NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 21:03

NRK - I førrgår: 20:12

Demonstrerte over hele landet

Flere steder i landet var det fredag demonstrasjoner for bedre brukerstyrt personlig assistanse (BPA) for handikappede. Etter at 19 år gamle Hannah Lunden fra Gjerstad har saksøkt staten fordi hun ikke får den hjelpen hun har krav på..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
BPA, Hannah Lunden, Gjerstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstrerte, over, hele, landet
P4 - 02 Dec 19 kl. 11:47

Farevarsel for hele landet

Meteorologisk institutt har nå sendt ut farevarsel for hele landet. Det er varme luftmasser som inntar Norge i natt - og da er det fare for underkjølt regn som fryser på bakken. Det starter sør i landet i kveld og når Nord-Norge i løpet formiddagen i morgen..

NRK - 27 Dec 19 kl. 18:26

Titusen demonstrerte i Algerie

Titusen algeriarar protesterte fredag mot den nye presidenten i landet, Abdelmadjid Tebboune, melder AFP. Dette er den andre veka med demonstrasjonar som krev ei total fornying av den politiske makta i landet..

VG - 25 Oct 19 kl. 09:23

Nå blir det kaldere i hele landet

Temperaturen synker over hele landet. I helgen kan det bli ned mot 15 kalde i grensetraktene i Troms og Finnmark. Været gir gult farevarsel når det gjelder kjøreforhold flere steder..

NRK - 31 Oct 19 kl. 13:10

BankID-problemer i hele landet

I banker over hele landet har kunder problemer med å logge inn i nettbanken. Sparebanken Vest opplyser til Bergensavisen at det er BankID som har problemer, og at det treffer alle bankene likt. Også DNB melder om tilsvarende trøbbel, men da på mobil..

NRK - 22 Dec 19 kl. 17:36

Demonstrerte til støtte for uigurer

Flere hundre demonstrerte i Hongkong, til støtte for den muslimske uigur-minoriteten i Kina. Demonstrantene holdt blant annet opp blå og hvite flagg som symboliserer selvstendighetskampen til Xinjang-provinsen nordvest i Kina..

NRK - 02 Jan 20 kl. 17:58

Demonstrerte utenfor Y-blokka

Mange demonstrerte torsdag ettermiddag i et siste forsøk på å forhindre rivingen av Y-blokken i regjeringskvartalet. Nå setter de sin siste lit til statsministeren om å endre vedtaket i tolvte time, skriver Aftenposten..

NRK - 13 Nov 19 kl. 09:25

Glatte veier over hele landet

Politiet advarer mot glatte veier og vanskelige kjøreforhold i hele landet. Det har vært flere utforkjøringer, men til nå har ingen blitt alvorlig skadd. Politiet ber folk være forsiktige..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 05:57

Flere trusler mot skoler og bedrifter i hele landet

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet..

VG - 22 Jan 20 kl. 00:49

Flere trusler mot skoler og bedrifter i hele landet

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet..

Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 06:29

Telenor-problemer påvirker nødtelefonen 113 i hele landet

Telenor har tekniske problemer natt til tirsdag. Det fører til at innringere til nødtelefonen 113 i hele landet havner hos AMK-sentralen i Oslo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne alvorleg skada i Etiopia

Ei 33 år gammal norsk-etiopisk kvinne busett utanfor Bergen, blei utsett for ei alvorleg hending i Addis Abeba i Etiopia laurdag, skriv Bergensavisen. Utanriksdepartementet bekreftar til avisa at dei hjelper ein norsk borgar i Etiopia..

NRK - 30 minutter siden

Casper Ruud vann Argentina Open

21 år gamle Casper Ruud vann si fyrste ATP-turnering. Det er fyrste gong ein nordmann vinn ei slik turnering..

NRK - 45 minutter siden

Syriske styrkar rykkjer i Aleppo

I fylgje syriske medium har regjeringsstyrkane rykka inn i mesteparten av Aleppo-provinsen, som er eit av dei siste opprørsstyrte områda. Sidan desember har russisk-støtta syriske styrkar rykka fram i Aleppo, Idlib og område i Latakia-provinsen..

NRK - 1 time siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 1 time siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 2 timer siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 1 time siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 2 timer siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt