NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 17:11

NRK - 13 okt 21 kl. 22:31

Det er ingen politifolk skadd

– Det er ingen politfolk som er skadde, seier politisjef i Kongsberg Øyvind Aas..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsberg, Aas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det er ingen politifolk, skadd
NRK - 16 okt 21 kl. 01:26

Flere politifolk skadd i sammenstøt

Flere politifolk ble skadd under demonstrasjoner mot at husokkupanter fredag ble kastet ut av en gård de har bodd i siden 1990-tallet. Tonen var svært aggressiv, sier en talskvinne for politiet. Det var angrep på politifolk, flere ble skadd, og flere biler ble også ramponert..

NRK - 02 okt 21 kl. 11:35

Mange ny utdanna politifolk i jobb

Rekordmange nyutdanna politistudentar frå 2021-kullet hadde politijobb ved utgangen av august. Det var i alt 408 som fekk jobb, men ikkje fast, skriv NTB. Aldri har så mange nyutdanna politifolk vore i jobb så kort tid etter uteksaminering.

NRK - 02 okt 21 kl. 11:35

Mange nyutdanna politifolk i jobb

Rekordmange nyutdanna politistudentar frå 2021-kullet hadde politijobb ved utgangen av august. Det var i alt 408 som fekk jobb, men ikkje fast, skriv NTB. Aldri har så mange nyutdanna politifolk vore i jobb så kort tid etter uteksaminering.

NRK - 12 jul 21 kl. 05:07

19 politifolk skadd i London

I London er 19 politifolk skadd i møte med voldelige fotballsupportere i forbindelse med EM-finalen i fotball, der England tapte mot Italia. Politiet pågrep 49 personer for ulike lovbrudd på finaledagen. Flere er siktet for bråk og vold..

NRK - 12 jul 21 kl. 05:07

19 politifolk skadde i London

I London vart 19 politifolk skadde i møte med valdelege fotballsupportarar i samband med EM-finalen i fotball, der England tapte mot Italia. Politiet har arrestert 49 personar for ulike lovbroti og rundt EM-arenaen på finaledagen. Fleire er sikta for bråk og vald mot politiet..

NRK - 19 jul 21 kl. 10:38

Politifolk drept nordvest i Nigeria

13 politifolk er drept av kvegtyver i et bakholdsangrep i delstaten Zamfara nordvest i Nigeria, opplyser politiet. Politifolkene ble angrepet i landsbyen Kurara Mota søndag, etter at innbyggerne hadde meldt fra om et kommende angrep..

NRK - 28 jul 21 kl. 00:03

Politifolk fryktet for livet

Amerikanske politifolk fryktet for livet under stormingen av Kongressen i Washington januar. Det kom frem i flere vitnesbyrd som ble fortalt av fire politimenn under en høring i Kongressen tirsdag. De fortalte om trusler, rasisme og fysisk vold fra angriperne..

NRK - 10 aug 21 kl. 14:18

Protestledere pågrepet i Thailand

I forkant av en planlagt demonstrasjon i Thailand er minst 11 protestledere pågrepet. Hundrevis av politifolk er utplassert. Demonstrasjonene i Thailand, som i hovedsak er ledet av studenter og unge, har blusset opp den siste tiden.

Dagbladet - 27 aug 21 kl. 04:31

Saksøkes av politifolk

Sju politifolk som ble angrepet og banket opp under angrepet på Kongressen i USA 6. januar har saksøkt tidligere president Donald Trump..

NRK - 30 aug 21 kl. 12:50

Tre politifolk involvert i skyting

Spesialenheten opplyser i en pressemelding mandag at det var tre politifolk som var direkte involvert i skytingen i Sarpbsborg lørdag. Spesialenheten avhørte samme dag de tre tjenestepersonene. To av dem ble ut fra mottatte opplysninger om bruk av skytevåpen avhørt med status som mistenkt, mens den tredje ble avhørt som vitne.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oppjusterer skredvarselet

NVE oppjusterer farevarselet for jord- og flaumskredfare i fleire kommunar i indre strøk av Møre og Romsdal, og sør i Trøndelag. Der er det no oransje nivå på farevarselet, som inneber at mange skredhendingar er venta. Nokre av dei kan få store konsekvensar.

NRK - 15 minutter siden

Kolonnekjøring over Haukeli

Det er nå kolonnekjøring på E-134 over Haukelifjell. Bilister må regne med en ventetid på inntil en time begge veier. Vinterdekk er påbudt hvis du skal over fjellet..

NRK - 30 minutter siden

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var iFinnmark som først omtalte saken.

NRK - 45 minutter siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 45 minutter siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 1 time siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 1 time siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..

NRK - 1 time siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 1 time siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.

NRK - 1 time siden

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt