VG > Økonomi

Tuesday, 18 December, 12:46

VG - 18 Oct 17 kl. 21:20

Derfor er det stor uro i Catalonia

Uansett om Catalonia erklærer selvstendighet eller ikke, er Spania et skritt nærmere den største politiske krisen i landets moderne historie..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Catalonia, Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Derforer det , stor, uroi , Catalonia
Hegnar.no - 20 Dec 17 kl. 06:36

Stor usikkerhet foran valget i Catalonia

Det er ventet svært høy deltakelse i regionalvalget i det konfliktfylte Catalonia torsdag, men det er knyttet stor usikkerhet til selve resultatet..

P4 - 10 Oct 17 kl. 19:19

Presidenten taler i Catalonia

Catalonia utsetter uavhengighetserklærinmgen Den katalanske regionpresidenten sa i en tale nå i kveld at han ønsker mer tid til forhandlinger og dialog. Det var knyttet stor spenning til om han allerede i kveld ville erklære Catalonia uavhengig fra Spania..

Aftenposten - 20 Dec 17 kl. 06:04

Stor usikkerhet foran valget i Catalonia

Det er ventet svært høy deltakelse i regionalvalget i det konfliktfylte Catalonia torsdag, men det er knyttet stor usikkerhet til selve resultatet..

Klartale - 20 Dec 17 kl. 10:34

Stor usikkerhet foran valget i Catalonia

De ble kaos da folk stemte over løsrivelse i høst. Torsdag er det valg i regionen Catalonia..

Dagbladet - 10 Oct 17 kl. 16:00

Stor spenning før kveldens skjebne-tale i Catalonia

Erklærer president Puigdemont uavhengighet i Catalonia i kveld, kan det få store konsekvenser..

E24 - 20 Dec 17 kl. 06:31

Stor usikkerhet foran valget i Catalonia

Det er ventet svært høy deltakelse i regionalvalget i det konfliktfylte Catalonia torsdag, men det er knyttet stor usikkerhet til selve resultatet..

P4 - 20 Oct 17 kl. 11:24

Regionvalg i Catalonia

Den spanske regjeringen og det sosialdemokratiske partiet PSOE er enige om å gå videre i prosessen med å frata Catalonia selvstyre. De har nå bestemt det skal gjennomføres nyvalg i Catalonia i januar, melder Reuters. De gjør det etter at lederen i Catalonia fortsatt ikke har svart på om de har tenkt å løsrive seg fra Spania etter folkeavstemningen om dette 1.

Aftenposten - 10 Oct 17 kl. 08:59

De holder pusten før skjebnemøtet om løsrivelse. En stor andel av Catalonias innbyggere vil forbli en del av Spania.

BARCELONA (Aftenposten): 90 prosent stemte for løsrivelse, men i realiteten er Catalonia dypt splittet. Tirsdag kommer svaret på om Catalonia erklærer seg uavhengig..

NRK - 26 Dec 17 kl. 23:20

Trekker politifolk ut av Catalonia

Spanske myndigheter har begynt å trekke tusener av politifolk ut av Catalonia. Politifolkene ble sendt til Catalonia for å håndtere situasjonen etter at den katalanske regionregjeringen erklærte uavhengighet fra Spania..

P4 - 25 Oct 17 kl. 18:55

- Catalonia vil erklære selvstendig stat

Myndighetene i Catalonia truer nå med å erklære en selvstandig stat og løsrive seg helt fra Spania. Visepresidenten i Catalonia opplyser til AP at de ser på dette som eneste utvei, etter at spanske myndigheter lørdag annonserte at de tar over kontrollen av Catalonia. Katalanske myndigheter har tidligere kalt avslutningen for det verste angrepet siden den fascistiske diktatoren Francisco Franco styrte landet..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Derfor satser NFF på e-sport: Kan gaming få ungdom opp av sofaen?

For mange høres det ut som en selvmotsigelse at e-sportspillene FIFA eller Pro Evolution Soccer skal få folk ut i fysisk aktivitet. Men e-sport og tradisjonell idrett har faktisk mer til felles enn mange tror..

VG - 3 timer siden

Kilde til VG: Én arrestert for dobbeltdrapet

Politiet i Marokko skal ha arrestert og mistenkt én person for drapene på en norsk og en dansk kvinne. Det får VG opplyst fra en kilde tett på etterforskningen i Marokko tirsdag morgen..

VG - 4 timer siden

Rapport: Selvmord skjer ofte tett opp mot behandling

Nesten halvparten av alle selvmord begått i Norge i en periode på seks år, ble begått av pasienter i psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling..

VG - 9 timer siden

Ulv! Ulv!

Klima- og miljødepartementet har gitt tillatelse til lisensfelling av ulv innenfor ulvesonen..

VG - 14 timer siden

Norsk kvinne brutalt drept: Marokkansk lokalsamfunn i sjokk

En norsk og en dansk kvinne er funnet døde like ved en basecamp i Atlas-fjellene i Marokko. De skal ha blitt utsatt for grov vold med en skarp gjenstand..

VG - 21 timer siden

May vil ha avstemning om brexit-avtalen i januar

Theresa May advarer Parlamentet mot å støtte en ny folkeavstemning om EU. Storbritannia vil ikke få noen bedre avtale enn den hun har forhandlet frem, sier den britiske statsministeren..

VG - Igår: 11:09

Ap-politiker refser partiet Rødt: Moxnesismen tar form

Hver gang Rødts leder Bjørnar Moxnes blir konfrontert med de mest gammelkommunistiske tvangstankene i Rødts prinsipprogram, skynder han seg å si at partiet om ikke lenge skal vedta et nytt..

VG - Igår: 09:03

Her sa Listhaug ja. Nå sier hun nei

Frp har funnet en måte å vise seg frem som innvandringskritiske. Helt uten at det koster dem en kalori..

VG - Igår: 07:46

Regjeringen trosser nemndene – to av tre ulveflokker får leve

Til tross for anbefaling fra rovviltnemndene om å ta ut tre ulveflokker innenfor ulvesonen, har regjeringen besluttet at kun Slettåsflokken skal tas ut..

VG - Igår: 04:06

Brann i T-banetunnel i Oslo

Beboere på Helsfyr i Oslo blir bedt om å holde vinduene igjen på grunn av røyk fra en arbeidsvogn som brenner i T-banetunnelen natt til mandag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt