VG > Nyheter

Sunday, 17 February, 01:05

VG - 12 Feb 19 kl. 09:56

Derfor styrtet helikopteret i sjøen utenfor Bergen

Havarikommisjonens rapport etter helikopterstyrten i sjøen utenfor Bergen i 2017 er klar. Den slår fast at piloten, som skulle lande på en luksusyacht, hadde minimal erfaring..
Les mer på VG


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, styrtet, helikoptereti , sjøen, utenfor, Bergen
VG - 27 Oct 18 kl. 21:59

BBC: Leicester City-eieren var ombord på helikopteret som styrtet

Helikopteret til Leicester City-eier Vichai Srivaddhanaprabha (61) krasjet ved King Power Stadium rett etter kamp. Ifølge BBC var den thailandske milliardæren ombord..

NRK - 25 Dec 18 kl. 07:54

Høytstående politikere omkom

Fem personer mistet livet i Mexico etter at helikopteret de satt i styrtet. Blant de fem omkomne er guvernør Martha Erika Alonso og hennes mann senator Rafael Moreno, melder AP..

NRK - 05 Feb 19 kl. 00:40

Fem døde da småfly styrtet i USA

Småflyet som styrtet i Yorba Linda i California søndag, brøt trolig sammen i lufta før det styrtet, mener etterforskerne som har undersøkt ulykkesstedet, ifølge Reuters. Flyveren ble drept, det samme ble fire mennesker i to hus som flyet styrtet i..

NRK - 28 Oct 18 kl. 05:02

Leicester-eier skal ha omkommet

Eieren av fotballklubben Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, var ombord i helikopteret som styrtet like etter avgang fra klubbens hjemmebane lørdag kveld. Det melder BBC som siterer en kilde som står eierfamilien nær..

NRK - 03 Jan 19 kl. 19:03

Fem soldater døde i helikopterstyrt

Fem nigerianske soldater mistet livet da et militært helikopter styrtet under en offensiv mot ekstremister i Nigeria, opplyser hæren i landet. Helikopteret krasjet ved byen Damasak i går, under kamper mellom nigerianske styrker og islamistgruppen Boko Haram..

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:35

Fire mistet livet i helikopterkrasj

Fire personer skal ha mistet livet etter at et militærhelikopter krasjet i Istanbul mandag, ifølge nyhetsbyrået AP. Helikopteret skal ha styrtet mens det forsøkte å foreta en nødlanding i et boligkompleks..

NRK - 27 Oct 18 kl. 22:02

Helikopter-krasj i England

Helikopteret til Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabha skal ha krasjet utenfor klubbens stadion, melder nettavisa Mirror. Det er foreløpig ikke kjent hvorvidt klubbeieren var om bord i helikopteret, eller om noen er skadd. Nødetatene er på plass..

VG - 25 Dec 18 kl. 01:27

Meksikansk politikerpar døde i helikopterstyrt – krever uavhengig etterforskning

Ti dager etter at hun ble innsatt som guvernør etter et omstridt valg, styrtet helikopteret Marta Erika Alonso satt i..

NRK - 14 Jan 19 kl. 04:48

Taleregistratoren funnet

Taleregistratoren fra cockpiten til et fly fra Lion Air som styrtet i fjor med 189 personer om bord, er funnet, melder indonesiske myndigheter. Fluet styrtet 13 minutter etter avgang fra Jakarta før det styrtet 29. oktober i fjor..

Aftenposten - 21 Dec 18 kl. 14:41

Valgkommisjonens fly styrtet i Kongo

Seks personer mistet livet da et fly leid av Kongos valgkommisjon styrtet i nærheten av flyplassen i Kinshasa..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Legger ned postrute: – Må bruke en hel dag for å hente posten

1. april kommer ikke lenger posten ut til øya Spildra i Troms. Roy-Iver Isaksen frykter det kan bety slutten for næringslivet..

VG - 12 timer siden

Stoltenberg: NATO varsler Huawei-vurdering

MÜNCHEN (VG) NATO-landene diskuterer nå en mulig felles holdning til å handle teknologi fra Huawei og andre kinesiske selskap. Det bekrefter generalsekretær Jens Stoltenberg overfor VG..

VG - 7 timer siden

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Albania

Politi og demonstranter støtte sammen utenfor nasjonalforsamlingen i Tirana lørdag. Vannkanoner og tåregass ble tatt i bruk for å spre demonstrantene..

VG - 8 timer siden

Solberg: Kan ikke nekte norske IS-krigere å komme hjem

MÜNCHEN (VG) Statsminister Erna Solberg sier at regjeringen ikke vil motsette seg at norske IS-krigere og deres barn kan få komme til Norge. Det skal dreie seg om et 30-talls norske borgere som trolig har overlevd krigen, og omlag like mange barn..

VG - 8 timer siden

Oslo Ap mener Ap-kvinne har sextrakassert Ap-mann

Oslo Ap har konkludert med at en kvinnelig Ap-politiker i en bydel i Oslo har brutt partiets retningslinjer for seksuell trakassering. En mannlig kollega sendte et varsel og har fått støtte..

VG - 10 timer siden

Knivstikking i Bergen: – En er siktet for drap

Ti personer er pågrepet etter at en mann i 20-årene døde etter å ha blitt knivstukket i Bergen fredag kveld..

VG - 14 timer siden

4000 «Gule vester» demonstrerer i Paris

PARIS/MONTELIMAR (VG) De siste målingene viser at flest franskmenn vil at de gule vestene skal gi seg. – Denne målingen betyr ingenting for oss, sier demonstranter i Paris til VG..

VG - I førrgår: 11:43

NRK: Valdres-moren delvis frikjent i ankesaken

Moren i den såkalte Valdres-saken frikjennes for å ha hensatt datteren i hjelpeløs tilstand, men dømmes for grov mishandling..

VG - I førrgår: 10:15

Oversvømmelser i Bodø skaper kaos

Store nedbørsmengder har skapt trøbbel i Nord-Norge torsdag..

VG - I førrgår: 09:00

Foreldre stengte barna inne i hundebur

Tirsdag ble en mor og en far arrestert i Texas etter at fire små barn ble funnet i en hundekennel dekket av avføring, og uten mat og vann..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt