Dagbladet > Innenriks

Torsdag, 01 Oktober, 10:39

Dagbladet - 20 jan. 20 kl. 21:44

Derfor holdes guttens sykdom hemmelig

Frp trekker seg fra regjering etter at IS-kvinnen (29) og hennes syke sønn fikk komme til Norge. Trolig får offentligheten aldri vite hvor syk gutten faktisk er. Det får Ap-leder Jonas Gahr Støre til å reagere..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
IS, Norge, Ap, Jonas Gahr Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, holdes, guttens, sykdom, hemmelig
P4 - 12 okt. 19 kl. 12:07

Helsetilstand uavklart

Helsetilstanden til 15-åringen, som bl utsatt for en alvorlig voldshendelse på Kapp på Østre Toten onsdag, er uavklart. Guttens tilstand er tidligere blitt betegnet som kritisk, men ifølge Ullevål sykehus er tilstanden nå uavklart, opplyser politiet. Guttens far er siktet for drapsforsøk og har erkjent straffskyld.

NRK - 08 nov. 19 kl. 00:52

Morløs gutt får reise fra Al-Hol

En 11 år gammel italiensk-albansk gutt får komme tilbake til Italia fra flyktningleiren Al-Hol i Syria. Guttens mor tok ham med til Syria fem år siden da hun sluttet seg til IS. Guttens mor er død, og gutten får nå komme til faren i Italia..

VG - 21 jan. 20 kl. 17:13

Syria-guttens helsetilstand: Derfor ble det slått alarm

Journalene til gutten som ble hentet hjem fra Syria viser symptomer som tydet på en alvorlig sykdom, som feltsykehuset ikke kunne behandle. Nå reagerer Røde Kors-sjefen på at det er blitt en debatt rundt 5-åringens helse..

P4 - 21 april 20 kl. 22:03

Åtte av ti døde med underliggende sykdom

79 prosent av nordmennene som har mistet livet av koronaviruset hadde minst én underliggende kronisk sykdom. Det viser ferske tall fra Folkehelseinstituttet. Og kun åtte prosent av de døde var registrert uten noen annen underliggende sykdom - og alle de var over 60 år gamle.

VG - 04 april 20 kl. 11:19

Ekspertråd holdes hemmelig mens regjeringen bestemmer nye smitteregler

Regjeringen skal snart avgjøre om Norge fortsatt skal holdes stengt etter påske. Flere ekspertgrupper gir sine råd, men de holdes hemmelig for nå..

Aftenposten - 04 april 20 kl. 11:34

Ekspertråd holdes hemmelig mens regjeringen bestemmer nye smitteregler

Regjeringen skal snart avgjøre om Norge fortsatt skal holdes stengt etter påske. Flere ekspertgrupper gir sine råd, men de holdes hemmelig for nå..

Dagbladet - 06 april 20 kl. 12:21

Radiokanal: Elever holdes hjemme i Sverige

I Sverige holdes fortsatt skoler og barnehager åpne. Nå opplyser rektorer og lærere overfor P4 Göteborg at mange friske barn holdes hjemme..

NRK - 08 mars 20 kl. 18:11

Otta ungdomsskole holdes stengt

15 av 20 lærere ved Otta ungdomsskole er satt i hjemmekarantene, og skolen kan derfor ikke holdes åpen i dagene fremover. Ifølge kommunen blir skolen stengt hele den kommende uken, og situasjonen vurderes fortløpende..

Dagbladet - 24 sep. 19 kl. 12:58

Domstol: Bakrus er en sykdom

En domstol i Frankfurt i Tyskland har slått fast at bakrus er en sykdom, om enn aldri så selvpåført..

NRK - 24 sep. 19 kl. 13:26

Tysk domstol: Bakrus er en sykdom

En domstol i Frankfurt i Tyskland har slått fast at bakrus er en sykdom, om enn aldri så selvpåført. Dette går fram av kjennelsen i en sak mot distributøren av «en drink mot bakrus», som hevdes å gjøre livet lettere dagen derpå.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Busstreiken er over

De første bussene vil være i gang fra klokka 12.00 torsdag..

Dagbladet - 22 timer siden

15 utbrudd på en uke

Smitten fortsetter å øke. 776 personer ble smittet av coronaviruset forrige uke..

Dagbladet - Igår: 10:19

- En demokratisk katastrofe

Nattas debatt mellom Trump og Biden kan ikke kalles en debatt, sier retorikkprofessor. Det var kaskader av stygge ord, juging i særklasse, uverdig, udisiplinert og ubehagelig, mener han..

Dagbladet - Igår: 23:39

170 elever i karantene

Skoleledelsen kritiserer festing i e-post..

Dagbladet - Igår: 13:02

- Bare én ting overrasker

Skatteavsløringene om Trump kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt for Joe Biden, mener eksperter. Likevel er de usikre på om det i det hele tatt vil påvirke presidentvalget..

Dagbladet - I førrgår: 20:39

Kan være skyld i norsk vaksinesjokk

4 av 10 nordmenn vil ikke ta en covid-19-vaksine nå. Ekspertene mener Donald Trump kan forklare deler av årsaken til den norske befolkningens skepsis..

Dagbladet - I førrgår: 20:00

Trosset Høie

Nye tiltak, hastemøte og uenighet. De siste dagene har det vært stor uenighet om hvordan smitten i Oslo skal håndteres..

Dagbladet - 27 sep. 20 kl. 21:56

Kodene: Slik jobber politiets avhørsekspert

Saken om Birgitte Tengs forandret livet hans, og terroren 22. juli satte politimannen Asbjørn Rachlew på den største prøven. Familien hans har betalt prisen for at hele verden nå skal lære seg avhørsekspertens metode..

Dagbladet - 25 sep. 20 kl. 21:54

Christian (18) døde i TikTok-ulykke - nå advarer broren

- Alle trodde det var selvmord. Det trodde vi også, sier broren, Daniel Stefan Granli (28). Så fant de Christians mobiltelefon på opptaksmodus..

Dagbladet - 25 sep. 20 kl. 19:39

Tror han ble drept i leiligheten

Den foreløpige rettsmedisinske undersøkelsen viser at den avdøde personen har skader som er forenlig med drap..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt