Aftenposten > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:21

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 11:00

Den gamle mannen og bilen

Sverre Simones (85) kjører fremdeles rundt i IFA-bilen som faren kjøpte i 1954. Selv om han synes det er en dårlig bil..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Simones, IFA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Den gamle, mannenog , bilen
P4 - 18 Jul 19 kl. 09:28

Begravelse for far og sønn i dag

Torsdag er det begravelse for faren og sønnen fra Hokksund i Buskerud som omkom i en trafikkulykke i Danmark. Den 36 år gamle mannen og hans sju år gamle sønn døde da bilen deres ble påkjørt av et tog på en jernbaneovergang lørdag 6. juli..

P4 - 22 Jun 19 kl. 15:46

Klemt under bilen

En mann er alvorlig skadd etter å ha ligget fastklemt under en bil på Fagernes i drøyt fem minutter. Mannen lå under bilen og kom i klem da motoren løsnet. Det var personer på stedet som klarte å frigjøre mannen, opplyser politiet til TV2.

P4 - 26 Apr 19 kl. 15:17

Tatt med 60 000 sigaretter

En svensk statsborger ble stanset med hele 60 000 sigaretter i bilen i Junkerdal i Nordland i går. Mannen hevdet selv at han fraktet ost, men bagasjerommet fant tollerne store mengder sigaretter. I tillegg hadde mannen 15 kilo ost i bilen..

P4 - 03 Jul 19 kl. 09:18

Sju års fengsel for voldtekt

Den 22 år gamle mannen som har innrømmet overfallsvoldtekt av en kvinne mens hun var ute og trillet barnevogn, er dømt til sju års ubetinget fengsel. Voldtekten skjedde på Sem i Vestfold i mars. Den 22 år gamle mannen fra Romania, må også betale den fornærmede kvinnen 250.

P4 - 18 May 19 kl. 22:09

Alvorlig skadd etter bilulykke

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på fylkesvei 33 på Odnes i Oppland i kveld. Ifølge politiet har bilen kollidert med et tre langs veien, og politiet jobber nå med å mannen frigjort fra bilen. Det var ingen andre i bilen.

P4 - Igår: 17:26

Terrormistenkte hadde bensinkanner i bilen

Mannen som er mistenkt for terrorforsøk i Østersund i Sverige forrige uke hadde flere kanner med bensin i bilen sin da han ble stoppet. Det melder Expressen i dag. Politiet mistenker at han hadde tenkt å kjøre på tilfeldige personer med bil, men han ble stoppet fordi han hadde mistenkelig oppførsel.

P4 - 29 Jun 19 kl. 07:26

Var tilregnelig under drap

Den 27 år gamle mannen som er siktet for å ha tatt livet av sin 55 år gamle far i Sandnes etter å ha chattet om planen på et nettforum i jul i fjor, var tilregnelig. Det melder Stavanger Aftenblad . Flere av brukerne 27-åringen snakket med på forumet skal ha oppfordret ham til å gjøre alvor av planene.

NRK - 14 Aug 19 kl. 06:55

Må vente med hevingsforsøk

Politiet må framleis vente i fleire dagar på å få undersøkt og heva bilen som vart teken av eit ras på ved Jølstravatnet under uvêret to veker sidan, skriv Firda. Sist veke vart det funne ein metallgjenstand som kan vere bilen til den sakna mannen..

P4 - 01 Aug 19 kl. 16:26

Savnet mann var fra Jølster

Mannen i 50-årene som er savnet etter jordraset som gikk i Jølster tirsdag kveld, har lokal tilhørighet. Det opplyser politiet. Mannen er antatt omkommet etter at bilen han satt i ble tatt av jordskredet over fylkesveien.

P4 - 30 May 19 kl. 16:34

Kjørte gjennom flere hager

En mann i 30-årene kjørte i ettermiddag bilen sin gjennom flere hager ved Rødåsen mellom Asker og Drammen. Sjåføren mistet kontrollen over bilen fordi han hadde punktert, og kjørte først gjennom to hager. Og da han kom ut på veien igjen, valgte han å ikke stoppe.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 15 minutter siden

Innvandring har gitt mindre ungdomsfyll

Mellom 1996 og 2018 gikk andelen av ungdom i Oslo som oppga å ha drukket seg fulle det siste året ned fra 42 prosent til 25 prosent..

Aftenposten - 1 time siden

Color Line-ferge reddet mann i gummijolle som drev til havs

Color Hybrid snudde onsdag kveld da de oppdaget en mann i havsnød veive fra en gummijolle. Han hadde vært vakt for kameraten som dykket, men blåste til havs..

Aftenposten - 6 timer siden

Magnus Carlsen: – Det er lett å se at jeg sliter litt

Det ble remis for Magnus Carlsen også i 5. runde av Sinquefield Cup i USA. Onsdag spilte han med hvite brikker mot Sergej Karjakin..

Aftenposten - 8 timer siden

Presidenten forulemper regelmessig allierte: – Trump får alt til handle om Trump

Donald Trump gjør utenrikspolitikken personlig, mener eksperter..

Aftenposten - 11 timer siden

Champions League direkte: Marerittstart for Rosenborg

Følg Dinamo Zagreb - Rosenborg her..

Aftenposten - 10 timer siden

Her blir det nesten tomt når Molde spiller skjebnekamp

– Det er klart at dette bør være et pluss for oss, sier Erling Moe om at Partizan-supporterne nektes adgang til stadion.

Aftenposten - 10 timer siden

Møtt med iskald skulder hos Merkel. Mottrekket er dramatisk: EU-ansatte briter skal ikke lenger delta på møter i Brussel

BRUSSEL (Aftenposten) Boris Johnsons første reise til Europa kunne blitt en sjarmoffensiv. En ny start. I stedet ser det ut til å bli en iskald affære..

Aftenposten - 10 timer siden

Jeg er singel og ufrivillig barnløs. Kan jeg likevel få et godt liv?

Savnet etter partner og barn kan bli øredøvende når single kvinners biologiske klokke teller ned mot 40-årsdagen..

Aftenposten - 10 timer siden

Johnson: Brexitavtalens betingelser er ikke akseptable

Storbritannia kan ikke godta de nåværende betingelsene for brexitavtalen, sier statsminister Boris Johnson til Tysklands regjeringssjef Angela Merkel..

Aftenposten - 11 timer siden

Slik unngår vi at kirkevalget blir et skinndemokrati | Halvor Moxnes

For fremtiden bør kirkevalgene bygge på lister med et klart program, som sier noe om i hvilken retning de vil trekke kirken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt