Dagbladet > Kultur

Fredag, 25 September, 05:37

Dagbladet - 14 aug. 19 kl. 14:35

Derfor slipper han fengsel

Rapperen Asap Rocky og to i hans følge er funnet skyldig i vold..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Asap Rocky

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, slipperhan , fengsel
P4 - 07 sep. 20 kl. 10:20

Slipper soning for vandalisme med øks

En mann som gikk amok med øks i en halv time og gjorde skader for 286.000 kroner, slipper å sone i fengsel. Det var berettiget harme, konkluderer Oslo tingrett.

P4 - 28 april 20 kl. 18:20

Slipper fengsel for karantenebrudd

En 22 år gammel mann slipper fengselsstraff etter at han fire ganger brøt reglene om karantene. Påtalemyndigheten ba om at han skulle dømmes til ubetinget fengsel, men Oslo tingrett mente 18 dages betinget fengsel og en bot på 10 000 kroner var riktig straff. Politiadvokaten sier til TV2 at de skal vurdere dommen og om den skal ankes..

P4 - 22 mai 19 kl. 19:29

Tror russerne slipper Frode Berg fri i sommer

Ordfører Rune Rafaelsen i Sør-Varanger tror spiondømte Frode Berg snart slipper ut fra russisk fengsel. Til ABC Nyheter sier Rafaelsen at han tror Berg slipper fri i løpet av sommeren. De to har kjent hverandre i snart 30 år.

Aftenposten - 16 juni 19 kl. 18:23

Saudi-Arabia henretter ikke 18 åring – får fengsel i stedet

18 år Murtaja Qureiris slipper dødsstraff i Saudi-Arabia og slipper ut av fengsel i 2022, melder CNN..

VG - 28 aug. 19 kl. 11:49

Veireno-sjefen dømt til ni måneders fengsel – VT Gruppen slipper å betale millionbot

Tidligere daglig leder i Veireno, Jonny Enger, er i Borgarting lagmannsrett dømt til ni måneders fengsel. Samtidig slipper VT Gruppen å betale bot..

Aftenposten - 04 des. 19 kl. 07:09

Mishandlet datteren - slipper fengsel

Ekteparet mishandlet datteren i flere år, men slipper fengsel fordi saken mot dem ble liggende uvirksom hos politiet i 21 måneder..

VG - 19 des. 19 kl. 14:18

Gunnar Stålsett dømt til 45 dagers betinget fengsel - slipper å sone

OSLO TINGRETT (VG) Biskop emeritus Gunnar Stålsett er i Oslo tingrett dømt for brudd på utlendingsloven. Han slipper å sone fengsel, men må betale bot på 10.000 kroner..

P4 - 05 mars 20 kl. 13:37

Slipper moms på utenlandsk netthandel

Nordmenn slipper å betale moms på pakker under 350 kroner som er handlet på nett i utenlandske butikker i en overgangsperiode om butikken ikke er i et momsregister. Det opplyser Skatteetaten til Nettavisen. Registeret gjør at varene kan fortolles av nettbutikken så kundene slipper å betale gebyr.

P4 - 22 april 20 kl. 20:08

Mæland: - Frykter folk slipper for mye opp

Justisminister Monica Mæland er redd folk slipper for mye opp på koronarestriksjonene. Myndighetene har startet på en gradvis gjenåpning av samfunnet, men folk må fortsatt holde avstand, unngå å være mer enn fem personer sammen og unngå fysisk kontakt med de man ikke bor med. Men enkelte slipper litt for mye opp, og det advarer Mæland sterkt mot..

P4 - 03 juli 20 kl. 17:19

Slipper karantene i England

Nordmenn slipper nå å gå i karantene når de reiser inn i Storbritannia. Norge er på en liste den britiske regjeringen publiserte i dag over 67 land og territorier som slipper inn uten karantene, melder Sky News. Men norske myndigheter har ikke åpnet for det samme for Storbritannia, så de som velger å ta en tur til blant annet London, må i karantene når de kommer hjem igjen til Norge..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 timer siden

- Alt har røket

Den danske skuespilleren Mads Mikkelsen avslører at han ikke har hatt én skuespillerjobb siden coronakrisa inntraff..

Dagbladet - 17 timer siden

Aldri vært mer fengende

Du har aldri hørt Fleet Foxes mer «popfiksert» enn på denne overraskende utgivelsen..

Dagbladet - 20 timer siden

- Fullstendig absurd

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. De fire forlagene bestrider saken..

Dagbladet - 20 timer siden

Kan få gigabot for ulovlig samarbeid

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. Gyldendal sier de bestrider saken..

Dagbladet - 20 timer siden

Gigabot for ulovlig samarbeid

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon..

Dagbladet - Igår: 20:42

NRK avviser Raymond-stikk

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er skuffet over at fredsprisseremonien i Oslo rådhus avlyses, og legger deler av skylden på NRK. NRK avviser at de har hatt noe med avgjørelsen å gjøre..

Dagbladet - Igår: 17:55

Full krig om metoo-bok

Den svenske pressemannen Fredrik Virtanen vil dra norsk forlag og svensk forfatter for retten i Norge. Forlaget svarer at de vil «forsvare ytringsfriheten» i så mange instanser som nødvendig..

Dagbladet - Igår: 17:45

- Ikke brutt god presseskikk

Lillesands-Posten ble ikke felt i PFU etter omstridt shortsdebatt..

Dagbladet - Igår: 16:30

Sjokkerende ærlig

Kokainmisbruk, eksamensjuks, lugubre sexmøter, familiens nazifortid – Kohts ærlighet er overveldende..

Dagbladet - Igår: 15:43

- Grenseløst frekt og uvitende

Jan Fredrik Karlsen raser mot regjeringen etter mandagens forslag om å inkludere bransjen i støtteordningen for reiseliv..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt