P4 > Nyheter

Thursday, 14 December, 01:23

P4 - 12 Oct 17 kl. 22:05

Derfor ser du aldri William og Kate hånd i hånd

– Ønsker å være profesjonelle i rollene..
Les mer på P4


Les mer om:
William, Kate

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, serdu , aldri, Williamog , Kate, håndi , hånd
P4 - 23 Jul 17 kl. 07:32

Angrer på siste telefonsamtale med Diana

De to britiske prinsene William og Harry sier de angrer og aldri kommer over den siste telefonsamtalen de hadde med sin avdøde mor, prinsesse Diana. Det går fram i en ny dokumentarfilm i forbindelse med at det er 20 år siden Diana døde. Prinsene forteller der at moren ringte dem samme dag som hun omkom i en bilulykke i Frankrike 1997.

P4 - 04 Dec 17 kl. 11:31

Her gjør Harry og Meghan noe William og Kate aldri ville gjort

– En forfriskende og moderne tilnærming til deres nye roller..

NRK - 30 Aug 17 kl. 14:54

William og Harry minnes Diana

Prinsene William og Harry deltar onsdag i en markering i London i forbindelse med 20-årsdagen for prinsesse Dianas død. Markeringen finner sted i en minnehage som er anlagt ved Kensington Palace..

NRK - 17 Oct 17 kl. 11:50

Kate og William til Norge over jul

Hertuginne Kate og prins William kommer på offisielt besøk til Norge tidlig neste år. Det melder det britiske kongehuset på Twitter tirsdag..

NRK - 04 Sep 17 kl. 11:26

Prins William og Kate gravid igjen

Prins William og Kate venter sitt tredje barn, det opplyser det britiske kongehuset..

Klartale - 31 Aug 17 kl. 09:47

William og Harry hedret Diana

Prins William og Harry mintes sin mor i hagen hun elsket. I dag (torsdag) er det 20 år siden prinsesse Diana døde..

NRK - 16 Jun 17 kl. 12:08

Elizabeth II og William på åstedet

Dronning Elizabeth II og prins William er i Vest-London for å se åstedet for høyblokkbrannen på onsdag. 17 personer er bekreftet døde. Ifølge BBC kan det være over 70 savnede.

NRK - 16 Jun 17 kl. 12:08

Elizabeth II og William møter ofre

Dronning Elizabeth II og prins William er i Vest-London for å møte ofre etter høyblokkbrannen på onsdag..

Klartale - 17 Oct 17 kl. 12:24

William og Kate kommer til Norge

Prins William og hertuginne Kate besøker Norge og Sverige i 2018..

P4 - 17 Oct 17 kl. 11:55

Kate og William kommer på besøk

Hertuginne Kate og prins William kommer på offisielt besøk til Norge tidlig neste år. Det meldte det britiske kongehuset for kort tid siden. Også Sverige skal besøkes,.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Utvider siktelsen mot idrettsprofil

Politiet har nå utvidet siktelsen mot idrettsprofilen fra Oslo som er siktet for å ha huset filippinske arbeidere som han visste at oppholdt seg ulovlig i Norge. Det opplyser politiet til VG. Mannen i 50-årene er også siktet for bruk av ulovlig arbeidskraft og for falsk forklaring i forbindelse med søknader om opphold i Norge.

P4 - 1 time siden

Utøya-ungdommer sliter med migrene

Ungdommer som overlevde terrorangrepet på Utøya er mer utsatt for hyppig migrene og annen hodepine enn andre ungdommer. Det viser en ny studie fra Oslo universitetssykehus og Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress. Forskerne bak studien er overrasket over omfanget..

P4 - 2 timer siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Meteorologisk institutt advarer om vanskelige forhold på veiene i seks fylker. I Oslo, Akerhus, Vestfold, Østfold, Telemark og Buskerud kan det bli veldig glatte veier og MET anbefalerer bilsiter å la bilen stå..

P4 - 3 timer siden

Nederlag for May

Statsminister Theresa May led nederlag da et knapt flertall i Underhuset i dag krevde garanti om å få siste ord om den endelige brexit-avtalen med EU. 309 av representantene i Underhuset stemte for dette, mens 305 stemte imot..

P4 - 3 timer siden

Norge knuste Russland

De norske håndballjentene er klare for semifinale i VM etter at de slo Russland 34 -17 i kvartfinalen i kveld. Dette er Norges største seier mot Russland noensinne. Norge møter Nederland i semifinalen, som spilles på fredag..

P4 - 4 timer siden

Norske Skog selger fabrikker

Norske Skog AS setter i gang en prosess for å få solgt skogkonsernets sju papirfabrikker. Det opplyser selskapet i en børsmelding i kveld. Investeringsbanken Evercore har fått oppgaven som rådgiver..

P4 - 5 timer siden

Trusler en fare for demokratiet

Trusler mot politikere og andre offentlige personer i sosiale medier er en grunnleggende fare for demokratiet. Det hevder en britisk rapport. Selskapene som står bak driften av sosiale medier får skarp kritikk i rapporten for å ha vært for trege til å gripe inn mot trusler og beskytte sine brukere..

P4 - 5 timer siden

Skjulte millionkontrakt

Sykkelforbundet har skjult en mediekontrakt verdt millioner for kvinnerittet Ladies Tour of Norway. Det skriver NRK. Sykkelforbundet og TV 2 inngikk i 2016 en avtale verdt ni millioner kroner om vise herrerittene Tour des Fjords, Tour of Norway og NM og Ladies Tour of Norway frem til 2018.

P4 - 6 timer siden

Folk vet ikke at de kjøper falske julegaver

Mange nordmenn vet ikke om julegavene de har kjøpt i år er ekte eller falske. Det advarer Tolletaten, Forbruketrådet og Patentstyret, som nå aksjonerer sammen for å advarer forbrukere. Selv om nettsidene ser profesjonelle og seriøse ut, er de ikke nødvendigvis det, sier seniorrådgiver i Tolldirektoratet, Elisabeth Nettum:.

P4 - 6 timer siden

AP: Enige om skattereform

Representantenes hus og Senatet i den amerikanske Kongressen skal være enige om skattereform. Det melder nyhetsbyrået AP. Reformen vil senke skatten for bedrifter og velstående amerikanere, og vært en kampsak for president Donald Trump..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt