VG > Økonomi

Thursday, 21 June, 14:35

VG - 18 Oct 17 kl. 21:20

Derfor er det stor uro i Catalonia

Uansett om Catalonia erklærer selvstendighet eller ikke, er Spania et skritt nærmere den største politiske krisen i landets moderne historie..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Catalonia, Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derforer det , stor, uroi , Catalonia
Hegnar.no - 20 Dec 17 kl. 06:36

Stor usikkerhet foran valget i Catalonia

Det er ventet svært høy deltakelse i regionalvalget i det konfliktfylte Catalonia torsdag, men det er knyttet stor usikkerhet til selve resultatet..

P4 - 10 Oct 17 kl. 19:19

Presidenten taler i Catalonia

Catalonia utsetter uavhengighetserklærinmgen Den katalanske regionpresidenten sa i en tale nå i kveld at han ønsker mer tid til forhandlinger og dialog. Det var knyttet stor spenning til om han allerede i kveld ville erklære Catalonia uavhengig fra Spania..

Aftenposten - 20 Dec 17 kl. 06:04

Stor usikkerhet foran valget i Catalonia

Det er ventet svært høy deltakelse i regionalvalget i det konfliktfylte Catalonia torsdag, men det er knyttet stor usikkerhet til selve resultatet..

Klartale - 20 Dec 17 kl. 10:34

Stor usikkerhet foran valget i Catalonia

De ble kaos da folk stemte over løsrivelse i høst. Torsdag er det valg i regionen Catalonia..

Dagbladet - 10 Oct 17 kl. 16:00

Stor spenning før kveldens skjebne-tale i Catalonia

Erklærer president Puigdemont uavhengighet i Catalonia i kveld, kan det få store konsekvenser..

E24 - 20 Dec 17 kl. 06:31

Stor usikkerhet foran valget i Catalonia

Det er ventet svært høy deltakelse i regionalvalget i det konfliktfylte Catalonia torsdag, men det er knyttet stor usikkerhet til selve resultatet..

P4 - 20 Oct 17 kl. 11:24

Regionvalg i Catalonia

Den spanske regjeringen og det sosialdemokratiske partiet PSOE er enige om å gå videre i prosessen med å frata Catalonia selvstyre. De har nå bestemt det skal gjennomføres nyvalg i Catalonia i januar, melder Reuters. De gjør det etter at lederen i Catalonia fortsatt ikke har svart på om de har tenkt å løsrive seg fra Spania etter folkeavstemningen om dette 1.

Aftenposten - 10 Oct 17 kl. 08:59

De holder pusten før skjebnemøtet om løsrivelse. En stor andel av Catalonias innbyggere vil forbli en del av Spania.

BARCELONA (Aftenposten): 90 prosent stemte for løsrivelse, men i realiteten er Catalonia dypt splittet. Tirsdag kommer svaret på om Catalonia erklærer seg uavhengig..

NRK - 26 Dec 17 kl. 23:20

Trekker politifolk ut av Catalonia

Spanske myndigheter har begynt å trekke tusener av politifolk ut av Catalonia. Politifolkene ble sendt til Catalonia for å håndtere situasjonen etter at den katalanske regionregjeringen erklærte uavhengighet fra Spania..

P4 - 25 Oct 17 kl. 18:55

- Catalonia vil erklære selvstendig stat

Myndighetene i Catalonia truer nå med å erklære en selvstandig stat og løsrive seg helt fra Spania. Visepresidenten i Catalonia opplyser til AP at de ser på dette som eneste utvei, etter at spanske myndigheter lørdag annonserte at de tar over kontrollen av Catalonia. Katalanske myndigheter har tidligere kalt avslutningen for det verste angrepet siden den fascistiske diktatoren Francisco Franco styrte landet..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Oslo-politiet satser på trygghet for innbyggerne

Den pågående innsatsen i Oslo sør er en av våre høyest prioriterte oppgaver. Det har den vært lenge, og dette må vi stå i over lang tid..

VG - 2 timer siden

Ap-krisen: Støres pressesjef slutter

Ap-leder Jonas Gahr Støres nærmeste kommunikasjonsrådgiver, Camilla Ryste, slutter i jobben etter fire år..

VG - 4 timer siden

Tredve år med sataniske vers

LONDON (VG) Jeg spurte en gang en iransk toppdiplomat hvordan det kunne ha seg at den mange tusen år gamle persiske høykulturen kunne bli så opprørt over en enkelt bok at en forfatter kan bli dømt til døden i et annet land. Med et lite smil forklarte han at politiske myndigheter ikke kunne omgjøre en fatwa utstedt av den religiøse ledelsen..

VG - 4 timer siden

Breiviks anke avvist i menneskerettighetsdomstolen

Anders Behring Breivik mener staten har krenket hans menneskerettigheter gjennom umenneskelig og nedverdigende soningsforhold. Europadomstolen avviser anken til massemorderen..

VG - 7 timer siden

Telenor risikerer gigantbot på 906 millioner kroner

Konkurransetilsynet varsler at de kommer med et beslutning i saken hvor Telenor, ifølge tilsynet, har misbrukt sin dominerende stilling i mobilmarkedet..

VG - 8 timer siden

Her kommer nasjonalpark nummer 40

Lofotodden har et av verdens mest spektakulære kyst- og fjellandskap, mener miljøvernminister Ola Elvestuen (V)..

VG - 8 timer siden

Nancy Pelosi og rettighetsgruppe lite imponert over Trumps snuoperasjon

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier Donald Trumps direktiv for migrantbarna erstatter kun «en form for barnemishandling med en annen»..

VG - 8 timer siden

Barna på grensen

Ved grensen mot Mexico er 2 300 barn siden april blitt tatt med tvang fra foreldrene og plassert i interneringsleire. Over 100 av dem er under fire år. Dette er en umenneskelig praksis som ikke er den amerikanske rettsstaten verdig..

VG - Igår: 12:26

Stort jordras i Trøndelag - 100 personer får ikke reise hjem

Det 800 meter lange skredet har allerede tatt med seg en gravemaskin ut i sjøen i Leksvik i Trøndelag, og er i fare for å utvide seg. Politiet har evakuert 35 boliger..

VG - 21 timer siden

Trump signerer direktiv om vern av familier på Mexico-grensa

USAs president Donald Trump signerer et direktiv som skal hindre at barn skilles fra sine foreldre etter ulovlig grensekryssing fra Mexico..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt