NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 20:30

NRK - 19 May 19 kl. 19:54

Demonstrerer mot høyrenasjonalisme

Titusener av mennesker demonstrerte søndag i Tyskland og andre land i Europa mot høyreradikalisme og nasjonalisme foran EU-valget neste uke, melder NTB. Meningsmålinger viser økende støtte til høyreradikale og nasjonalistiske partier i en rekke land..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, Europa, EU, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstrerermot , høyrenasjonalisme
NRK - 14 Jul 19 kl. 16:24

Flere tusen demonstrerer i Moskva

Rundt 2000 russere demonstrerer i dag i Moskva, ifølge AFP. De demonstrerer mot det de mener er rigging av det forestående lokalvalget i Moskva. Flere kandidater til valget har påstått at myndigheter i byen forsøker å ta dem av valglistene..

P4 - 23 Jun 19 kl. 19:20

200 000 demonstrerer i Tsjekkia

Over 200 000 demonstrerer i Tsjekkias hovedstad Praha i dag. De krever at statsminister Andrej Babis må gå av etter anklager om at han har misbrukt EU-subsidier. Demonstrasjonen beskrives som den største i landet på 30 år..

Klartale - 29 Apr 19 kl. 14:29

Demonstrerer i bunad utenfor Stortinget

Kvinner demonstrerer i bunad. – Vi protesterer mot å stenge fødeavdelinger i Norge, sier en kvinne..

Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 14:10

Tusenvis demonstrerer i Hongkong til støtte for politiet

Titusenvis av mennesker demonstrerer i Hongkong til støtte for regionens politi og Kina-vennlige lederskap..

VG - 03 Jan 20 kl. 12:46

Titusenvis demonstrerer mot USA i Teheran

Titalls tusen mennesker demonstrerer mot USA i Teherans gater etter likvideringen av general Qasem Soleimani..

VG - 03 Jan 20 kl. 12:46

Teheran: Titusenvis demonstrerer mot USA

Titalls tusen mennesker demonstrerer mot USA i Teherans gater etter likvideringen av general Qasem Soleimani..

NRK - 24 May 20 kl. 07:22

Hundrevis demonstrerer i Hongkong

Flere hundre mennesker demonstrerer i gatene i Hongkong søndag i protest mot at at kinesiske myndigheter planlegger å innføre strenge sikkerhetslover i byen. Opprørspolitiet ber demonstrantene om å fjerne seg..

P4 - 19 May 19 kl. 23:17

Demonstrerte mot høyrenasjonalisme

Flere tusen mennesker i ulike byer i Europa gikk i dag i protesttog mot høyreradikalisme og nasjonalisme i forkant av EU-valget som starter om få dager. Meningsmålinger før valget har vist økende støtte til høyreradikale og nasjonalistiske partier i en rekke land. Demonstrantene krevde også mer støtte til redningsoperasjonene for migranter i Middelhavet..

NRK - 12 Feb 20 kl. 12:49

Skoleelever demonstrerer i Tromsø

Tusenvis av skoleelever streiker og demonstrerer i Tromsø mot budsjettkutt på over 40 millioner kroner. Store budsjettoverskridelser er årsaken til kuttforslaget. Rundt 50 lærerstillinger kan forsvinne..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:44

Demonstrerer mot Syria-invasjon

Organisasjonen Ung kurd skal demonstrere utenfor den tyrkiske ambassaden på Frogner i Oslo i ettermiddag. De demonstrerer mot den tyrkiske militæroffensiven i Syria denne uka. Politiet kommer til å være til stede..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sikta for brannstifting i Florø

Fredag kveld arresterte politiet i Florø ein person som no er sikta for brannstifting og ruteknusing, skriv Firdaposten. Politiet seier personen erkjenner å stå bak brannen, men at han ikkje erkjenner straffskuld..

NRK - 45 minutter siden

57 nye koronadødsfall i Frankrike

Franske helsemyndigheter melder lørdag om 57 nye koronadødsfall det siste døgnet. Til sammen har nå 28.771 personer dødd med koronasmitte i Frankrike..

NRK - 12 timer siden

18 tidligere klager mot betjenten

Politimannen som er pågrepet for drapet på George Floyd i Minneapolis har fått mange klager tidligere. Det opplyser politiet i Minneapolis, som sier han har mottatt 18 klager. Det er ikke kjent hva disse klagene gikk ut på, ifølge CNN..

NRK - 1 time siden

En person funnet livløs i sjøen

En person er funnet livløs i sjøen etter at en båt gikk på grunn utenfor Florø, opplyser politiet. De fikk melding om at båten hadde gått på grunn kl. 1735 lørdag ettermiddag, og ifølge politet var det kun en person ombord i båten..

NRK - 2 timer siden

Båt på grunn ved Årebrot

En båt har gått på grunn ved Krespinusholmen nord for Florø. Redningsmannskap er på vei til stedet. Politiet fikk melding om hendelsen 17.

NRK - 1 time siden

Frp ønsker bompengefri sommer

Fremskrittspartiet forhandler med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken. Et av Frps krav er at det ikke kreves inn bompenger på riksveiene i sommer, mellom 1. juli og skolestart.

NRK - 2 timer siden

Minnesota mobiliserer nasjonalgarde

Minnesota-guvernør Tim Walz har lørdag beordret full mobilisering av delstatens nasjonalgarde. 2.500 soldater blir utplassert.

NRK - 13 timer siden

Unntakstilstand i Georgia

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Tyrkia lemper på restriksjoner

Mandag begynner Tyrkia en gradvis gjenåpning av landet. Enkelte innenlandsflygninger starter igjen, og kafeer, restauranter, parker og museer får åpne. Det inkluderer Istanbuls berømte Store Basar, melder nyhetsbyrået DPA..

NRK - 2 timer siden

111 nye koronadødsfall i Italia

Det er registrert 111 nye dødsfall som følge av covid-19 i Italia det siste døgnet, opplyser myndighetene lørdag. Antallet bekreftede koronadødsfall i landet er nå oppe i 33.340..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt