P4 > Nyheter

Friday, 21 September, 04:33

P4 - 12 Oct 17 kl. 22:05

Derfor ser du aldri William og Kate hånd i hånd

– Ønsker å være profesjonelle i rollene..
Les mer på P4


Les mer om:
William, Kate

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, serdu , aldri, Williamog , Kate, håndi , hånd
P4 - 23 Jul 17 kl. 07:32

Angrer på siste telefonsamtale med Diana

De to britiske prinsene William og Harry sier de angrer og aldri kommer over den siste telefonsamtalen de hadde med sin avdøde mor, prinsesse Diana. Det går fram i en ny dokumentarfilm i forbindelse med at det er 20 år siden Diana døde. Prinsene forteller der at moren ringte dem samme dag som hun omkom i en bilulykke i Frankrike 1997.

P4 - 04 Dec 17 kl. 11:31

Her gjør Harry og Meghan noe William og Kate aldri ville gjort

– En forfriskende og moderne tilnærming til deres nye roller..

P4 - 01 Feb 18 kl. 20:51

William startet talen på norsk

Prins William startet med å snakke norsk da han talte under kveldens slottsmiddag. Den britiske prinsen sa han og hertuginne Kate er veldig glad for å være i Norge. William sa også at forholdet til Norge er veldig spesielt og at vi er allierte, naboer, forretningspartnere og svært gode venner.

Hegnar.no - 01 Feb 18 kl. 12:19

Kate og William har landet i Norge

Hertugparet av Cambridge, prins William og hans kone Kate, ankom Gardermoen like etter klokken 12 torsdag..

NRK - 30 Aug 17 kl. 14:54

William og Harry minnes Diana

Prinsene William og Harry deltar onsdag i en markering i London i forbindelse med 20-årsdagen for prinsesse Dianas død. Markeringen finner sted i en minnehage som er anlagt ved Kensington Palace..

Aftenposten - 02 Feb 18 kl. 09:56

William og Kate på Skam-skolen

Prins William og hertuginne Kate har gjort mental helse til en av sine hjertesaker..

Aftenposten - 01 Feb 18 kl. 19:52

Prins William ba om enda tettere forhold til Norge

Prins William fikk statsminister Erna Solberg og dronning Sonja ved sin side..

Dagbladet - 09 May 18 kl. 12:39

William André (8) døde etter drukningsulykke

Åtte år gamle William André Dragnes Møller døde på sykehus tirsdag, etter å ha falt i vannet på Konnerud i Drammen dagen før..

NRK - 17 Oct 17 kl. 11:50

Kate og William til Norge over jul

Hertuginne Kate og prins William kommer på offisielt besøk til Norge tidlig neste år. Det melder det britiske kongehuset på Twitter tirsdag..

NRK - 04 Sep 17 kl. 11:26

Prins William og Kate gravid igjen

Prins William og Kate venter sitt tredje barn, det opplyser det britiske kongehuset..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt