VG > Økonomi

Søndag, 12 Juli, 17:09

VG - 12 nov. 19 kl. 13:25

Det der skulle du ikke sagt, Støre

Pengebingen vår skjelver. Støres grønne Oljefond-flørt gir fare for setningsskader..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oljefond

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det derskulle du , ikke, sagt, Støre
P4 - 20 aug. 19 kl. 14:44

KrF: Vi har ikke sagt ja til en skisse

At FrP antyder at vi har sagt ja til bompengeskissen er helt feil. Det sier parlamentariske leder i KrF, Hans Fredrik Grøvan til Dagbladet. FrP-leder Siv Jensen sa til Dagsrevyen søndag kveld at tre partier har sagt ja til den mye omtalte skissen, og at Venstre er de eneste som har avvist den.

P4 - 24 mars 20 kl. 12:31

Ber om OL-utsettelse

Japans statsminsiter ber den internasjonale olympiske komité om at Tokyo-OL utsettes ett år på grunn av koronaviruset. I går sa den norske idrettspresidetnten at Norge ikke vil sende utøvere til OL om det ikke utsettes, og flere land har sagt de ikke vil delta. IOC har sagt at de i løpet av fire uker vil ta en avgjørelse på om lekene skal begynne 24.

P4 - 24 mars 20 kl. 13:23

- Enighet om OL-utsettelse

Japans statsminister Shinzo Abe sier Japan har kommet til enighet med IOC om å utsette OL til 2021. IOC har sagt at en avgjørelse vil komme innen fire uker, men nå ser det altså ut til at utsettelsen er et faktum. Norge er blant flere land som har sagt de ikke vil sende utøvere om sommer-OL ikke utsettes..

NRK - 23 aug. 19 kl. 21:28

KrF godtar skissen

KrF godtar statsministerens endelig skisse til en avtale i bompengesaken, etter det det NRK erfarer. Ropstad har sagt til VG at han anbefaler forslaget til partiet. Det betyr at det bare er Venstre som ikke har sagt at de støtter avtalen..

P4 - 20 aug. 19 kl. 21:21

Norge sier nei til migranter

Det er ikke aktuelt for Norge å ta i mot migranter som er på redningsskipene Open Arms og Ocean Viking. Norske myndigheter har sagt nei til en offisiell fransk henvendelse om å ta i mot noen av disse migrantene. Justisminister Jøran Kallmyr sier de har sagt nei fordi det ikke finnes et utvelgelsessystem som fungerer..

P4 - 15 jan. 20 kl. 05:52

Sanders: - Det har jeg aldri sagt

Bernie Sanders lover at han skal gjøre alt han kan for at en eventuell kvinnelig demokratisk kandidat skal slå Donald Trump i valget. Svaret kom i TV-debatten mellom de demokratiske kandidatene i natt. CNN meldte i går at Sanders skal ha sagt at hans motkandidat Elizabeth Warren ikke kunne vinne, men Sanders avviser at han skal ha sagt dette.

P4 - 24 jan. 20 kl. 08:57

Støre krever klarhet fra Solberg

Ap-leder Jonas Gahr Støre krever at statsminister Erna Solberg forklarer seg for Stortinget om hvilket grunnlag hun egentlig regjerer på. Det melder NTB. Solberg har sagt at de skal fortsette å styre på grunnlag av regjeringsplattformen som blke utarbeidet da KrF ble med i regjering.

P4 - 17 okt. 19 kl. 22:55

NLA-ansatte sier opp i protest

To ansatte ved NLA Høgskolen har sagt opp i protest mot at skolen lånte ut lokaler til et seminar som skulle komme med tips til omvending av homofile. Førsteamanuesis Henrik Berg og professor Tone Sævi har sagt opp stillingene sine. Skolen påpeker at de bare har leid ut lokalet og ikke hadde noe med selve arrangementet å gjøre..

P4 - 28 juni 20 kl. 18:29

Bjørndal-drapet for retten

I morgen begynner rettssaken mot den 41 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept sin 42 år gamle nabo på Bjørndal i Oslo i februar i fjor. Kvinnen skal ifølge tiltalen ha blitt knivstukket flere ganger, og den tiltalte mannen har erkjent handlingen. Han har ikke sagt noe om motivet.

Aftenposten - 06 sep. 19 kl. 15:02

Lars Joakim Skarvøy har sagt opp i VG

Journalisten som jobbet med dansevideo-saken med Trond Giske på Bar Vulkan, har sagt opp jobben i VG..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Hege (26) satt fast på fjellhylle: – Ble bekymret for at jeg ikke skulle klare å holde meg rolig

På vei opp Bitihorn ble Hege Davidsen (26) sittende fast på en fjellhylle i over to timer. Mens hun ventet på hjelp filmet hun seg selv med mobilen for å holde seg rolig..

VG - 1 time siden

Ferrari-fadese i Østerrike: Leclerc og Vettel krasjet i hverandre i andre sving

Allerede på den første runden gikk det galt for Ferrari-førerne Charles Leclerc og Sebastian Vettel på søndagens Østerrike Grand Prix..

VG - 3 timer siden

Vikaren avviser eget kandidatur: – Hvem skal ta over hvis jeg blir sparka?

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Strømsgodset 3-0) Samtidig som trenerjakten i Rosenborg pågår for fullt, er det midlertidige trenerteamet bestående av Trond Henriksen og «manager» Mikael Dorsin, ubeseiret..

VG - 5 timer siden

Meek-overmann Usman etter kamp på «Fight Island»: – Måtte endre meg mentalt

Petr Yan (27) er ny bantamvektmester, mens Kamaru Usman (33) forsvarte weltervekt-tittelen mot Jorge Masvidal (35), og Alexander Volkanovski (31) slo Max Holloway (28) igjen i kampen om fjærvektsbeltet..

VG - 7 timer siden

«Hele» Bollywood-slekten innlagt med corona

Den indiske skuespillerlegenden Amitabh Bachchan (77), sønnen Abishek Bachchan (44) og svigerdatteren Aishwarya Rai (46) er alle smittet..

VG - 6 timer siden

Fire år med stein på stein: Slik ble Bodø/Glimt et ekte «superlag»

BODØ (VG) Det sies at ingen trær vokser inn i himmelen, men med en tydelig plan, god spillerlogistikk, hardt arbeid og en drivende dyktig trener, er Bodø/Glimt i ferd med å sprenge grenser i Eliteserien..

VG - 8 timer siden

Våre forfengelige hemmeligheter

Små ting. Store ting. De aller fleste av oss – om ikke alle – gjør noe for å føle at vi ser litt bedre ut.

VG - 9 timer siden

Min sommerby – Anita Krohn Traaseths Sandefjord

Hun hopper lett fra stein til stein på glattskurte svaberg når hun viser veien til sin ungdoms badeparadis i Sandefjord..

VG - 13 timer siden

Countrygruppe saksøker svart artist over navnestrid

Bandnavnet ble endret på grunn av assosiasjoner til slaveri. Nå går bandet til sak mot bluessanger Anita White for retten til å bruke sitt nye navn..

VG - 18 timer siden

Helland etter ny seier: – Endelig fikk jeg vist frem hodestyrken min

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Strømsgodset 3–0) Siden Trond Henriksen tok over som vikartrener for Rosenborg, er trønderne ubeseiret. Etter å ha tatt 10 poeng av 12 mulige med «Rambo» som trener, har de avansert til tredjeplass på tabellen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt