NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 00:40

NRK - 23 Sep 18 kl. 00:02

Det brenner på Røyken

Det brenner i to hus i Røyken i Buskerud. Brannvesenet var i gang med slukkearbeidet i 22.30-tiden. Det er ikke meldt om personskader. Brannårsaken er uklar.
Les mer på NRK


Les mer om:
Røyken, Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det brenner, Røyken
NRK - 17 Jul 18 kl. 11:15

Skogbranner herjer i Sør-Norge

Det brenner et titall steder i Sør-Norge tirsdag formiddag. Verst er det på Sørlandet med ti branner, og i Trysil merker man røyken fra skogbrannene i Sverige. Bare i Setesdal i Aust-Agder brenner det ni steder..

Dagbladet - 06 Jul 18 kl. 01:46

Kraftig brann i gjenvinningsstasjon i Fredrikstad

Det brenner kraftig inne i et bygg på Østfold gjenvinning i Fredrikstad. Det er trolig ikke fare for spredning, men røyken siver mot sentrum, sier politiet..

NRK - 15 Jun 18 kl. 07:51

Brann i kontorbygg i Stongfjorden

Det brenner i administrasjonsbygg til Norsk Bergsikring i Stongfjorden i Sogn og Fjordane. – Brannbefalet på stedet ber naboene lukke vinduene for å unngå å få røyken inn, sier vaktleder ved 110-sentralen, Frode Eide. Deler av bygget er overtent..

NRK - 27 May 18 kl. 12:14

Revetal-brann vil vare lenge

Brannvesenet sier til NRKs journalist på stedet at brannen i Revacs lokaler vil vare i mange timer. – Det er plast som brenner, og røyken er giftig, sier brannsjef Per Olav Pettersen..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 00:05

To boliger i brann i Røyken

Nødetatene har rykket ut på branner i to bygninger i en kjede med seks boliger i Røyken i Buskerud..

P4 - 07 Jul 18 kl. 11:14

Brann i gjenvinningsanlegg

Det brenner kraftig i et gjenvinningsanlegg i Ringsaker i Hedmark nå i formiddag. Brannen brøt ut i 8-tiden i dag tidlig, og vind gjør slukkingsarbeidet vanskelig. Et større område er sperret av, på grunn av at røyken kan være gifitig, og det er fare for eksplosjoner.

NRK - 09 Jul 18 kl. 21:55

Anbefaler folk å lukke vinduer

Politiet i Møre og Romsdal ber folk i Sykkylven om å lukke dører og vinduer på grunn av brannen i et gjenvinningsanlegg på Jarnes. Det brenner i søppel inne i bygningen og røyken er farlig. Brannvesenet sier at de nå har kontroll på brannen..

VG - 01 Jul 18 kl. 21:31

Det brenner, brenner og brenner...

Det er flere branner langs toglinjene i Oslo og Akershus. 110-sentralen Innlandet opplyser at det brenner flere steder fra Maridalsvannet og nesten til Hakadal..

Aftenposten - 23 Aug 18 kl. 20:47

Det brenner i Markveien på Grünerløkka

Det brenner torsdag kveld i en bygård på Grünerløkka. Ifølge brannvesenet er det et loft som brenner..

P4 - 27 May 18 kl. 11:35

Fortsatt brann i anlegg

Det brenner fortsatt i gjenvinningsanlegget på Revetal i Vestfold. Store mannskaper jobber fortsatt med slukking på stedet, og det er så langt ikke meldt at det er kontroll på brannen. Store deler av bygget er tapt, opplyser brannvesenet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 30 minutter siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 1 time siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 2 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 2 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 2 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..

NRK - 2 timer siden

Økning i flytrafikken i november

Flyplassene i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger hadde flere passasjerer i november enn de hadde samme måned i fjor: totalt 4,3 millioner reiste til eller fra Avinors lufthavner. De siste årene har utenlandske passasjerer stått for mye av veksten..

NRK - 3 timer siden

Oslo-ordfører er listetopp

Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) er valgt til Oslo SVs listetopp for fire nye år i Oslo bystyre. Hun er også partiets ordførerkandidat for kommunevalget neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt