P4 > Nyheter

Sunday, 26 January, 08:58

P4 - 11 Aug 19 kl. 14:16

Det er planlagt nytt avhør av siktet mann

Det er planlagt et nytt avhør i kveld av den siktede 21 år gamle mannen etter drapet i Bærum og skytingen i al-Noor-moskeen i Bærum.
Mannen i 20-åra er ifølge NRK siktet for drap på sin 17 år gamle lillesøster og for drapsforsøk i forbindelse med skuddene som ble avfyrt inne i moskeen i går.
Han er siktet for forsøk på terror og drap..
Les mer på P4


Les mer om:
Bærum, noor, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det er planlagt, nytt, avhørav , siktet, mann
P4 - 17 Aug 19 kl. 09:46

Samtykker til fengsling

Mannen i 30-årene som er siktet etter at en mann i 60-årene ble funnet død på Vinstra, samtykker til varetektsfengsling i fire uker. Den siktede er foreløpig ikke i form til å la seg avhøre av politiet, og det er ikke planlagt avhør i helgen, opplyser forsvareren hans til VG. Den 60 år gamle mannen kan ha vært et tilfeldig offer tror politiet, som har siktet mannen i 30-årene for kroppsskade med døden til følge..

P4 - 13 Aug 19 kl. 15:35

Venter med nye avhør

Politiet avventer nå et nytt avhør av draps- og terrorsiktede Philip Manshaus. 21-åringen har avvist alle forsøk på å få hans forklaring og politiet har nå ikke bedt om flere avhør, melder VG. Manshaus er siktet for å ha drept sin stesøster og for å ha begynt å skyte inne i en moské i Bærum.

NRK - 08 Sep 19 kl. 13:47

Avhører siktet 19-åring

Politiet er i gang med å avhøre 19-åringen som er siktet for å ha knivstukket broren under en bryllupsfest på Orre i Klepp kommune. Også fornærmede (23) er avhørt på sykehuset. Hans tilstand er stabil, opplyser politiet til NRK..

P4 - 22 Jul 19 kl. 18:21

Siktet mann er avhørt

En mann i 40-årene som er siktet i forbindelse med dødsfall til sin far i Telemark i juni er nå avhørt. Mannen er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at faren hans i 90-årene ble funnet forslått og senere døde av skadene. Den siktede samarbeidet med politiet under avhøret, og var villig til å belyse saken, opplyser politiet til NTB.

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 12:03

Philip Manshaus i nytt avhør

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (21) avhøres på nytt lørdag ettermiddag. I det første avhøret fredag erkjente han de faktiske forhold..

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:32

Avhør fortsetter i morgen

Mannen som onsdag ble pågrepet og siktet for dødsfallet på Snartemo er ikke ferdig i avhør. Det opplyser forsvarer Berit Knudsen. Avhørene fortsetter i morgen.

NRK - 19 Sep 19 kl. 18:52

Tenåring siktet for trusler

En 16 år gammel gutt er brakt inn til avhørt hos politiet i Drammen. Gutten er siktet for trusler, og vil bli avhørt på stasjonen, opplyser politiet. Ifølge Drammens Tidende skal han ha posert med en våpenlignende gjenstand på sosiale medier..

P4 - 17 Aug 19 kl. 11:57

Nytt avhør av terrorsiktet

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus skal i ettermiddag avhøres for andre gang av politiet. Det bekrefter hans forsvarer til VG. Den terrorsiktede mannen nektet først å la seg avhøre, men endret mening og ble avhørt i går kveld.

P4 - 29 Dec 19 kl. 18:42

Mann siktet for kroppsskade

Mannen som er pågrepet etter at en kvinne ble funnet bevisstløs på Røros Hotel natt til i går er siktet for kroppsskade. Det opplyser politiet til TV2. Mannen i 20-årene er i politiets varetekt, og de vurderer om han skal avhøres på nytt i løpet av kvelden.

NRK - 17 Aug 19 kl. 11:57

Nytt avhør av Manshaus i dag

Politiet skal avhøre terrorsiktede Philip Manshaus i dag, ifølge VG. Manshaus (21) skal avhøres for andre gang av politiet lørdag ettermiddag, bekrefter forsvarerteamet. Manshaus ble også avhørt fredag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Dødstallet stiger i Kina

I Kina fortsetter dødstallet å stige etter utbruddet av coronaviruset. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget over 300 nye smittetilfeller, opplyser myndighetene i landet. Dermed har minst 1600 mennesker fått påvist smitte, situasjonen er kritisk for 230 personer.

P4 - 1 time siden

Barn til sykehus etter brann

En tre år gammel jente er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter en boligbrann i Moss i natt. Jentas mor og ett år gamle søster er også innlagt på sykehuset etter å ha blitt eksponert for røyk. Treåringen ble reddet ut av boligen av en politibetjent som selv fikk røykskader, forteller operasjonsleder Kari Monsen.

P4 - 1 time siden

Skadd i snøscooterulykke

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med luftambulanse etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Vestfold og Telemark i natt. Skadeomfanget er foreløpig uklart, opplyser politiet. Mannen ble funnet av en person som hadde hytte i området.

P4 - 1 time siden

Skjøt med hagle

En mann i slutten av tenårene er pågrepet etter å ha skutt med en hagle i Sparbu i Trøndelag. Ingen ble skadd i hendelsen. Personene som var på adressen sammen med ham, oppfattet han som truende, og kontaktet derfor politiet.

P4 - 1 time siden

Godstog kjørte seg fast

Et godstog har satt seg fast i en snøfonn på Saltfjellet i natt. Nattoget nordover stoppes nå i Mo i Rana og det vil føre til forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor. Det er uklart hvor lang tid det vil ta å fjerne godstoget..

P4 - 10 timer siden

220 migranter reddet i Middelhavet

223 mennesker er reddet opp av skrøpelige farkoster på Middelhavet av det norskeide redningsskipet Ocean Viking siden fredag. Det skriver Leger uten grenser på Twitter. Ifølge organisasjonen var mange av dem var nedkjølte og ekstremt svake, og mange var dekket av drivstoff..

P4 - 9 timer siden

30 døde i uvær i Brasil

Sør-øst i Brasil har minst 30 personer mistet livet etter flere dager med kraftig uvær. Det melder AFP. Stormer og kraftig regn har også gjort fler enn 2500 personer hjemløse.

P4 - 9 timer siden

Virus-dødsfall ved grensen til Russland

I Kina er en person i grenseområdene mot Russland død som følge av corona-viruset. Det melder det russiske nyhetsbyrået Ria. I følge nyhetsbyrået Tass er åtte kinesere innlagt på sykehus i moskva med høy feber og skal testes for viruset.

P4 - 11 timer siden

Over 500 etterskjelv i Tyrkia

I Tyrkia er det registrert totalt 505 etterskjelv i den rammede Elazig-provinsen etter jordskjelvet med styrke 6,8 fredag kveld. Det opplyser nød- og katastrofedirektoratet i landet, ifølge statlige medier. Minst 29 mennesker er funnet døde etter jordskjelvet og det letes ennå etter overlevende i ruinene..

P4 - 11 timer siden

Narko-razzia i Hellas

Gresk politi har beslaglagt flere våpen og over 1 tonn kokain i flere razziaer mot et smuglernettverk. Åtte utenlandske statsborgere er pågrepet og siktet for å ha smuglet narkotika til Europa og Nord-Afrika fra Karibia med båt. Det anslås at smuglernettverket har tjent over 50 millioner euro, eller nærmere en halv milliard kroner, på virksomheten, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt