NRK > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:58

NRK - I førrgår: 15:31

Demonstrasjoner i Russland

For tredje helg på rad har tusenvis av mennesker i byen Khabarovsk sørøst i Russland samlet seg til en demonstrasjon mot russiske myndigheter. Demonstrantene marsjerer til støtte for den avsatte guvernøren Sergej Furgal, som ble pågrepet i juni..
Les mer på NRK


Les mer om:
Khabarovsk, Russland, Sergej Furgal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstrasjoneri , Russland
P4 - 07 juni 20 kl. 20:46

Store demonstrasjoner i England

For andre dag på rad har det vært store demonstrasjoner mot politivold og rasisme i England. Titusenvis har også i dag fylt gatene i London, og det har vært demonstrasjoner i flere engelske byer. Britenes helseminister ba folk bli hjemme i dag, etter at så mange var samlet i går, og er bekymret for spredning av koronaviruset, men det var det langt fra alle som brydde seg om i dag..

P4 - 10 juli 20 kl. 05:24

Protester i Hellas

Det var i går kraftige protester mot en ny lov som skal begrense demonstrasjoner i Hellas. Den greske statsministeren innført loven for å på slutt på mange små demonstrasjoner som ofte fører til kaos i trafikken, men har samtidig understreket at lovlige demonstrasjoner fortsatt vil være lov. I går samlet over 10.

NRK - 10 juli 20 kl. 02:14

Demonstrasjoner i Hellas

Det brøt torsdag ut heftige protester mot en ny lov som skal begrense demonstrasjoner i Hellas. Over 10.000 demonstranter samlet seg i sentrum av Aten for å demonstrere mot loven som ble vedtatt med 187 stemmer mot 101 i nasjonalforsamlingen..

NRK - 10 juli 20 kl. 02:14

Demonstrasjoner mot ny lov i Hellas

Det brøt torsdag ut heftige protester mot en ny lov som skal begrense demonstrasjoner i Hellas. Over 10.000 demonstranter samlet seg i sentrum av Aten for å demonstrere mot loven som ble vedtatt med 187 stemmer mot 101 i nasjonalforsamlingen..

NRK - 25 juli 20 kl. 10:06

Demonstrasjoner i russisk by

Titusenvis av mennesker demonstrerte lørdag i byen Khabarovsk øst i Russland. De krever at byens guvernør blir løslatt og gjeninnsatt. Sergej Furgal har fått sparken av president Vladimir Putin og sitter nå varetektsfengslet i Moskva..

NRK - 14 juni 20 kl. 05:24

10.000 demonstrerte i Zürich

Over 10.000 personer trosset myndighetenes forbud mot demonstrasjoner på grunn av smitterisiko, og deltok i antirasismemarkeringer i Zürich. Ifølge nyhetsbyrået Keystone-SDA ble det arrangert demonstrasjoner i Zürich, Bern, Lausanne og St.

NRK - 27 mai 20 kl. 07:57

Demonstrasjoner i Hongkong

Opprørspolitiet i Hongkong bruker onsdag pepperspray mot demonstranter, og øyenvitner rapporterer til Reuters om kaotiske scener. En ny foreslått sikkerhetslov har ført til at demonstrasjoner fra demokratiforkjempere igjen har blusset opp.

NRK - 08 juni 20 kl. 11:41

Ulik praksis etter demonstrasjoner

Flere helsearbeidere i Stavanger som var med på demonstrasjoner mot rasisme og politivold i helgen, må holde seg hjemme av smittevernhensyn i ti dager. Det slipper ansatte i Oslo kommune og Oslo Universitetssykehus..

NRK - 13 juni 20 kl. 20:07

Demonstrasjoner i Libanon

For tredje dag på rad var det lørdag demonstrasjoner i flere byer i Libanon mot den økende økonomiske krisen i landet. I Beirut ropte folk slagord mot myndighetene, i Tripoli var det sammenstøt mellom demonstranter og politi som skjøt med gummikuler..

NRK - 08 juni 20 kl. 11:41

Ulik praksis etter demonstrasjoner

Flere helsearbeidere i Stavanger som var med på demonstrasjoner mot rasisme og politivold i helgen, må holde seg hjemme av smittevernhensyn i ti dager. Det slipper ansatte i Oslo kommune og Oslo Universitetssykehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

– Bil starta skogbrann

Ein bil med motorfeil utløyste ein skogbrann som herjar aust for Los Angeles i USA, ifylgje styresmaktene i California. Brennande bitar karbon kom ut av eksosanlegget på bilen, noko som sette fyr på vegetasjonen fleire stader..

NRK - 15 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 30 minutter siden

Dovrebanen opna att

Brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet er sløkt, melder politiet på Twitter. Det er opna att for trafikk på Dovrebanen, etter å ha vore sperra i halvannan time..

NRK - 45 minutter siden

Innfører munnbind for ansatte

Ferjeselskapet Fjord Line skjerper rutinene og vil fra og med i dag pålegge ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind, skriver Fædrelandsvennen. Hensikten er å hindre smitte om bord..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brannen i Moelv

Politiet melder på Twitter at brannvesenet har fått kontroll på brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet..

NRK - 1 time siden

Frankrike over «raudt»-grensa

Frankrike har no 21,7 koronasmitta per 100.000 innbyggjarar dei siste 14 dagane. Det er over karantenegrensa som er sett av norske styresmakter..

NRK - 1 time siden

– Like farleg som raude land

Sjørettsekspert Erik Røsæg ved Universitetet i Oslo meiner at koronaregelverket til sjøs er for slapt. – Å gå om bord på eit cruiseskip er like farleg som å reise til dei raude områda i Sverige, seier han etter smitteutbrotet på MS «Roald Amundsen»..

NRK - 11 timer siden

Ber om tips om to finske turister

Politiet har mottatt bekymring for et finsk par i 50-årene, som ikke har returnert til Olderelv camping i Skibotn som forventet. Politiet ønsker tips fra publikum om de ser en finskregistrert bil i området. En patrulje leter etter de to turistene..

NRK - 1 time siden

Færre gjekk konkurs i juli

I juli var det endå ein nedgang i konkursar samanlikna med same månad i fjor, melder NTB. Nedgangen i talet på bedrifter som har vorte slått konkurs eller tvangsavvikla i juli i år, var på 23 prosent samanlikna med juli i fjor, syner ferske tal..

NRK - 1 time siden

Orkanen Isaias har treft land

Orkanen Isaias har tysdag morgon treft land ved Ocean Isle Beach i delstaten North Carolina i USA, ifylgje USA sitt nasjonale orkansenter. Orkanen har maksimal vindstyrke på 37 meter i sekundet, ifylgje senteret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt