P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 10:44

P4 - 19 Oct 19 kl. 13:43

Demonstrasjoner i London

Det er store demonstrasjoner i London i dag.
Tusenvis av brexit-motstanderne er samlet i sentrum av byen, og planlegger å marsejere mot Parlementet mens det stemmes over brexit-avtalen..
Les mer på P4


Les mer om:
London, Parlementet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstrasjoneri , London
P4 - 31 Aug 19 kl. 15:50

Brexit-protester i London

Hundrevis at demonstranter har deltatt i protestaksjoner i London sentrum lørdag. Det skjer i kjølvannet av at Dronning Elizabeth innvilget forespørselen til statsminister Boris Johnson om å suspendere Parlamentet fra midten av september. Det er ventet rundt 80 demonstrasjoner over store deler av Storbritannia i dag..

NRK - 31 Aug 19 kl. 12:54

Demonstrasjoner i London

I London og flere andre britiske byer er det ventet tusenvis av demonstranter i dag i protest mot statsminister Boris Johnsons planer om en suspendering av parlamentet. Dronningen har sagt ja til Johnsons forslag om å oppløse Parlamentet i fem uker..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 19:52

Direkte: Demonstrasjoner i Barcelona for syvende dag på dag

Søndag kveld er det igjen nye demonstrasjoner i Barcelona. Over 600 mennesker er skadet i sammenstøt mellom politi og demonstrasjoner siden mandag..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 06:56

Hongkong vil forby masker under demonstrasjoner. Det fører nå til nye demonstrasjoner.

Hongkongs ledelse diskuterer fredag innføring av krisetiltak som inkluderer forbud mot ansiktsmasker under demonstrasjoner. Det er ventet protester i byen..

P4 - 21 Sep 19 kl. 12:24

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene. Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet. Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.

NRK - 17 Nov 19 kl. 14:01

254 demonstranter pågrepet i går

Til sammen 254 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike lørdag. Søndag er det ett år siden protestbevegelsens første demonstrasjon, og det er planlagt nye demonstrasjoner..

P4 - 06 Jul 19 kl. 07:34

Demonstrasjoner i Venezula

Det har vært demonstrasjoner i Venezuelas hovedstad Caracas på landets uavhengighetsdag. Demonstrantene protesterte mot politisk undertrykkelse og tortur. Tilhengere av president Nicolás Maduro feiret på sin side at det er 208 år siden at Venezuela ble selvstendig..

NRK - 26 Feb 20 kl. 07:19

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

Aftenposten - 18 timer siden

Demonstrasjoner i flere land mot politivold i USA

Tusenvis av mennesker samlet seg søndag i London for å demonstrere mot politivold i USA og dødsfallet til George Floyd. Også i andre land var det protester..

P4 - 16 Nov 19 kl. 23:54

Bensinpris-demonstrasjoner i Iran

I Iran har det vært en rekke store demonstrasjoner i dag. Det skjer etter at regjeringen i landet uventet økte bensinprisene med 50 prosent fredag. En person er drept og flere skadet som følge av protestene mot myndighetene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Sotra-siktet fremstilles for varetekt

Mandag formiddag fremstilles mannen som er siktet for drap på moren sin på Sotra, for varetektsfengsling. Kvinnen ble lørdag kveld funnet død og med skader, som gjorde at politiet startet drapsetterforskning. Sønnen i 20-årene satt i avhør med politiet i går og nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

P4 - 1 time siden

En million smittede i Latin-Amerika og Karibia

Over én million mennesker er smittet av koronavirus i Latin-Amerika og Karibia, ifølge en opptelling nyhetsbyrået AFP har gjort. Over halvparten av smittetilfellene er i Brasil. Det er nå bare USA, Storbritannia og Italia som har flere koronarelaterte dødsfall enn Brasil..

P4 - 1 time siden

Søk etter båtfunn i Florø

Snekka som mandag morgen ble funnet ved Florø med motoren i gang, er trolig stjålet i løpet av natten. Det ble satt i gang fullt søk i området i tilfelle noen skulle ha falt i sjøen fra båten. Eieren av båten er kontaktet og har ikke selv brukt båten.

P4 - 45 minutter siden

Kraftig fall i dansk bilsalg

Koronapandemien har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs. Det viser en spørreundersøkelse Autobranchen Danmark har gjort. En av fem danske bilforhandlere svarer at de risikerer å gå konkurs innen et år..

P4 - 45 minutter siden

Oppsving på asiatiske børser

Det fortsetter å gå oppover på de asiatiske børsene til tross for koronapandemien. Nikkei 225-indeksen i Tokyo steg i dag med 0,8 prosent og endte på det høyeste på tre måneder. Den siste måneden har indeksen steget med 12,5 prosent og den ligger nå 8,1 prosent høyere enn for ett år siden, skriver NTB.

P4 - 15 minutter siden

Prinsessens instagramkonto er hacket

Prinsesse Märtha Louises instagramkonto deaktivert. Prinsessens sekretær Carina Scheele Carlsen sier til VG at kontoen er hacket og at de prøver å ordne opp i det. Både prinsessen og kjæresten Durek Verret har på Instagram uttalt seg om George Floyd som døde da han ble brutalt arrestert i USA forrige mandag.

P4 - 15 minutter siden

Ber fortsatt folk reise kollektivt

- Det er viktig for Oslos fremtid at folk fortsatt reiser kollektivt både nå og fremover. Det sier nestleder i MDG, Arild Hermstad. I en ny undersøkelse svarer fire av ti at de vil unngå å reise kollektivt etter at koronapandemien er over på grunn av trengsel og smittefare.

P4 - 2 timer siden

Moskva letter på koronarestriksjonene

I dag letter den russiske hovedstaden Moskva på koronarestriksjonene. Det skjer til tross for at Russland har det tredje høyeste antallet smittede i verden og Moskva er landets episenter for utbruddet. Lettelsene skjer etter at president Vladimir Putin kunngjorde at landet har passert smittetoppen.

P4 - 3 timer siden

Voldsomme opptøyer ved Det hvite hus

I USA fortsetter de voldsomme protestene etter at George Floyd døde under pågripelse i Minneapolis forrige mandag. Politiet har i natt brukt tåregass mot demonstranter som samlet seg utenfor Det hvite hus, og det er meldt om flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester etter dødsfallet, og ifølge nyhetsbyrået AP er over 4100 personer pågrepet i opptøyene så langt..

P4 - 3 timer siden

Trump ført til underjordisk bunker

Demonstrasjonene førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap, noe som ikke har skjedd siden terrorangrepet 11. september 2011. Det melder nyhetsbyrået AP.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt