NRK > Nyheter

Wednesday, 27 May, 23:32

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:17

Demonstrerte mot homofilm i Georgia

Hundrevis av rasende georgiere samlet seg fredag ved en kino i den georgiske hovedstaden Tbilisi for å protestere mot ensvensk-georgisk film om homofil kjærlighet. Demonstrantene brente et regnbueflagg og ropte «Lenge leve Georgia» og «Skam!»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tbilisi, Georgia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstrertemot , homofilmi , Georgia
NRK - 08 Nov 19 kl. 21:17

Demonstrerte mot homofilm

Hundrevis av rasende georgiere samlet seg fredag ved en kino i Tbilisi for å protestere mot en film om homofil kjærlighet. Demonstrantene brente et regnbueflagg og ropte «Lenge leve Georgia» og «Skam!».

NRK - 26 Nov 19 kl. 02:40

Tåregass i Georgia

Politiet i den tidlegare sovjet-republikken Georgia bruker tåregass for å spreie demonstrantar utanfor nasjonalforsamlinga i hovudstaden Tbilisi, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 02 Sep 19 kl. 04:36

Georgia evakuerer kysten

Guvernør i delstaten Georgia i USA Brian Kemp har beordret evakuering av områdene langs Atlanterhavskysten. Evakueringen gjelder fra klokken 12 mandag lokal tid. Orkanen «Dorian» er på vei mot området..

NRK - 02 Sep 19 kl. 13:58

Statsministeren i Georgia går av

Statsminister Mamuka Bakhtadze i Georgia har kunngjort at han vil gå av, og grunngir avgjersla med at han har fullført oppgåva si. Bakhtadze tok over som statsminister i 2018. Det er ikkje kjent kven som vil ta over.

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 05:49

Orkanfare utløser unntakstilstand i Georgia i USA

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia erklærer unntakstilstand, få dager før orkanen Dorian er ventet å nå USAs østkyst med enorm styrke..

NRK - 15 Mar 20 kl. 02:03

Georgia utsetter primærvalg

Primærvalget 24. mars i den amerikanske delstaten Georgia utsettes til mai på grunn av den pågående virusutbruddet i USA. Delstatsmyndighetene opplyser at primærvalgene både for Demokratene og Republikanerne utsettes til 19.

VG - 04 May 20 kl. 03:36

Georgia ble delvis åpnet: – Det er penger foran menneskeliv. Det er nedslående

ATLANTA, GEORGIA (VG) Familien Brown er sterkt imot at deres egen guvernør lettet på de harde coronavirus-restriksjonene..

NRK - 24 Apr 20 kl. 17:22

Saakasjvili blir visestatsminister

Georgias tidligere president Mikhail Saakasjvili, har akseptert tilbudet fra Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj om å bli ny visestatsminister. Det liker Georgia svært dårlig. Saakasjvili er etterlyst i Georgia der han er dømt for maktmisbruk..

Aftenposten - 17 May 20 kl. 07:16

Trump vil ha Georgia-representant som ambassadør til Norge

USAs president Donald Trump nominerer republikaneren J. Mark Burkhalter fra delstaten Georgia som kandidat til det ledige ambassadørvervet i Norge..

Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 20:05

Over 22.000 demonstrerte i Moskva med krav om frie lokalvalg

Flere ledende opposisjonspolitikere deltok i demonstrasjonen, blant dem Aleksej Navalnyj. Politiet hevder at det kun var 12.000 som demonstrerte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

USA avslutter Iran-dispensasjonen

USA avslutter dispensasjonen som europeiske, kinesiske og russiske selskaper har hatt i Iran. Ved å fjerne dispensasjonen for selskaper fra land som fortsatt er med i atomavtalen, er nå avtalen enda nærmere kollaps..

NRK - 1 time siden

100.000 dødsfall i USA

Talet på koronarelaterte dødsfall i USA har no passert 100.000, melder The New York Times..

NRK - 1 time siden

Oppskyting utsett

På grunn av dårleg vêr vert SpaceX-ferda til Nasa utsett til laurdag, melder fleire nyheitsbyrå..

NRK - 1 time siden

66 fleire dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det vorte registrert 66 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, opplyser styresmaktene i landet. Det er sjuande dagen på rad at franske helsestyresmakter registrerer færre enn 100 daglege dødsfall knytt til pandemien..

NRK - 1 time siden

Svenskar kan kjøpe antistofftest

Alle i Sverige kan no betale for å verte testa om dei har utvikla antistoff mot koronaviruset. Det er eit privat helseselskap som står bak tilbodet, men Folkhälsomyndigheten meiner at privatpersonar ikkje bør teste seg endå..

NRK - 1 time siden

Fyrste fødsel etter skogbrannar

Eit naturreservat i Australia kunne tysdag ta i mot den fyrste fødde koalababyen etter dei store skogbrannane som herja på slutten av fjoråret og i byrjinga av dette året. Babyen får namnet Ash, fortel reservatet på Facebook..

NRK - 2 timer siden

Brann i Etne

Ein bil brenn i Etne, melder politiet. Fordi det også skal vere gass i bilen, så har politiet laga ei tryggleikssone rundt bilen. Naudetatane er på veg.

NRK - 2 timer siden

412 fleire dødsfall i Storbritannia

Det offisielle dødstalet relatert til koronavirusutbrotet i Storbritannia har stige med 412 til 37.460, opplyser helsestyresmaktene i landet onsdag. Storbritannia er blant landa i verda som har flest koronarelaterte dødsfall i forhold til folketal..

NRK - 2 timer siden

Opnar for Huawei-utlevering

Ein domstol i Vancouver i Canada gir grønt lys til å la prosessen om utlevering av Huawei-toppen Meng Wanzhou til USA, fortsetje. Denne rettsavgjerda slår fast at skuldingane mot Meng vil halde i ein kanadisk domstol..

NRK - 3 timer siden

Over 33.000 døde i Italia

Det siste døgnet har det vorte registrert 117 fleire koronarelaterte dødsfall i Italia, noko som gjer at det totale talet på koronarelaterte dødsfall i landet har passert 33.000..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt