NRK > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 13:14

NRK - 13 okt. 19 kl. 17:56

Demonstrerte mot antisemittisme

Rundt 10.000 menneske deltok i ein protest mot antisemittisme i Berlin søndag. Mange tyskarar er sjokkerte etter at ei synagoge i byen Halle blei angripe onsdag, og fryktar høgreekstreme er på frammarsj i Tyskland..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Berlin, Halle, Tyskland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstrertemot , antisemittisme
P4 - 13 okt. 19 kl. 18:45

Demonstrerte mot antisemittisme

Over 10.000 personer demonstrerte i dag mot antisemittisme i Berlin. Tysklands innenriksminister har denne uken innrømmet at trusselen fra høyreekstreme er veldig høy, etter at en mannen angrep en synagoge i Halle.

P4 - 19 sep. 19 kl. 07:16

Ny handlingsplan mot antisemittisme

Neste år kommer den en ny handlingsplan mot antisemittisme. Det lover kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland. Planen skal erstatte den som løper ut neste år.

Aftenposten - 28 nov. 19 kl. 22:00

Antisemittisme er ikke et muslimsk problem | Pamir Ehsas

Antisemittisme er et kollektivt problem..

NRK - 04 juli 19 kl. 20:49

Antisemittisme et økende problem

Over 80 prosent av unge jøder i EU betrakter antisemittisme som et problem i hjemlandet, viser en ny rapport fra EUs byrå for grunnleggende rettigheter (FRA). Uttalelser på internett blir trukket fram som spesielt problematiske, skriver NTB..

NRK - 04 juli 19 kl. 20:49

Antisemittisme er et økende problem

Over 80 prosent av unge jøder i EU betrakter antisemittisme som et problem i hjemlandet, viser en ny rapport fra EUs byrå for grunnleggende rettigheter (FRA). Uttalelser på internett blir trukket fram som spesielt problematiske, skriver NTB..

P4 - 04 juli 19 kl. 20:56

Antisemittisme et økende problem

Antisemittisme er et økende problem for unge i Europa. 80 prosent av unge jøder i EU betrakter jødehat som et problem i hjemlandet, viser en ny rapport fra EUs byrå for grunnleggende rettigheter. Uttalelser på internett blir trukket fram som spesielt problematiske, skriver NTB..

NRK - 04 april 20 kl. 12:17

Ber om orsak for antisemittisme

Keir Starmer, som er vald til ny leiar i det britiske Labour-partiet, ber om orsak for antisemittisme, melder AFP. – På vegne av Labour-partiet, eg er lei meg, sa han etter at han vart presentert som ny leiar laurdag..

VG - 13 juli 19 kl. 00:39

Antisemittisme rammer ungarske jøder: – Mange prøver å skjule sin identitet

BUDAPEST(VG) – Tendensen i det ungarske samfunnet er bekymringsfull, sier bokhandler Gabor Somogyi. 37-åringen vet hva antisemittisme kan føre til, og han liker ikke det han opplever i dagens Ungarn..

P4 - 07 juni 20 kl. 12:48

Obos-ansatte som demonstrerte må i karantene

Ansatte i Obos som har deltatt i George Floyd-demonstrasjonene, må i karantene i ti dager. Det opplyser konsernsjefen i boligutvikleren til NRK. Det er smittevernhensyn som gjør at Obos ikke vil ha noen som demonstrerte tilbake på jobb i morgen.

Aftenposten - 20 juli 19 kl. 20:05

Over 22.000 demonstrerte i Moskva med krav om frie lokalvalg

Flere ledende opposisjonspolitikere deltok i demonstrasjonen, blant dem Aleksej Navalnyj. Politiet hevder at det kun var 12.000 som demonstrerte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Historisk lave strømpriser

Rekordmye snø i fjellet har ført til store mengder vann, og har drevet opp den hydrologiske balansen i år. Dette har ført til høy kraftproduksjon og historisk lave priser, melder NVE..

NRK - 15 minutter siden

Anker ikke dommen

En mann er i Brønnøy tingrett dømt til 30 dagers betinget fengsel for å ha sendt seksualiserte meldinger til datteren, skriver Brønnøysunds avis. Han har erkjent straffskyld, men hevder å ikke huske å ha sendt meldingene, fordi han var ruset..

NRK - 15 minutter siden

Feilvurdering av brannvesen

Brannvesenet i Østre Toten gjorde en feilvurdering i forbindelse eksplosjonsbrannen i kornsiloen på Lena tirsdag morgen. Brannsjef Bård Henriksen sier at han som brannsjef tar ansvaret for det som skjedde..

NRK - 15 minutter siden

Utlendingene kommer til Norge

Nå kommer de første turistene til Norge etter koronavåren. Fra onsdag kan nordmenn reise til de fleste Schengen- og EØS-land uten å måtte gå i karantene. Turister fra disse landene kan også komme til Norge..

NRK - 30 minutter siden

Til sykehus etter trafikkulykke

En syklist er kjørt til sykehus etter et sammenstøt med en bil i Kvåsveien/rundkjøringen E39 i Lyngdal. Politiet vet ikke hvor alvorlig skadeomfanget er..

NRK - 30 minutter siden

– Jeg er flau over hjemkommunen min

Karsten Marcussen reagerer på at hjemkommunen Arendal lar predikanter som tillater hometerapi komme til orde. Ordføreren vil nå ta tak i saken. Marcussen er rapper og skeiv sørlending, men bor nå i Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Parkeringskaos ved Preikestolen

Politiet melder om at det er trafikale problemer på vei opp til parkeringsplassene ved Preikestolen. Parkeringsplassene er fulle, og dermed strekker køen seg helt ned til riksvei 13. Politiet er på vei for å dirigere trafikken..

NRK - 45 minutter siden

Dømt for reklameavbrudd

TV4 i Sverige er dømt for upassende reklameavbrudd under tre sendinger. De avbrøt Jonas Gardells innspilte sceneshow og to store filmer for reklame. Nå må de betale 200.

NRK - 45 minutter siden

Beordrer gjennomgang av 93 saker

Riksadvokaten beordrer påtalemyndigheten til å gå igjennom 93 av 176 straffesaker der det mistenkes at sjåfører kan ha blitt feilaktig straffet, skriver DT. Bakgrunnen for gjennomgangen er at en person er under etterforskning for manipulasjon..

NRK - 1 time siden

Rekordpriser på små leiligheter

DNB melder om rekordhøye priser på små leiligheter, med snittpris på 119.000 per kvadratmeter. Eiendomsmegler Konstantin Karlsson, forteller at han har solgt omlag 60 boliger i Oslo på under 20 kvadratmeter de siste to årene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt