NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 11:46

NRK - 19 May 19 kl. 19:54

Demonstrerer mot høyrenasjonalisme

Titusener av mennesker demonstrerte søndag i Tyskland og andre land i Europa mot høyreradikalisme og nasjonalisme foran EU-valget neste uke, melder NTB. Meningsmålinger viser økende støtte til høyreradikale og nasjonalistiske partier i en rekke land..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, Europa, EU, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstrerermot , høyrenasjonalisme
NRK - 14 Jul 19 kl. 16:24

Flere tusen demonstrerer i Moskva

Rundt 2000 russere demonstrerer i dag i Moskva, ifølge AFP. De demonstrerer mot det de mener er rigging av det forestående lokalvalget i Moskva. Flere kandidater til valget har påstått at myndigheter i byen forsøker å ta dem av valglistene..

P4 - 23 Jun 19 kl. 19:20

200 000 demonstrerer i Tsjekkia

Over 200 000 demonstrerer i Tsjekkias hovedstad Praha i dag. De krever at statsminister Andrej Babis må gå av etter anklager om at han har misbrukt EU-subsidier. Demonstrasjonen beskrives som den største i landet på 30 år..

Klartale - 29 Apr 19 kl. 14:29

Demonstrerer i bunad utenfor Stortinget

Kvinner demonstrerer i bunad. – Vi protesterer mot å stenge fødeavdelinger i Norge, sier en kvinne..

Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 14:10

Tusenvis demonstrerer i Hongkong til støtte for politiet

Titusenvis av mennesker demonstrerer i Hongkong til støtte for regionens politi og Kina-vennlige lederskap..

P4 - 19 May 19 kl. 23:17

Demonstrerte mot høyrenasjonalisme

Flere tusen mennesker i ulike byer i Europa gikk i dag i protesttog mot høyreradikalisme og nasjonalisme i forkant av EU-valget som starter om få dager. Meningsmålinger før valget har vist økende støtte til høyreradikale og nasjonalistiske partier i en rekke land. Demonstrantene krevde også mer støtte til redningsoperasjonene for migranter i Middelhavet..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:44

Demonstrerer mot Syria-invasjon

Organisasjonen Ung kurd skal demonstrere utenfor den tyrkiske ambassaden på Frogner i Oslo i ettermiddag. De demonstrerer mot den tyrkiske militæroffensiven i Syria denne uka. Politiet kommer til å være til stede..

NRK - 12 Oct 19 kl. 16:31

Demonstrerer mot Tyrkia i Oslo

Over 3000 fra det kurdiske miljøet i Oslo demonstrerer utenfor Utenriksdepartementet i ettermiddag. De protesterer mot den tyrkiske militæraksjonen i Syria, og krever at Norge stanser all våpeneksport til Tyrkia..

NRK - 07 Oct 19 kl. 09:38

Demonstrerer mot Ullevål-nedlegging

Gaustad-motstandere demonstrerer foran Stortinget mot avgjørelsen om å legge ned Ullevål sykehus, en time før statsbudsjettet ble lagt fram. Blant de til stede er Oslo legeforening, Helsetjenesteaksjonen og Fagforbundet Sykehus og Helse..

NRK - 17 Jul 19 kl. 13:26

2000 eldre demonstrerer i Hong Kong

Rundt 2.000 eldre, blant dem en kjent skuespiller, demonstrerer i Hongkong for å vise sin støtte til de yngre som har demonstrert heftig den siste tiden. Det har den siste tiden vært flere demonstrasjoner i Hongkong på grunn av et nytt lovforslag..

NRK - 14 Jan 19 kl. 19:47

Demonstrerer mot Joshua French

Partiet Raudt i Skien og Porsgrunn demonstrerer måndag kveld utanfor kulturhuset i Porsgrunn, der Joshua French skal halde foredrag. Det skriv Dagbladet. Raudt Skien seier til avisa at dei er opprørte over at ein framandkrigar får ein talarstol..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Pressekonferanse i Litauen

Litauens president innkaller til pressekonferanse i presidenpalasset 13.45..

NRK - 15 minutter siden

Moskva svarer på Litauens benåding

Moskva vil svare på Litauens benådning av russiske spioner på samme måte. Det melder AFP. Tidligere i dag ble det kjent at den litauiske presidenten har benådet to spiondømte russere, og dermed åpnet for å utlevere de i bytte mot Frode Berg..

NRK - 30 minutter siden

338 tvangsutsendt fra Norge

I oktober ble 338 utlendinger tvangsutsendt av norsk politi fra Norge. Dette er 99 færre enn på samme tid i fjor. Frem til oktober ble 3518 personer med ulovlig opphold sendt ut av landet.

NRK - 45 minutter siden

Isaksen diskuterer biltoll i USA

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen har møtt den amerikanske handelsministeren Wilbur Ross i Washington D.C. for å diskutere handelskrigen og den varslede biltollen.

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kvinne opplyser i avhør

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk på Oslo S og drap etter likfunn torsdag, har kommet med sentrale opplysninger i et relativt kort avhør. Kvinnens forsvarer sier hun samarbeider godt og kommer med opplysninger som er positivt for videre arbeid..

NRK - 1 time siden

To kvinner funnet drept i Danmark

Dansk politi opplyser i en pressemelding at de har funnet to kvinner drept, på hver sin adresse. Politiet vurderer at det kan være en sammenheng mellom drapene. En mann på 39 år er mistenkt i saken og pågrepet av politiet..

NRK - 1 time siden

Demonstrantene trosser presidenten

Demonstrantene fortsetter protestene i Hongkong og trosser president Xi Jinpings advarsel om å gjenvinne kontrollen. Jinpings sier demonstrantene truer byens politiske system, og mange frykter at han og landets regjering vil sette inn soldater..

NRK - 1 time siden

Kenya og Somalia har inngått avtale

Lederne i Kenya og Somalia har blitt enige om å normalisering forholdet mellom landene til tross for en uenighet om havområdet og oljefunn. Dette vil føre til at innbyggerne igjen får visum til å besøke nabolandene..

NRK - 2 timer siden

Brann i metrobuss i Trondheim

En metrobuss står i full fyr på Heimdal i Trondheim. Det melder politiet på Twitter. Brann sender flere ressurser.

NRK - 2 timer siden

Norsk forskning kan redde mange liv

Norske forskere nærmer seg et gjennombrudd som kan bety en revolusjon innen bruk av antibiotika. Riktig diagnose kan bli stilt raskere og behandlingen kan begynne med en gang..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt