VG > Sport

Mandag, 08 Mars, 01:39

VG - 18 jan. 21 kl. 23:08

Det er bare sorgen, dette her

STORTINGET (VG) Erna Solberg avlyser påsken og åpner for en utsettelse av sommeren til høsten. Og om vi ikke hører etter, kan vi bli trøndere alle sammen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget, Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det er bare, sorgen, dette, her
Nyhetspressen - 06 feb. 21 kl. 20:05

GULLTIPS for bokmerkene

Bokmerkeraden har vokst ut av skjermen og du finner ikke igjen avisen du vil lese. Selv etter at du har ryddet opp, er det et salig kaos, men med medienes logoer kan du raskt få orden Sider du besøker jevnlig, eller vet at du vil besøke på nytt, er det praktisk å bokmerke, men fordi det er så enkelt å opprette et bokmerke ender det ofte opp med et sammensurium av merker du har lite kontroll på. Bruk dialogboksen Rediger bokmerket med en gang du oppretter det.

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

VG - 10 jan. 21 kl. 11:48

Stortingspresidenten til de pårørende i Gjerdrum: – Vi deler sorgen med dere

– Vi er så få i dette landet og vi skal alltid stå sammen, sa stortingspresidenten under sørgegudstjenesten i Gjerdrum kirke søndag..

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 17:45

«Du legger deg med sorgen. Du våkner med den. Den er altoppslukende.»

Ordfører Anders Østensen (56) har selv opplevd ras og familietragedier.

Aftenposten - 10 jan. 21 kl. 11:40

Stortingspresidenten i sørgegudstjeneste: – Dere er ikke alene

– Vi deler sorgen med dere, sa stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen (H) da hun talte i søndagens sørgegudstjeneste….

NRK - 22 jan. 21 kl. 14:08

Kongen hilser etter hyttebrann

Kongen har sendt brev til lokalsamfunnet etter hyttebrannen i Risøyhamn. Brannen natt til lørdag krevde fem liv, fire barn og en voksen. «Jeg og min familie føler med alle berørte i sorgen og fortvilelsen», skriver Kong Harald til ordføreren i Vågan..

VG - 03 feb. 21 kl. 12:06

Roser TV-serien «Rådebank»: – Bryter stigma og tabu

På en realistisk måte, og uten å legge skyld eller forenkle, skildrer NRK-serien «Rådebank» den kompliserte sorgen, sinnet, skyldfølelsen og savnet mange sitter igjen med etter å ha mistet noen i selvmord..

VG - 26 feb. 21 kl. 22:57

Fortvilet Lady Gaga: «Mine elskede hunder»

To dager etter at Lady Gagas hundepasser ble skutt og to av hundene stjålet, uttrykker popstjernen sorgen..

NRK - 20 jan. 21 kl. 19:36

Iran: – Bare USA kan fikse seg selv

Iran etterlyser handling og ikke bare fine ord etter at Joe Biden ble tatt i ed som USAs 46. president. «Verden vet at bare USA kan fikse seg selv – i handling og ikke bare ord», skriver en talsperson for Irans utenriksdepartement på Twitter..

Klartale - 22 jan. 21 kl. 15:50

Tenker bare på å vinne kampene for Norge

– Vi må bare vinne våre kamper. Det sier håndball-spillerne Sander Sagosen og Bjarte Myrhol. Bare seier er godt nok mot Algerie fredag..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Intervjuet med Harry og Meghan: – Dette kan bli stygt

– Ingen har noe å vinne på dette, sier kongehusekspert om intervjuet som har rukket å skape bølger allerede før det er sendt..

VG - 4 timer siden

Kygos manager sier de måtte lure publikum om konsert på Strandafjellet

Manager Myles Shear forteller at Kygo bladde opp rundt en million av egen lomme for å gjennomføre utendørskonserten – som de fikk hjelp av lokale myndigheter til å holde hemmelig..

VG - 4 timer siden

Dette gjør Klæbo udødelig

Johannes Høsflot Klæbo ble snytt for guttedrømmen på verst mulige vis. Men diskvalifiseringsdramaet kan bidra til å sikre ham den ledige posisjonen som folkets skikonge..

VG - 6 timer siden

Klæbo etter disken: – Alt er mørkt nå

OBERSTDORF/OSLO (VG) Johannes Høsflot Klæbo ble fratatt VM-gullet på femmila..

VG - 7 timer siden

EM-gull på 3000 meter til Jakob Ingebrigtsen: – Leker med konkurrentene

Jakob Ingebrigtsen (20) var regjerende mester og forsvarte gullet på 3000 meter under innendørs-EM. Vant med ny personlig rekord..

VG - 8 timer siden

Seks strake Anfield-tap for Liverpool: – Ikke normalt for noen mestere

(Liverpool – Fulham 0–1) Fortet Anfield var ugjennomtrengelig i nesten fire år. Søndag gikk Liverpool på sitt sjette strake hjemmetap..

VG - 9 timer siden

Emil Iversen ble verdensmester etter jurydramaet: – Synes utrolig synd på Johannes

OBERSTDORF (VG) Etter den vanvittige jurydramatikken som fulgte femmila i VM, er Emil Iversen utropt til verdensmester som følge av Johannes Høsflot Klæbos diskvalifisering..

VG - 10 timer siden

Klæbo disket fra femmilsgullet - Bjervig varsler anke

OBERSTDORF (VG) Johannes Høsflot Klæbo var først i mål på femmila, men ble disket etter at han og Aleksandr Bolsjunov gikk i hverandre på oppløpet. Emil Iversen, som var annenmann i mål, endte opp som verdensmester..

VG - 10 timer siden

Frustrert Bolsjunov får sølv etter protest - nektet å ta på seg medaljen

OBERSTDORF (VG) Aleksandr Bolsjunov (24) var knust etter at staven brakk og gullet glapp. Nå er han tilkjent sølvet i femmila..

VG - 9 timer siden

Emil Iversen ble verdensmester på femmila etter jurydramaet

OBERSTDORF (VG) Etter den vanvittige jurydramatikken som fulgte femmila i VM, er Emil Iversen utropt til verdensmester som følge av Johannes Høsflot Klæbos diskvalifisering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt