NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 13:53

NRK - 23 Sep 18 kl. 00:02

Det brenner på Røyken

Det brenner i to hus i Røyken i Buskerud. Brannvesenet var i gang med slukkearbeidet i 22.30-tiden. Det er ikke meldt om personskader. Brannårsaken er uklar.
Les mer på NRK


Les mer om:
Røyken, Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det brenner, Røyken
NRK - 17 Jul 18 kl. 11:15

Skogbranner herjer i Sør-Norge

Det brenner et titall steder i Sør-Norge tirsdag formiddag. Verst er det på Sørlandet med ti branner, og i Trysil merker man røyken fra skogbrannene i Sverige. Bare i Setesdal i Aust-Agder brenner det ni steder..

Dagbladet - 06 Jul 18 kl. 01:46

Kraftig brann i gjenvinningsstasjon i Fredrikstad

Det brenner kraftig inne i et bygg på Østfold gjenvinning i Fredrikstad. Det er trolig ikke fare for spredning, men røyken siver mot sentrum, sier politiet..

NRK - 15 Jun 18 kl. 07:51

Brann i kontorbygg i Stongfjorden

Det brenner i administrasjonsbygg til Norsk Bergsikring i Stongfjorden i Sogn og Fjordane. – Brannbefalet på stedet ber naboene lukke vinduene for å unngå å få røyken inn, sier vaktleder ved 110-sentralen, Frode Eide. Deler av bygget er overtent..

NRK - 27 May 18 kl. 12:14

Revetal-brann vil vare lenge

Brannvesenet sier til NRKs journalist på stedet at brannen i Revacs lokaler vil vare i mange timer. – Det er plast som brenner, og røyken er giftig, sier brannsjef Per Olav Pettersen..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 00:05

To boliger i brann i Røyken

Nødetatene har rykket ut på branner i to bygninger i en kjede med seks boliger i Røyken i Buskerud..

P4 - 07 Jul 18 kl. 11:14

Brann i gjenvinningsanlegg

Det brenner kraftig i et gjenvinningsanlegg i Ringsaker i Hedmark nå i formiddag. Brannen brøt ut i 8-tiden i dag tidlig, og vind gjør slukkingsarbeidet vanskelig. Et større område er sperret av, på grunn av at røyken kan være gifitig, og det er fare for eksplosjoner.

NRK - 09 Jul 18 kl. 21:55

Anbefaler folk å lukke vinduer

Politiet i Møre og Romsdal ber folk i Sykkylven om å lukke dører og vinduer på grunn av brannen i et gjenvinningsanlegg på Jarnes. Det brenner i søppel inne i bygningen og røyken er farlig. Brannvesenet sier at de nå har kontroll på brannen..

VG - 01 Jul 18 kl. 21:31

Det brenner, brenner og brenner...

Det er flere branner langs toglinjene i Oslo og Akershus. 110-sentralen Innlandet opplyser at det brenner flere steder fra Maridalsvannet og nesten til Hakadal..

Aftenposten - 23 Aug 18 kl. 20:47

Det brenner i Markveien på Grünerløkka

Det brenner torsdag kveld i en bygård på Grünerløkka. Ifølge brannvesenet er det et loft som brenner..

P4 - 27 May 18 kl. 11:35

Fortsatt brann i anlegg

Det brenner fortsatt i gjenvinningsanlegget på Revetal i Vestfold. Store mannskaper jobber fortsatt med slukking på stedet, og det er så langt ikke meldt at det er kontroll på brannen. Store deler av bygget er tapt, opplyser brannvesenet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 30 minutter siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 45 minutter siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 1 time siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 1 time siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 1 time siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..

NRK - 2 timer siden

Vil avvikle oljeindustrien til 2035

AUF-landsmøtet vedtok søndag at man skal ha en styrt avvikling av petroleumsindustrien innen 2035. De vedtok også nei til utenlandskabler, strengere krav til oppdrettsnæringen og «et grønt og solidarisk skattesystem»..

NRK - 3 timer siden

Viktig valg før KrF-landsmøte

KrF kvinner skal i dag velge 12 delegater til landsmøtet 2. november, der partiet avgjør sitt veivalg. Avtroppende leder Ann Kathrine Skjørshammer sier det er viktig at de som velges speiler meningene i organisasjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt