NRK > Nyheter

Onsdag, 23 September, 13:02

NRK - 14 feb. 20 kl. 20:12

Demonstrerte over hele landet

Flere steder i landet var det fredag demonstrasjoner for bedre brukerstyrt personlig assistanse (BPA) for handikappede. Etter at 19 år gamle Hannah Lunden fra Gjerstad har saksøkt staten fordi hun ikke får den hjelpen hun har krav på..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
BPA, Hannah Lunden, Gjerstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstrerte, over, hele, landet
P4 - 07 juni 20 kl. 12:48

Obos-ansatte som demonstrerte må i karantene

Ansatte i Obos som har deltatt i George Floyd-demonstrasjonene, må i karantene i ti dager. Det opplyser konsernsjefen i boligutvikleren til NRK. Det er smittevernhensyn som gjør at Obos ikke vil ha noen som demonstrerte tilbake på jobb i morgen.

P4 - 29 des. 19 kl. 11:44

Demonstrerte i finansdistriktet

Over 1000 personer demonstrerte i dag i en park i Hongkongs finansdistrikt. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Det har vært mange og voldelige sammenstøt mellom demonstranter og politi de siste månedene.

Aftenposten - 30 juli 20 kl. 21:28

Titusenvis demonstrerte i Hviterussland

Over 30.000 motstandere av Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko demonstrerte torsdag i hovedstaden Minsk..

Aftenposten - 11 sep. 20 kl. 10:00

Frustrerte migranter demonstrerte på Lesbos. Lokalbefolkningen vil ha dem vekk fra øya.

LESBOS (Aftenposten): Over 12.000 migranter måtte rømme fra den nedbrente Moria-leiren i Hellas. For tredje morgen på rad våknet de i morges etter en tøff natt på asfalten.

P4 - 08 april 20 kl. 11:40

Det blir nedbør over hele landet

Påskehelgen blir preget av regn og snø over så godt som hele landet. De neste to dagene blir det mye pent vær Østafjells, og det blir også gode muligheter for sol i hele Nord-Norge i morgen. Men så kommer nedbøren, og statsmeteorolog Charalampos Sarchosidis sier til NTB at det ikek blir fint vær noen steder i landet i påskehelgen..

NRK - 24 okt. 19 kl. 04:40

Hundretusenvis demonstrerte

Hundretusenvis av mennesker demonstrerte mot ulikhet i Chile onsdag, til tross for at president Sebastián Piñera har lovet reformer. Blant annet skal to kjøpesentre blitt satt i brann, og et hotell plyndret. Det melder nyhetsbyrået DPA, via NTB..

P4 - 10 nov. 19 kl. 23:04

Demonstrerte mot islamofobi

Flere tusen mennesker demonstrerte i dag i Paris mot islamofobi. Marsjen ble organisert for å vise støtte til muslimer to uker etter at en man med ytre-høyre-sympatier skjøt inn i en moské i byen Bayonne. To eldre menn ble skadet i skyteepisoden..

P4 - 02 des. 19 kl. 10:31

Demonstrerte før rettssak

Rundt 40 personer demonstrerte utenfor Trondheim tinghus i dag for å støtte reindriftssamer som har gått til sak mot staten. Reineierne mener vedtaket om å bygge 80 vindmøller på Fosen strider med folkerettens urbefolkningsvern. De tapte saken i Inntrøndelag tingrettog nå skal Frostating lagmannsrett behandle saken..

NRK - 08 des. 19 kl. 14:53

Tror 800.000 demonstrerte

Arrangørene mener 800.000 demonstrerte i Hongkong i en marsj som sammenfalt med at det er et halvt år siden demonstrasjonene startet. Folkemengden var så stor at marsjen stod tidvis stille.

NRK - 22 des. 19 kl. 17:36

Demonstrerte til støtte for uigurer

Flere hundre demonstrerte i Hongkong, til støtte for den muslimske uigur-minoriteten i Kina. Demonstrantene holdt blant annet opp blå og hvite flagg som symboliserer selvstendighetskampen til Xinjang-provinsen nordvest i Kina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Frakta til Trondheim

Ein person er frakta til St. Olavs hospital i luftambulanse etter ei traktorulykke ved Tustna i Aukra. – Skadeomfang er så langt ukjent, men det kan vere snakk om alvorleg personskade, seier Sindre Molnes, operasjonsleiar i politiet..

NRK - 10 minutter siden

Person knivstukket i Grimstad

En person er knivstukket i Grimstad, og gjerningspersonen har gått fra stedet, opplyser politiet. Den skadde personen tas hånd om av ambulansepersonell mens politiet jakter på gjerningsmannen..

NRK - 15 minutter siden

Dropper obligatoriske asylkvoter

EU dropper obligatoriske asylkvoter og vil la medlemsland bidra på andre måter. Hvis et land opplever stort press, kan de be kommisjonen om hjelp. Hvis kommisjonen er enig, må alle medlemsland bidra, men det trenger altså ikke skje i form av overføringer..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for seksuell omgang

Ein mann er i Sunnmøre tingrett tiltalt for seksuell omgang med dottera si. Jenta skal ha vore ti år då overgrepa starta. Desse skal ha gått føre seg over fleire år.

NRK - 45 minutter siden

40 i karantene etter smittetilfelle

40 personer er satt i karantene etter at en student ved Universitetet i Sørøst- Norge (USN) i Kongsberg har fått bekreftet koronasmitte. Den smittede og nærkontaktene følges videre opp av smittesporingsteamet, melder kommunen i en pressemelding..

NRK - 45 minutter siden

Ikke våpenfunn hos avdøde

Det er ikke funnet våpen hos 30-åringen som ble skutt og drept av politiet tirsdag. Spesialtjenesten sier til NRK at det kun er gjort beslag av politiets tjenestevåpen. NRK meldte først at TA skrev at det var gjort våpenbeslag i avdødes leilighet.

NRK - 45 minutter siden

40 i karantene ved USN

40 personer er satt i karantene ved Universitetet i Sørøst- Norge (USN) i Kongsberg, etter at en student har fått bekreftet koronasmitte. Den smittede og nærkontaktene følges videre opp av smittesporingsteamet, melder kommunen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Takknemlig for behandlingen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj takker de tyske legene som har behandlet han på sosiale medier, etter at han ble forgiftet. Navalnyj sier han jobber med å få tilbake balansen igjen. Han sliter også med å bruke venstrehånden..

NRK - 1 time siden

FHI jobber med ny smitteapp

Byrådsleder Raymond Johansen etterlyste en smittesporingsapp onsdag morgen. Folkehelseinstituttet sier de jobber med saken. I en e-post til NRK skriver FHI at de har sett på ulike alternativer, men at det er for tidlig å si hva de lander på..

NRK - 1 time siden

Luftambulanse på veg til staden

Ei luftambulanse er på veg til Tustna i Aure etter ein traktorvelt. Skadeomfang er så langt ukjent, men det kan vere snakk om alvorleg personskade, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt