VG > Innenriks

Onsdag, 02 Desember, 22:36

VG - 29 juni 20 kl. 08:26

Derfor gir Røe Isaksen seg i toppolitikken

ENGEBRET CAFÉ (VG) Den tidligere Høyre-kronprinsen Torbjørn Røe Isaksen har mye ugjort før han abdiserer. På vei ut peker den travle arbeidsministeren samtidig på unge krefter som kan ta hans rolle som arveprins – eller arveprinsesse – i Høyre..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
ENGEBRET CAFÉ, Høyre, Torbjørn Røe Isaksen, Røe Isaksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derfor, gir, Røe, Isaksen, segi , toppolitikken
P4 - 20 april 20 kl. 09:44

Isaksen tar selvkritikk

Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen tar selvkritikk på to punkter etter den omdiskuterte luksuskonferansen til påtroppende oljefondssjef Nicolai Tangen. Isaksen sier til NRK at han allerede da Tangen ble ansatt som Oljefond-sjef burde ha oppgitt dette i blant annet Stortingets gaveregister. Isaksen sier også at han burde ha forsikret seg om at deltakelsen ble ført opp i hans offentlige kalender.

P4 - 22 april 20 kl. 22:06

Røe Isaksen ba Tangen invitere USAs ambassadør

Torbjørn Røe Isaksen ba finansmann Nicolai Tangen invitere USAs ambassadør til det omdiskuterte seminararet i USA. Røe Isaksen som da var næringsminister mener ambassadøren var en viktig mann å bli kjent med for hans virke, skriver VG som har fått innsyn i flere eposter mellom Isaksen og Tangen. Ambassadøren takket ja til invitasjonen han fikk i siste liten, kun en uke før seminaret..

P4 - 18 mars 20 kl. 10:48

Røe Isaksen har fått korona

Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen er smittet av korona. Han er den første i regjeringen til å få påvist smitte, Men Isaksen sier til NTB at han føler seg i god form og har svært milde symptomer. Sa han kommer til å jobbe i hjemmeisolasjon.

P4 - 19 april 20 kl. 22:41

Røe Isaksen vil betale for måltider på luksustur

Statsråd Torbjørn Røe Isaksen fikk spandert måltid av Nicolai Tangen under den mye omtalte luksusturen til finansmannen i USA i fjor. Det opplyser han til VG i kveld, der han også sier at han vil betale for bevertningen. Først denne uken førte Røe Isaksen opp at måltidene ble spandert av milliardæren som nå er sjef for oljefondet.

VG - 22 april 20 kl. 21:10

Torbjørn Røe Isaksen ba Nicolai Tangen invitere USAs ambassadør til seminaret

Finansmann Nicolai Tangen inviterte USAs Norgesambassadør til sitt seminar etter forslag fra statsråd Torbjørn Røe Isaksen. Men Isaksen avviser et vennskap med Tangen og sier han tidligere har takket nei til vinkveld med Jamie Oliver..

VG - 22 april 20 kl. 21:10

Isaksen ba Tangen invitere USAs ambassadør til seminaret

Finansmann Nicolai Tangen inviterte USAs Norgesambassadør til sitt seminar etter forslag fra statsråd Torbjørn Røe Isaksen. Men Isaksen avviser et vennskap med Tangen og sier han tidligere har takket nei til vinkveld med Jamie Oliver..

P4 - 24 april 20 kl. 20:49

USA-tur for minst 230.000 for Isaksen

Det kostet 230.000 kroner å fly daværende næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, og hans statssekretær, til og fra det mye omtalte seminaret til Nicolai Tangen i USA i fjor høst. Totalt kom regningen på minst 250.

P4 - 28 aug. 20 kl. 12:09

Asheim tar over for Røe Isaksen

Henrik Asheim tar over som arbeids- og sosialminister mens Torbjørn Røe Isaksen er i pappapermisjon. Asheim har også samtidig ansvaret for saker om forskning og høyere utdanning i Kunnskapsdepartementet. Røe Isaksen skal ut i permisjon fra 1.

P4 - 01 sep. 20 kl. 17:41

Møtte berørte av NAV-skandalen

NAV må følge opp ofrene etter trygdeskandalen mye tettere og bedre enn i dag. Det mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Nav anslår at 4100 personer er berørt.

Aftenposten - 08 mai 20 kl. 23:15

Røe Isaksen frykter koronakrisen øker faren for å få en permanent underklasse

Permitteringstallene er høye i bransjer som gir ufaglærte en sjanse i arbeidslivet. Torbjørn Røe Isaksen frykter utenforskapet øker etter koronakrisen..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Skabbutbrudd øker voldsomt i omfang: - Har eksplodert

En ny skabbepidemi har havnet i skyggen av coronapandemien. Nå bekymrer overlege seg for at vi ikke er sikret nok medisiner..

VG - 4 timer siden

Byrådslederen om nedstengningen av Oslo: - Må forberede oss på at den videreføres i jula

Forrige uke drømte byrådslederen om å gjøre små lettelser i Oslo nærmere jul. Til tross for en bedring i smittesituasjonen, er Johansen ikke lenger like håpefull..

VG - 7 timer siden

Brann i Equinor-anlegg – evakuering pågår

Møre og Romsdal 110 har rykket ut til brann på Equinor-anlegget på Tjeldbergodden i Møre og Romsdal..

VG - 13 timer siden

Bekymringsbrev til Oslo-skolen: Ombud slår alarm

Elevombudet og Mobbeombudet står bak et omfattende bekymringsbrev der de begrunner stor uro for at Oslo kommune bryter elevenes rettigheter..

VG - 13 timer siden

Helsesekretær dømt til fengsel for karantenebrudd

En helsesekretær ansatt ved et fastlegekontor i Oslo er dømt til ubetinget fengsel i 24 dager for tre perioder med karantenebrudd..

VG - 14 timer siden

SV om Bøhlers kniv-forslag: – Spinnvilt

Kari Elisabeth Kaski (SV) er ikke imponert over Jan Bøhlers (Sp) forslag om å ha kniv-kontroller på T-banen i Oslo..

VG - Igår: 19:46

Nybø anklages for feilaktig fremstilling av fagrapport: – Bekymringsfullt

En uttalelse fra næringsministeren om en fersk rapport har fått flere til å stille spørsmål ved hvorvidt statsråden egentlig har lest rapporten: – Nybø sier rett og slett feil.

VG - Igår: 18:00

Demente isolert på rommet i flere uker

Da Orkerød sykehjem i Moss fikk et stort coronautbrudd, måtte flere titalls beboerne med demenssykdom isoleres på rommene i flere uker. Fem beboere døde før smitteutbruddet var slått ned..

VG - Igår: 17:24

Drapsforsøkssiktet 15-åring fengslet i én uke

Oslo tingrett har fengslet 15-åringen som er siktet for drapsforsøk på en 14 år gammel gutt på Lindeberg i Oslo i én uke..

VG - Igår: 15:01

Stort hasjbeslag: – Fremstår som organisert

Politiet i Skien har beslaglagt over 700 kg hasj, trolig med en gateverdi på rundt 140 millioner kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt