NRK > Nyheter

Monday, 16 December, 03:06

NRK - 13 Oct 19 kl. 17:56

Demonstrerte mot antisemittisme

Rundt 10.000 menneske deltok i ein protest mot antisemittisme i Berlin søndag. Mange tyskarar er sjokkerte etter at ei synagoge i byen Halle blei angripe onsdag, og fryktar høgreekstreme er på frammarsj i Tyskland..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Berlin, Halle, Tyskland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstrertemot , antisemittisme
P4 - 13 Oct 19 kl. 18:45

Demonstrerte mot antisemittisme

Over 10.000 personer demonstrerte i dag mot antisemittisme i Berlin. Tysklands innenriksminister har denne uken innrømmet at trusselen fra høyreekstreme er veldig høy, etter at en mannen angrep en synagoge i Halle.

P4 - 19 Sep 19 kl. 07:16

Ny handlingsplan mot antisemittisme

Neste år kommer den en ny handlingsplan mot antisemittisme. Det lover kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland. Planen skal erstatte den som løper ut neste år.

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 22:00

Antisemittisme er ikke et muslimsk problem | Pamir Ehsas

Antisemittisme er et kollektivt problem..

NRK - 04 Jul 19 kl. 20:49

Antisemittisme et økende problem

Over 80 prosent av unge jøder i EU betrakter antisemittisme som et problem i hjemlandet, viser en ny rapport fra EUs byrå for grunnleggende rettigheter (FRA). Uttalelser på internett blir trukket fram som spesielt problematiske, skriver NTB..

NRK - 04 Jul 19 kl. 20:49

Antisemittisme er et økende problem

Over 80 prosent av unge jøder i EU betrakter antisemittisme som et problem i hjemlandet, viser en ny rapport fra EUs byrå for grunnleggende rettigheter (FRA). Uttalelser på internett blir trukket fram som spesielt problematiske, skriver NTB..

P4 - 04 Jul 19 kl. 20:56

Antisemittisme et økende problem

Antisemittisme er et økende problem for unge i Europa. 80 prosent av unge jøder i EU betrakter jødehat som et problem i hjemlandet, viser en ny rapport fra EUs byrå for grunnleggende rettigheter. Uttalelser på internett blir trukket fram som spesielt problematiske, skriver NTB..

VG - 13 Jul 19 kl. 00:39

Antisemittisme rammer ungarske jøder: – Mange prøver å skjule sin identitet

BUDAPEST(VG) – Tendensen i det ungarske samfunnet er bekymringsfull, sier bokhandler Gabor Somogyi. 37-åringen vet hva antisemittisme kan føre til, og han liker ikke det han opplever i dagens Ungarn..

Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 20:05

Over 22.000 demonstrerte i Moskva med krav om frie lokalvalg

Flere ledende opposisjonspolitikere deltok i demonstrasjonen, blant dem Aleksej Navalnyj. Politiet hevder at det kun var 12.000 som demonstrerte..

NRK - 24 Oct 19 kl. 04:40

Hundretusenvis demonstrerte

Hundretusenvis av mennesker demonstrerte mot ulikhet i Chile onsdag, til tross for at president Sebastián Piñera har lovet reformer. Blant annet skal to kjøpesentre blitt satt i brann, og et hotell plyndret. Det melder nyhetsbyrået DPA, via NTB..

P4 - 10 Nov 19 kl. 23:04

Demonstrerte mot islamofobi

Flere tusen mennesker demonstrerte i dag i Paris mot islamofobi. Marsjen ble organisert for å vise støtte til muslimer to uker etter at en man med ytre-høyre-sympatier skjøt inn i en moské i byen Bayonne. To eldre menn ble skadet i skyteepisoden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Demokratene innkaller vitner

Demokratene i det amerikanske Senatet ønsker å innkalle fire nye vitner i riksrettshøringene mot president Donald Trump, i delen av tiltalen som handler om Ukraina. De fire er John Bolton, Mick Mulvaney, Robert Blair og Michael Duffey..

NRK - 45 minutter siden

Fikk nei til varslingsplikt

Kripos ba om at barnevernet burde få en klar varslingsplikt overfor politiet, men har fått nei på dette fra Barne- og familiedepartementet. Departementet har siden 2014 jobbet med ny barnevernslov. Loven skal legges fram i 2021, skriver Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro ut mot klimakonferanse

Brasils president Jair Bolsonaro kaller resultatet av FNs klimakonferanse, kjent som COP25, for et økonomisk spill for rike europeiske land. – Jeg forstår ikke hvordan folk ikke vet at dette bare er et økonomisk spill, sa Bolsonaro søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Mann fikk alvorlige brannskader

En mann i 80-årene er kjørt til sykehus med omfattende brannskader på armene og ryggen etter at jakka hans tok fyr i en eldrebolig på Falkum i Skien natt til mandag. Det var hjemmesykepleien i Skien som varslet nødetatene..

NRK - 1 time siden

To menn skutt i Uppsala i Sverige

To menn er alvorlig skadd etter å ha blitt skutt i Stenhagen i Uppsala søndag kveld. Politiet fikk melding om skytingen 23.31.

NRK - 2 timer siden

Boeing vurderer produksjonsstans

Ledelsen i flyprodusenten Boeing anser en produksjonspause som det beste alternativet så lenge den ulykkesrammede flytypen 737 MAX står på bakken. En avgjørelse om kutt eller stopp i produksjonen kan komme mandag, opplyser kilder til WSJ..

NRK - 3 timer siden

Mann til sykehus etter knivstikking

Mannen som søndag kveld ble knivstukket i Brugata i Oslo er sendt til sykehus. Han har skader i armen. – Gjerningsmannen er beskrevet som en høy og tynn afrikansk mann, ikledd hvit genser med tverrgående røde striper, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Mann knivstukket i Oslo

En mann ble søndag kveld knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 3 timer siden

Fly settes inn i tjeneste mandag

Tre av luftambulanseoperatøren Babcocks kortbanefly er underlagt værrestriksjoner. I løpet av mandagen vil ett være uten begrensning og tilbake i normal drift..

NRK - 5 timer siden

Sprang frå ulukkesbil

Ein mann har sprunge frå staden etter å ha vore involvert i ei utforkøyring på riksveg 44 ved Skarpenes i Sokndal. Bilen ligg på taket utanfor vegen. Politiet melder at dei må avklare om vedkommande er skadd og ber om tips på telefon 02800..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt