P4 > Nyheter

Saturday, 24 February, 18:25

P4 - 12 Oct 17 kl. 22:05

Derfor ser du aldri William og Kate hånd i hånd

– Ønsker å være profesjonelle i rollene..
Les mer på P4


Les mer om:
William, Kate

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, serdu , aldri, Williamog , Kate, håndi , hånd
P4 - 23 Jul 17 kl. 07:32

Angrer på siste telefonsamtale med Diana

De to britiske prinsene William og Harry sier de angrer og aldri kommer over den siste telefonsamtalen de hadde med sin avdøde mor, prinsesse Diana. Det går fram i en ny dokumentarfilm i forbindelse med at det er 20 år siden Diana døde. Prinsene forteller der at moren ringte dem samme dag som hun omkom i en bilulykke i Frankrike 1997.

P4 - 04 Dec 17 kl. 11:31

Her gjør Harry og Meghan noe William og Kate aldri ville gjort

– En forfriskende og moderne tilnærming til deres nye roller..

P4 - 01 Feb 18 kl. 20:51

William startet talen på norsk

Prins William startet med å snakke norsk da han talte under kveldens slottsmiddag. Den britiske prinsen sa han og hertuginne Kate er veldig glad for å være i Norge. William sa også at forholdet til Norge er veldig spesielt og at vi er allierte, naboer, forretningspartnere og svært gode venner.

Hegnar.no - 01 Feb 18 kl. 12:19

Kate og William har landet i Norge

Hertugparet av Cambridge, prins William og hans kone Kate, ankom Gardermoen like etter klokken 12 torsdag..

NRK - 30 Aug 17 kl. 14:54

William og Harry minnes Diana

Prinsene William og Harry deltar onsdag i en markering i London i forbindelse med 20-årsdagen for prinsesse Dianas død. Markeringen finner sted i en minnehage som er anlagt ved Kensington Palace..

Aftenposten - 02 Feb 18 kl. 09:56

William og Kate på Skam-skolen

Prins William og hertuginne Kate har gjort mental helse til en av sine hjertesaker..

Aftenposten - 01 Feb 18 kl. 19:52

Prins William ba om enda tettere forhold til Norge

Prins William fikk statsminister Erna Solberg og dronning Sonja ved sin side..

NRK - 17 Oct 17 kl. 11:50

Kate og William til Norge over jul

Hertuginne Kate og prins William kommer på offisielt besøk til Norge tidlig neste år. Det melder det britiske kongehuset på Twitter tirsdag..

NRK - 04 Sep 17 kl. 11:26

Prins William og Kate gravid igjen

Prins William og Kate venter sitt tredje barn, det opplyser det britiske kongehuset..

Klartale - 31 Aug 17 kl. 09:47

William og Harry hedret Diana

Prins William og Harry mintes sin mor i hagen hun elsket. I dag (torsdag) er det 20 år siden prinsesse Diana døde..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Pakke var teipet igjen

Pakken som gjorde at flyplassen i Ålesund ble evakuert i ettermiddag var surret med teip og plastfolie. Den var også umerka, noe som gjorde at den vekket mistanke, ifølge politiet. De måtte tilkalle politiets bombegruppe, fordi pakken også var plassert like ved inngangen til flyplassen på Vigra..

P4 - 3 timer siden

Mann dømt for grov vold

En mann i 30-årene er dømt til to år og to måneders fengsel for svært grov vold mot tre personer i Trondheim. Blant annet skal han ha slått en kvinne med rørtang, spylt henne med varmt vann og hengt henne opp etter halsen. Mannen nekter for volden og kommer til å anke straffeutmålingen, opplyser forsvareren hans til Adresseavisen..

P4 - 2 timer siden

20-åring ranet i eget hjem

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann ble brutalt ranet hjemme hos seg selv i Kvam i Hordaland av maskerte menn i natt. Den 20 år gamle mannen ble slått med jernrør og fikk hjernerystelse da han oppdaget de maskerte mennene i boligen sin. Politiet opplyser til Bergens Tidende at saken er alvorlig og blir høyt prioritert..

P4 - 4 timer siden

Vil ha svar på orkan-dødsfall

Myndighetene på Puerto Rico frykter dødstallene etter orkanen Maria som herjet i september i fjor er mye høyere enn antatt. Det offisielle dødstallet er 64, men rapporter fra blant annet CNN antyder at det kan være snakk om over 1000. Nå har myndighetene bedt forskere ved George Washington University om å se på saken..

P4 - 4 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiet startet evakuering av Vigra flyplass i Ålesund nå i ettermiddag etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på flyplassområdet. Pakken ble funnet på utsiden av flylassen, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha glemt den..

P4 - 5 timer siden

Lunde Pedersen kom ikke til finale

Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å ta seg til finalen i fellesstart skøyter i Pyeongchang i dag. Han ble nummer ni i sin semifinale, men bare de åtte beste gikk videre..

P4 - 4 timer siden

Ber statsministeren hjelpe afghansk familie

Advokaten til den afghanske familien som i går ble pågrepet mens de var i kirkeasyl i Fitjar, frykter de skal bli sendt ut av Norge i løpet av helgen. Pastoren i menigheten der de bodde har i en appell i dag bedt statsminister Erna Solberg om hjelp, melder NTB. Både Kirken og flere politikere har reagert på at familien ble hentet ut av kirkeasyl.

P4 - 5 timer siden

Holund krever forklaring på vraking

Hans Christer Holund forstår fortsatt ikke hvorfor han ikke fikk en plass på stafettlaget til langrennsherrene under OL selv om han hadde tatt bronse på tremila. Forklaringen fra landslagstreneren var at de fulgte magefølelsen i laguttaket. Men Holund sier til NRK at han kommer til å ta opp dette etter OL, så alle er enige om kriteriene for uttak før mesterskap..

P4 - 5 timer siden

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 6 timer siden

Forsøkte å rane urmaker

To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken. Politiet tror de flyktet fra stedet i to små biler, og ber publikum om tips om saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt