P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 19:02

P4 - 06 juni 20 kl. 21:52

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C.
Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.
Så mange som 200.000 mennesker er ventet å samles i den amerikanske hovedstaden..
Les mer på P4


Les mer om:
Det, Washington, Washington Post

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstranter, vedDet , hvite, hus
Aftenposten - 31 mai 20 kl. 00:07

Demonstranter samler seg nær Det hvite hus

Demonstranter har samlet seg på Pennsylvania Avenue nær Det hvite hus, men ble stanset av politiet før de kom fram til porten..

NRK - 30 mai 20 kl. 23:13

Demonstranter utenfor Det hvite hus

Demonstranter har samlet seg på Pennsylvania Avenue nær Det hvite hus, men ble stanset av politiet før de kom fram til porten. Bilder fra CNN viser et stort oppbud av opprørspoliti som holder tilbake demonstrantene, som roper slagord..

VG - 31 mai 20 kl. 09:27

Secret Service i kamper mot demonstranter utenfor Det hvite hus

I USAs hovedstad Washington D.C. har politi og demonstranter vært i voldelige sammenstøt for andre dag på rad.

VG - 23 juni 20 kl. 03:10

Sammenstøt mellom politi og demonstranter ved statue utenfor Det hvite hus

Demonstranter prøvde mandag kveld å rive ned en bronsestatue av den tidligere amerikanske presidenten Andrew Jackson i parken Lafayette – rett overfor Det hvite hus i Washington D.C..

NRK - 01 juni 20 kl. 05:02

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

Dagbladet - 30 mai 20 kl. 02:34

Demonstranter stengte Det hvite hus

Opptøyer blusser opp flere steder i USA fredag kveld etter politidrapet på George Floyd i Minneapolis. Fredag kveld ble Det hvite hus stengt..

NRK - 08 juni 20 kl. 09:00

2,7 km gjerde rundt Det hvite hus

Enda flere høye metallgjerder og betongsperrer er satt opp rundt Det hvite hus i Washington. Samlet lengde på gjerde er 1,7 miles, eller 2,7 kilometer, ifølge Washington Post. Samtidig passer færre soldater og politifolk på demonstranter i gatene..

VG - 23 juni 20 kl. 03:10

Trump truer med fengsel etter at demonstranter prøvde å rive ned statue i Washington D.C.

Demonstranter prøvde mandag kveld å rive ned en bronsestatue av den tidligere amerikanske presidenten Andrew Jackson i parken Lafayette – rett overfor Det hvite hus..

VG - 23 juni 20 kl. 03:10

Trump truer med fengsel etter at demonstranter prøvde å rive ned statue

Demonstranter prøvde mandag kveld å rive ned en bronsestatue av den tidligere amerikanske presidenten Andrew Jackson i parken Lafayette – rett overfor Det hvite hus i Washington D.C..

P4 - 31 mai 20 kl. 21:29

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ny person pågrepet etter knivstikking

Politiet har pågrepet en ny person i forbindelse med en knivstikking på Solsiden i Trondheim natt til mandag. Personen er siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, etter at en mann i 20-årene ble stukket med kniv. Den pågrepne meldte seg for politiet etter å ha vært i kontakt med advokat..

P4 - 1 time siden

Menneskelig svikt førte til togkrasj

Menneskelig svikt førte til at to tog kolliderte på Flåmsbanen i fjor sommer. Det er konklusjonen til Havarikommisjonen som peker på mangelfulle sikkerhetsrutiner. De to togene kom inn på samme spor.

P4 - 1 time siden

For dårlig hjelp til slagrammede

Altfor få personer, som har hatt slag, får den hjelpen de trenger. Ferske tall fra Norsk Hjerneslagregister viser at under 40 prosent av de slagrammede får etterkontroll. Årlig rammes 12.

P4 - 1 time siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president Jair Bolsonaro har fått påvist koronavirus. Det sa han i et TV-intervju i dag, ifølge Washington Post. Han sier videre at han føler seg bra etter første runde med behandling..

P4 - 1 time siden

Oslo Børs endte ned

Oslo Børs endte svakt ned ved slutt i dag. Hovedindeksen ente på 808,92 poeng, det er en nedgang på 0,13 prosent. Både sjømat og shipping har i dag falt i tillegg har det vært mye rødt i energisektoren..

P4 - 1 time siden

MC-fører til sykehus etter ulykke med bil

En motorsyklist er sendt til sykehus etter en ulykke med en bil på Vestnes i Møre og Romsdal. Tilstanden til MC-føreren er ikke kjent. Føreren skal ha kjørt på en bil som stod stille i 60-sonen bakfra..

P4 - 1 time siden

Karaktersnittet i matte øker

Karaktersnittet for eksamen i matematikk for 10.-klassinger gikk opp fra 2017 til 2019. Gjennomsnittskarakteren økte fra 3,4 til 3,6 viser en ny rapport laget av Fafo for Utdanningsdirektoratet.

P4 - 1 time siden

Over 200.000 dødsfall i Europa

Over 200.000 mennesker er nå døde som følge av koronaviruset i Europa. Det viser en oversikt nyhetsbyrået AFP har laget.

P4 - 1 time siden

Høie ber kommuene stramme opp utestedene

Helseminister Bent Høie ber kommunene stramme opp utestedene. Han er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes. Derfor har Helsedirektoratet i dag sendt ut et brev til kommunene for å skjerpe kontrollen.

P4 - 2 timer siden

Flere stoppet på grensen i Finnmark

Politiet i Finnmark har bortvist 11 utenlandske turister på 24 timer. Åpen grense til Finland gjør at turistene bare kjører rett inn i Norge, og de fleste vet ikke om innreiserestriksjonen som følge av koronaviruset. To estere og to franskmenn er i dag stoppet i Finnmark og bortvist fra landet, sier politiet til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt