P4 > Nyheter

Thursday, 19 October, 01:39

P4 - 12 Oct 17 kl. 22:05

Derfor ser du aldri William og Kate hånd i hånd

– Ønsker å være profesjonelle i rollene..
Les mer på P4


Les mer om:
William, Kate

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, serdu , aldri, Williamog , Kate, håndi , hånd
P4 - 23 Jul 17 kl. 07:32

Angrer på siste telefonsamtale med Diana

De to britiske prinsene William og Harry sier de angrer og aldri kommer over den siste telefonsamtalen de hadde med sin avdøde mor, prinsesse Diana. Det går fram i en ny dokumentarfilm i forbindelse med at det er 20 år siden Diana døde. Prinsene forteller der at moren ringte dem samme dag som hun omkom i en bilulykke i Frankrike 1997.

NRK - 30 Aug 17 kl. 14:54

William og Harry minnes Diana

Prinsene William og Harry deltar onsdag i en markering i London i forbindelse med 20-årsdagen for prinsesse Dianas død. Markeringen finner sted i en minnehage som er anlagt ved Kensington Palace..

NRK - Igår: 11:50

Kate og William til Norge over jul

Hertuginne Kate og prins William kommer på offisielt besøk til Norge tidlig neste år. Det melder det britiske kongehuset på Twitter tirsdag..

NRK - 04 Sep 17 kl. 11:26

Prins William og Kate gravid igjen

Prins William og Kate venter sitt tredje barn, det opplyser det britiske kongehuset..

Klartale - 31 Aug 17 kl. 09:47

William og Harry hedret Diana

Prins William og Harry mintes sin mor i hagen hun elsket. I dag (torsdag) er det 20 år siden prinsesse Diana døde..

NRK - 16 Jun 17 kl. 12:08

Elizabeth II og William på åstedet

Dronning Elizabeth II og prins William er i Vest-London for å se åstedet for høyblokkbrannen på onsdag. 17 personer er bekreftet døde. Ifølge BBC kan det være over 70 savnede.

NRK - 16 Jun 17 kl. 12:08

Elizabeth II og William møter ofre

Dronning Elizabeth II og prins William er i Vest-London for å møte ofre etter høyblokkbrannen på onsdag..

Klartale - Igår: 12:24

William og Kate kommer til Norge

Prins William og hertuginne Kate besøker Norge og Sverige i 2018..

P4 - Igår: 11:55

Kate og William kommer på besøk

Hertuginne Kate og prins William kommer på offisielt besøk til Norge tidlig neste år. Det meldte det britiske kongehuset for kort tid siden. Også Sverige skal besøkes,.

Aftenposten - 23 Jul 17 kl. 07:23

Prins William og Harry: Angrer på siste telefonsamtale med Diana

De to britiske prinsene William og Harry sier de kommer ikke over den siste telefonsamtalen med sin avdøde mor, prinsesse Diana..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Jordskjelvfilm spilles inn i Oslofjordtunnelen

Deler av den norske katastrofefilmen "Skjelvet" ble i kveld spilt inn i Oslofjordtunnelen. Filmen har Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollene, de samme som rømte fra kjempebølgen i Geirangerfjorden i filmen «Bølgen» fra 2015. Det er Drammens Tidende som melder at Oslofjordtunnelen er åsted for filminnspilling natt til torsdag og derfor stengte tunnelen..

P4 - 2 timer siden

- Regjeringen foreslår ikke å kutte 45 millioner

I forslag til statsbudsjett for 2018 har regjeringen foreslått å kutte 25 millioner kroner i tilskuddet til folkehøgskolene - ikke 45 som det har blitt meldt om. Det skriver nettstedet faktisk.no som sjekker påstander som blir gitt i mediene.

P4 - 2 timer siden

PST tror norsk IS-kriger likevel ikke er død

En IS-tilsluttet nordmann som har vært regnet som død siden 2014, skal likevel være i live, ifølge Politiets sikkerhetstjeneste. Det skriver Adresseavisen. Mannen ble meldt drept høsten 2014 av TV 2.

P4 - 3 timer siden

63-åring alvorlig hodeskadd i Bergen

Politiet etterlyser nå vitner etter at en 63 år gammel mann ble lagt inn på sykehus i Bergen med alvorlige hodeskader i helgen. Politiet har så langt ingen idé om hva som har skjedd med mannen. De sier til NTB at det så langt ikke er indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt, men det kan ikke utelukkes.

P4 - 5 timer siden

Billigere mat hvis du skanner varen sjøl

Hvis du tar med deg en skanner rundt i butikken og betaler i ubetjent kasse, får du flere Coop-varer billigere. Det er urettferdig, sier leder i næringskomitéen og senterpartipolitiker Geir Pollestad til NRK. Pollestad mener ordninga diskriminerer kunder som strever med ny teknologi.

P4 - 5 timer siden

To statsrådskifter skal være klare

Frank Bakke-Jensen blir ny forsvarsminister når Ine Eriksen Søreide tar over utenriksministerposten. Det melder TV2 i kveld. Som NTB meldte mandag, kommer trolig endringene i regjeringen på fredag, da nåværende utenriksminister Børge Brende går inn i sin nye stilling som president i Verdens økonomiske forum.

P4 - 5 timer siden

Kvinne i 80-årene knivstukket

En kvinne i 80-årene er knivstukket i Tana i Finnmark. Det opplyser politiet i kveld. En annen kvinne, hun i 30-årene, er pågrepet og mistenkt for knivstikkingen.

P4 - 5 timer siden

Fakkeltog for asylbarna i kveld

I kveld arrangeres det fakkeltog foran Stortinget for de 130 asylbarna som risikerer å bli sendt ut av Norge i høst. Karl Johansgate i Oslo er full av demonstranter som forlanger at barna får bli. I løpet av høsten fyller 130 asylbarn 18 år – og da har UDI vedtatt at de skal ut..

P4 - 6 timer siden

Posten-ansatt dømt for å ha stjålet pakker

En mann som jobbet ved Postens terminal på Lørenskog, er dømt til 60 dagers fengsel etter at han selv åpnet pakker og tok innholdet. 23-åringen tok mobiltelefoner, dataspill og en datamaskin. Mannen har oppgitt at han ikke hadde tenkt å selge tingene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt