VG > Økonomi

Onsdag, 15 Juli, 14:22

VG - 17 nov. 19 kl. 09:27

Demonstranter i Hongkong vil sette press på økonomien

Demonstranter i Hongkong vil sette press på økonomien. Søndag var det nye sammenstøt med politiet. En politimann ble truffet av en pil i leggen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hongkong

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstranteri , Hongkong, vil, sette, press, økonomien
E24 - 17 nov. 19 kl. 08:48

Demonstranter i Hongkong vil sette press på økonomien

Demonstranter i Hongkong vil sette press på økonomien. Søndag var det nye sammenstøt med politiet. En politimann ble truffet av en pil i leggen..

P4 - 14 nov. 19 kl. 18:29

Døde i demonstrasjon i Hongkong

En mann i 70-årene døde i dag etter å ha blitt truffet av en murstein under demonstrasjoner i Hongkong. Han ble truffet i sammenstøt mellom demonstranter og regjeringsvennlige demonstranter,m elder kringkasteren RTHK. Dette er det andre dødsfallet i forbindelse med protester i Hongkong denne uken..

NRK - 12 juni 20 kl. 19:35

Demonstranter pågrepet i Hongkong

Minst to demonstranter har blitt pågrepet av opprørspoliti i Hongkong under koronatilpassede demonstrasjoner i Hongkong. – Loven dreper alle motstemmer og setter vår neste generasjon under Kinas fulle kontroll, sier Joshua Wong, en av de pågrepne..

Aftenposten - 24 mai 20 kl. 21:05

180 demonstranter pågrepet i Hongkong

Tusenvis av demonstranter samlet seg søndag i Hongkong for å protestere mot Kinas planlagte nye sikkerhetslov. 180 demonstranter ble pågrepet under opptøyene..

P4 - 02 sep. 19 kl. 05:33

Demonstranter skaper togkaos

Det har vært kaos i morgenrushet i Hongkong etter at demonstranter satte i gang protester på togene, med krav om ny generalstreik. Aksjonistene stilte seg opp ved togdører og hindret dem i å lukkes, noe som førte til store forsinkelser. Demonstrasjonene følger en en av de mest voldelige protest-helgene i Hongkong.

Aftenposten - 24 aug. 19 kl. 11:55

Gatekamper mellom demonstranter og politi i Hongkong

Demonstranter kastet bensinbomber og murstein mot politiet i Hongkong lørdag og ble møtt med køller og tåregass..

Aftenposten - 15 sep. 19 kl. 13:28

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Hongkong

Politiet i Hongkong brukte søndag tåregass og vannkanoner mot demonstranter som kastet stein og bensinbomber..

Aftenposten - 30 juli 19 kl. 07:24

Demonstranter i Hongkong stoppet tog i morgentrafikken

Hundrevis av demonstranter i Hongkong stilte seg i dørene på flere tog tirsdag morgen slik at de ikke kunne kjøre videre..

Hegnar.no - 13 aug. 19 kl. 20:23

Sammenstøt mellom politi og demonstranter på flyplassen i Hongkong

Opprørspolitiet tok seg tirsdag kveld inn på flyplassen i Hongkong og prøvde å jage vekk demonstranter med pepperspray og køller, melder flere medier..

NRK - 29 sep. 19 kl. 09:15

Tåregass mot demonstranter

Opprørspoliti skjøt tåregass mot demonstranter i et shoppingområde i Hongkong søndag. Demokratiprotesene i Hongkong har pågått i mange måneder, og nå frykter myndighetene mer uro når Kinas kommunistparti feirer 70 år ved makten tirsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Knivangrepene i Sarpsborg: Slik var den dramatiske timen

I løpet av ti minutter tirsdag kveld fikk politiet melding om tre knivstikkinger i Sarpsborg. Ifølge vitner kjørte den drapssiktede mannen fra sted til sted, før han til slutt ble pågrepet..

VG - 30 minutter siden

Virgil van Dijk kan tangere 24 år gammel rekord

Om han spiller også de tre resterende kampene, har Virgil van Dijk (29) spilt hvert eneste minutt med ligafotball da Liverpool ble mester for første gang på 30 år..

VG - 1 time siden

Snowboardikonet Tom «Tommen» Bjerkenæs er død

Tom «Tommen» Bjerkenæs var en av de første i Norge som kjørte snowboard. Han ble 70 år gammel..

VG - 2 timer siden

ABBA-Björn saksøker bygg- og anleggs-gigant

Björn Ulvaeus saksøker Peab for nesten 900.000 kroner etter at selskapet under gravearbeider i 2018 skal ha kuttet av vann- og strømledningen til huset hans..

VG - 2 timer siden

Venstres bitre pille

Venstremannen Erling Moe har fått et leit anfall av mageknip av at partilederen i Senterpartiet lar seg inspirere av den politiske arven fra Sverdrup og Castberg. Parlamentarismen, konsesjonslovene og De castbergske barnelover ønsker dagens Venstre å ha for seg selv..

VG - 3 timer siden

Dette må du vite når du skal campe med telt og hengekøye

De som skal på norgesferie i år, er det greit å vite at det ikke er lov til å sette opp telt og hengekøye hvor du vil. Ifølge Friluftsloven er det heller ikke lov å bli værende på ett sted så lenge man vil. Her er reglene..

VG - 14 timer siden

Tre knivstukket i Sarpsborg: Gjerningsmann har relasjon til to av ofrene

SARPSBORG (VG) Tre kvinner ble natt til onsdag knivstukket på tre ulike steder i Sarpsborg. Et av ofrene er bekreftet omkommet. En tidligere voldsdømt 31-åringen er pågrepet og vil bli siktet for drap og drapsforsøk..

VG - 4 timer siden

Eric Saade: Har bodd på hotell siden bruddet

Eric Saade (29) har ikke hatt et eget sted å bo siden bruddet med influencer Nicole Falciani (23). – Jeg har ikke hatt et hjem, sier den svenske artisten..

VG - 4 timer siden

Sarpsborg-ordføreren om knivstikkingen: – Grufullt

SARPSBORG (VG) Forferdelig, rystende og grufullt. Slik opplever ordfører Sindre Martinsen-Evje nattens tre knivstikkinger i Sarpsborg, hvor en kvinne har mistet livet og en annen er kritisk skadet..

VG - 4 timer siden

Koomson forklarer feiringen: – Hun gjør meg mer besluttsom

Livet smiler for Gilbert Koomson – både på og utenfor banen. Vingen skal snart bli far, noe han mener bidrar til flere mål for Brann..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt