet i Agder får kritikk av Riksadvokaten etter et avhør av en 15 år gammel gutt. Gutten ble avhørt av to polititjenestemenn, som nå, av Riksadvokaten, er funnet skyldig i grovt brudd på tjenesteplikten fordi avhøret skjedde uten forsvarer. 15-åringen ble avhørt som vitne etter dobbeltdrapet i Kristiansand i 2016, der en 48 år gammel kvinne og en 14 år gammel gutt ble drept.

P4 - 05 feb. 20 kl. 16:05

Usikkert når drapssiktet kan avhøres

Det er fortsatt usikkert når 45-åringen som er siktet for å ha drept kjæresten i Sandefjord søndag kan avhøres. Det er gjort forsøk på avhør, som har blitt avbrutt på grunn av mannens helsetilstand. Polititet håper de kan avhøre mannen fredag..

NRK - 07 feb. 20 kl. 19:04

Sandefjord-drapet: avbrøt avhør

Mannen som er siktet for drapet på en kvinne i Sandefjord 2. februar, ble forsøkt avhørt på fredag. Mannen og hans forsvarer valgte å avbryte avhøret siden den siktede ikke så seg i stand til å gjennomføre avhøret, skriver politiet i en pressemelding.

P4 - 19 feb. 20 kl. 13:11

I retten etter avhør uten forsvarer

To politimann må møte i retten, etter at den 15 år gamle gutten som senere ble dømt for dobbeltdrap i Kristiansand i 2016, først ble avhørt uten forsvarer. 15-åringen ble avhørt som vitne, men statusen ble endret til siktet da politiet oppdaget at han hadde blod på jakken. I 40 minutter ble han avhørt uten forsvarer tilstede.

P4 - 30 juni 20 kl. 13:16

Hagen vil ikke signere på avhør

- Tom Hagen vil ikke signere på avhørene han har vært i med politiet. 70-åringen, som er siktet for drap eller medvirkning til drap på kona Anne-Elisabeth Hagen, har vært inne til et titall avhør. Men politiet sier til VG at det er utfordrende å samarbeide med ham.

NRK - 17 aug. 19 kl. 11:57

Nytt avhør av Manshaus i dag

Politiet skal avhøre terrorsiktede Philip Manshaus i dag, ifølge VG. Manshaus (21) skal avhøres for andre gang av politiet lørdag ettermiddag, bekrefter forsvarerteamet. Manshaus ble også avhørt fredag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Forskere må leie privatfly

På grunn av koronaviruset må Norsk Polarinstitutt leie et privatfly for å frakte forskere til stasjonen «Troll» i Antarktis. Dermed byr det vanlige mannskapsbyttet i november på noen ekstra utfordringer på grunn av stengte flyplasser skriver NRK. Operasjonen koster rundt 45 millioner kroner totalt.

P4 - 4 timer siden

Ytterligere fem smittet i Øygarden

Ytterliger fem personer har fått påvist koronaviruset i Øygarden det siste døgnet opplyser kommunen til NRK. Totalt har Øygarden 91 smittetilfeller i kommunen. I går og dagen før var smittetallet sju nye personer hver dag..

P4 - 4 timer siden

Ni nye smittede i Arendal

Arendal kommune melder om ni nye smittetilfeller av koronaviruset i dag. Til sammen er nå 220 perosner i karantene i kommunen. Sju av de nye smittede knyttes til to arrangement tidligere denne måneden som er bakgrunnen for smitteutbruddet i kommunen..

P4 - 4 timer siden

Ber foreldre hente berusede tenåringer

Politiet ber foreldre og foresatte hente tenåringene sine etter en fest i Klæbu utenfor Trondheim Mellom 50 og 70 barn i alderen 14- 17 år har samlet seg ved Tanem, mange av dem svært beruset. Flere politipatruljer er på stedet..

P4 - 4 timer siden

Langt flere i fedrekvotefellen enn antatt

Langt flere enn først antatt har mistet fedrekvoten. Nye tall viser at Nav har undervurdert hvor mange fedre som mister deler av eller hele fedrekvoten fordi de søker for sent. Familieminister Kjell Ingolf Ropstad trodde 40 -50 personer mistet fedrekvoten per år og har informert Stortinget om dette.

P4 - 4 timer siden

Terrorsiktet nordmann kan utleveres

En 61 år gammel norsk statsborger kan utleveres til Frankrike i forbindelse med en terrorsak i Paris for snart 40 år siden. Det har Oslo tingrett bestemt. Fransk påtalemyndighet mener den terrorsiktede nordmannen som har palestinsk bakgrunn deltok i et angrep i Paris i 1982 rettet mot en jødisk restaurant.

P4 - 5 timer siden

Fortsatt ingen løsning - busstreik trappes opp

Fortsatt er det ingen kontakt mellom partene i forhandlingene om mer lønn til bussjåførene. Det bekrefter både Fellesforbundet og Yrkestrafikkforbundet i kveld til NTB. Dermed går ytterligere 4500 bussjåfører ut i streik i morgen tidlig.

P4 - 5 timer siden

Ukrainsk fly har krasjet under landing

Et ukrainsk militærfly har styrtet i forbindelse med landing. 20 personer er bekreftet omkommet, bekrefter regjeringen. I tillegg skal to være skadet.

P4 - 6 timer siden

Tre siktede etter knivangrep varetektsfengslet

De tre mindreårige personene som er siktet for knivstikkingen på Bogerud T-Bane i går kveld er nå varetektsfengslet. To av dem er fengslet i to uker med brev- og besøksforbud, mens den tredje er varetektsfengslet i en uke med brev- og besøksforbud. Alle tre er siktet for grov kroppskade.

P4 - 6 timer siden

Fem pågrepet etter angrep i Paris

Fem personer skal nå være pågrepet og arrestert etter knivangrepet utenfor de tidligere lokalene til Charlie Hebdo i Paris i dag. Det melder det franske rettsvesenet. Politiet etterforsker saken som terror.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt