P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 17:15

P4 - 20 Jun 19 kl. 06:45

Derfor kuttet Vy i kostnader

Flere passasjerer og avganger, lavere togleie og lavere kostnader til vedlikehold, servering og renhold.
Det er årsaken til at Vy kunne kutte sine utgifter til trafikkpakke nord med nesten en femtedel sammenlignet med i dag, skriver Aftenposten.
Men selv om Vy kuttet kostnadene kraftig, var det ikke nok. Svenske SJ vant som kjent anbudet, med et tilbud som var rundt 300 millioner kroner lavere..
Les mer på P4


Les mer om:
Vy, Aftenposten, SJ

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, kuttetVy i , kostnader
Aftenposten - 03 Mar 20 kl. 10:18

SAS må redusere kostnader på grunn av koronaviruset: Vil kutter i flyvninger og personell

SAS reduserer antall flyavganger som følge av det nye koronaviruset. Virusutbruddet har gjort at etterspørselen har sunket og avganger i Europa og Skandinavia blir derfor kuttet..

Hegnar.no - 01 Mar 19 kl. 15:57

Tesla tapte penger igjen i 1. kvartal

Elon Musk kom med resultatvarsel, samtidig som startprisen på Model 3 ble kuttet. Og nå blir salget flyttet til nettet og butikker lagt ned for å kutte kostnader..

E24 - 22 Mar 20 kl. 21:04

Omsetter for over 70 mill. – har kuttet datapakker og sagt opp avisabonnement

Hege Strand har funnet frem lupen. Nå som det er full stopp for trondheimsbedriftene hun leder, må alle unødige kostnader kuttes..

P4 - 07 Oct 19 kl. 19:37

Færre politistudenter

Det blir færre politistudenter neste år. Antallet kuttes fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved Politihøgskolens studiested i Oslo, melder Politiforum. Studentantallet ble også redusert i 2018, da antall politistudenter ble kuttet med 170 studenter.

NRK - 26 Aug 19 kl. 15:04

Veidekke sier opp flere ansatte

Veidekke omorganiserer og reduserer bemanningen i anleggsvirksomheten med rundt 50 ansatte for å kutte kostnader. I følge ledelsen vil de fleste bli omplassert, og selskapet håper derfor å unngå oppsigelser..

NRK - 05 May 20 kl. 19:30

Ber Staten om 6 milliarder mer

Nye korona-regler gjør at busser, tog og trikker bare kan fylles halvveis opp. Derfor ber bransjen om 6 milliarder kroner ekstra i revidert nasjonalbudsjett. Koronakrisen fører til tapte billettinntekter og ekstra kostnader til smitteverntiltak..

E24 - 11 May 20 kl. 15:57

Stordalens reisekonsern skal kutte opptil 30 prosent av alle kostnader

Det er ikke bare coronakrisen som gjør at reiselivskonsernet Stordalen kjøpte i fjor nå må kutte kostnader..

E24 - 04 Mar 20 kl. 15:03

Nel og Kværners «standardpakke» kan kutte kostnader: – Noen må løpe først

Nel og Kværner utvikler «standardpakker» for større hydrogenanlegg, i håp om å kutte kostnader, øke tempoet og vinne store prosjekter. – Noen må løpe først, sier Nel-sjefen..

NRK - 27 Mar 20 kl. 08:04

Regjeringa dekker faste kostnader

Regjeringa vil dekke faste kostnader for bedrifter for å hjelpe i dei økonomiske utfordringane under koronakrisa. Ordninga vil koste 10-20 milliardar kroner per månad, og skal i første omgang vare i to månader opplyser finansminister Jan Tore Sanner..

Hegnar.no - 04 Apr 19 kl. 10:59

Den første sentralbanken kuttet renten

Reserve Bank of India kuttet i dag renten med 25 prosentpoeng til 6 prosent. Og i kjølvannet av lavere inflasjonsforventninger er det også ventet flere rentekutt i tiden som kommer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Forsvarsminister støtter ikke Trumps ønske

USAs forsvarsminister Mark Esper ønsker ikke å ta i bruk en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter. Samtidig kommer USAs tidligere forsvarssjef Mike Mullen med sterkt kritikk mot Trumps bruk av militæret under krisen..

P4 - 1 time siden

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner. Den yngste var 12 år da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen.

P4 - 1 time siden

Politiet ut mot Hagens forsvarere

Politiet går ut mot Tom Hagens forsvarere etter at 70-åringen i dag avbrøt et møte med Kripos på grunn av helsetilstanden hans. Hagens advokater sa til flere medier at både de og ansatte i Kripos hadde reagert på hvordan Hagen framsto. Men politiet sier de ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen, og omtaler kun milliardæren som litt pjusk..

P4 - 1 time siden

Hus og hytter tatt av skred i Alta

Flere hus og hytter skal være tatt av et stort jordskred i Alta. Skredet har gått i Kråkeneset. Politiet sier en hytte, et hus og en hund er skylt på sjøen.

P4 - 1 time siden

Bil kjørte på to personer i London

Politiet i London melder at en bilist har kjørt på eller kollidert med to personer i Sloane Square. Gjerningsmannen skal ha løpt fra åstedet etter hendelsen, men er nå pågrepet av politiet. Skadeomfanget og flere opplysninger rundt hendelsen er foreløpig ukjent..

P4 - 1 time siden

Y-blokka skal rives

Kampen om Y-blokka er over. Stortinget stemte i dag ned SVs forslag om å utsette rivning av bygningen inntil saken var blitt prøvd for retten. Støtteaksjonen for Y-blokka trekker dermed søksmålet, og dermed er betongbygningen i Regjeringskvartalet i Oslo snart historie.

P4 - 1 time siden

– Nordmenn må lage flere barn

– Nordmenn må lage flere barn. Det sier barne- og familieminister Ida Lindtveit Røse. Nye befolkningsprognoser fra SSB viser at koronapandemien kommer til å redusere den allerede historisk lave fruktbarheten i Norge.

P4 - 2 timer siden

Avviser Hagens anke om ransakelse

Politiet får fortsatt ransake boligen til drapssiktede Tom Hagen. Det har lagmannsretten fastslått, som dermed forkaster Hagens anke. Høyesterett konkluderte i mai at 70-åringen ikke kan mistenkes for drap eller medvirkning på drap på sin kone, og dermed ble Hagen løslatt.

P4 - 2 timer siden

Tegnell forsvarer fortsatt strategi

Til tross for svært høye dødstall forsvarer fortsatt Sveriges statsepidemiolog, Anders Tegnell, strategien de har gått for. I et intervju med Sveriges Radio tidligere i dag, uttalte Tegnell at Sverige burde ha innført flere tiltak tidligere. Mange oppfattet uttalelsen som en erkjennelse over at svenske helsemyndigheter har feilet.

P4 - 2 timer siden

Krever svar om forskningsjuks

Bellona, MDG og SV reagerer kraftig på opplysningene om forskningsjuks ved atomreaktoren i Halden. I fjor varslet en ansatt om at det var manipulert med forskningsresultater ved atomreaktoren. Ifølge en rapport skal dette ha skjedd fire ganger fra 1990 til 2005.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt