P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:13

P4 - 20 Jun 19 kl. 06:45

Derfor kuttet Vy i kostnader

Flere passasjerer og avganger, lavere togleie og lavere kostnader til vedlikehold, servering og renhold.
Det er årsaken til at Vy kunne kutte sine utgifter til trafikkpakke nord med nesten en femtedel sammenlignet med i dag, skriver Aftenposten.
Men selv om Vy kuttet kostnadene kraftig, var det ikke nok. Svenske SJ vant som kjent anbudet, med et tilbud som var rundt 300 millioner kroner lavere..
Les mer på P4


Les mer om:
Vy, Aftenposten, SJ

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, kuttetVy i , kostnader
Hegnar.no - 01 Mar 19 kl. 15:57

Tesla tapte penger igjen i 1. kvartal

Elon Musk kom med resultatvarsel, samtidig som startprisen på Model 3 ble kuttet. Og nå blir salget flyttet til nettet og butikker lagt ned for å kutte kostnader..

P4 - 07 Oct 19 kl. 19:37

Færre politistudenter

Det blir færre politistudenter neste år. Antallet kuttes fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved Politihøgskolens studiested i Oslo, melder Politiforum. Studentantallet ble også redusert i 2018, da antall politistudenter ble kuttet med 170 studenter.

NRK - 26 Aug 19 kl. 15:04

Veidekke sier opp flere ansatte

Veidekke omorganiserer og reduserer bemanningen i anleggsvirksomheten med rundt 50 ansatte for å kutte kostnader. I følge ledelsen vil de fleste bli omplassert, og selskapet håper derfor å unngå oppsigelser..

Hegnar.no - 04 Apr 19 kl. 10:59

Den første sentralbanken kuttet renten

Reserve Bank of India kuttet i dag renten med 25 prosentpoeng til 6 prosent. Og i kjølvannet av lavere inflasjonsforventninger er det også ventet flere rentekutt i tiden som kommer..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 07:49

Lavere kostnader og økte inntekter for Norwegian

Norwegian fikk et resultat før skatt på 111 millioner kroner i andre kvartal. Det er en nedgang, men selskapet viser til lavere kostnader og høyere inntekter..

E24 - 19 Sep 19 kl. 10:09

Derfor hevet Olsen renten

Det var usikkerhet om sentralbanksjef Øystein Olsens kunne heve renten etter at hans kollegaer ute har kuttet renten 33 ganger i år. Her er årsakene til at han hever..

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 12:04

- Skulle kuttet renten

Martin Malone, Alphabook, er klar på at Den amerikanske sentralbanken skulle kuttet renten onsdag, men tror likevel ikke det kommer et kutt på 0,5 prosentpoeng i juli..

NRK - 25 Jun 19 kl. 11:31

Kuttet internett i Myanmar

Myanmar har kuttet internett for over 1 million mennesker. FN frykter at det kan skje grove lovbrudd mot sivilbefolkningen under dekke av militæropersjon i de aktuelle områdene. Telenor er et av selskapene som har fått ordre om nett-stans..

Dagbladet - 26 Apr 19 kl. 13:01

Kongen av priskutt gikk ned 20,5 millioner

Arne Vaagen kuttet og kuttet, men måtte kutte enda mer for å få solgt luksusleiligheten på Frogner som ble lagt ut for 68 millioner. Nå er den solgt for 47,5 millioner..

P4 - 24 May 19 kl. 20:45

Krever 56 millioner for oljevern etter skipskollisjonen

Kystverket har rettet et krav på 46 millioner kroner til Forsvaret for utgifter de har hatt til oljevernberedskap og opprydding etter skipskollisjonen i Hjeltefjorden i november ifjor. Kravet på 46 millioner gjelder blant annet kostnader til oljevernutstyr, fartøyer, miljøundersøkelser, håndtering av avfall og kostnader knyttet til lønn og reise for Kystverkets personell, skriver VG..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 1 time siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 21 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.

P4 - 2 timer siden

Politiadvokat hadde ulovlige våpen

En politiadvokat på Romerike hadde mer enn hundre ulovlige våpen på et hemmelig lager hjemme. Det var i februar 2017 at politiadvokaten i 30-årene ble siktet. Noen dager senere ble han funnet død på sitt eget kontor, skriver VG.

P4 - 2 timer siden

Rekordmye bjørn i Norge

Det blir stadig flere bjørner her i landet. I fjor ble det registrert 138 ulike bjørner, ifølge Norsk institutt for bioøkonomi. Det er 13 flere enn året før.

P4 - 3 timer siden

Advarer om tilstanden til Sivilforsvaret

I en ny rapport advares det om tilstanden til Sivilforsvaret. Sivilforsvaret har som hovedoppgave å verne sivilbefolkningen i krig, og stiller også med forsterkninger i kriser, som ved skogbrann, flom og ras. Men gammelt utstyr, gamle biler og lite øving gjør at Sivilforsvaret har store utfordringer, ifølge rapporten VG har fått innsyn i.

P4 - 3 timer siden

Død etter masseslagsmål

En mann er død etter et masseslagsmål i Göteborg i natt. Det var rundt halv fire at politiet fikk melding om at et titall personer hadde barket sammen ved sentralstasjonen, og de fant mannen på bakken. En person er pågrepet etter hendelsen..

P4 - 3 timer siden

Elleve døde i Russland

Minst elleve personer har mistet livet og 15 er savnet etter at en demning har brutt sammen i Krasnojarsk i Sibir. Det opplyser russiske myndigheter. Demningen var bygget ved en gullgruve, og store mengder vann fosset inn i brakkebyen der mange av de rundt 270 gruvearbeiderne lå og sov..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt