NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:59

NRK - 12 Jan 19 kl. 22:52

Demonstranter gikk løs på TV-team

Under demonstrasjonene i Paris i dag ble en mann som jobber som vakt for TV-kanalen LCI dyttet i bakken og sparket av to personer, slik at han brakk nesen. De to var ikledd gule vester, ifølge kanalen. Angrepet ble fanget opp av et mobilkamera..
Les mer på NRK


Les mer om:
Paris, TV, LCI

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstranter, gikk, løs, TV-team
Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 19:15

Mange såret da politiet gikk løs på demonstranter i Hongkong

72 mennesker ble såret da politiet brukte gummikuler, køller, tåregass og pepperspray mot demonstranter i Hongkong onsdag..

Aftenposten - 04 Jun 19 kl. 22:57

Leger i Sudan: Flere drept i angrep mot demonstranter

Minst 40 mennesker er drept siden sikkerhetsstyrker mandag gikk til aksjon mot demonstranter i Sudan, ifølge leger tilknyttet protestbevegelsen..

NRK - 21 Dec 18 kl. 12:09

Demonstranter stanset trafikk

Katalanske demonstranter blokkerer veier inn og ut av Barcelona i protest mot et regjeringsmøte som holdes i byen. Protestaksjonen førte til sammenstøt mellom demonstranter og politi fredag morgen, og minst én person ble pågrepet..

NRK - 08 Apr 19 kl. 19:01

Møtt av demonstranter i Kvalsund

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) ble møtt av demonstranter da han deltok på et folkemøte i Kvalsund i kveld. Rundt 50 demonstranter fra Naturvernforbundet og Norske Samers Riksforbund markerte motstand mot gruveutbygging i kommunen..

Hegnar.no - 14 Nov 18 kl. 06:18

Team Tankers fortsatt i minus

Team Tankers International leverer - røde, men bedre - tall for 3. kvartal 2018..

NRK - 17 Jan 19 kl. 12:48

Skjøt tåregass mot demonstranter

Politiet i Sudans hovedstad Khartoum skjøt i formiddag tåregass mot demonstranter som marsjerte mot presidentpalasset. 40 demonstranter er ifølge Human Rights Watch drept siden protestene mot president Omar al-Bashir startet 19. desember i fjor..

NRK - 09 Jun 19 kl. 11:21

Bruker tåregass mot demonstranter

Politiet i Sudan brukte tåregass mot demonstranter i hovedstaden Khartoum søndag. Demonstrantene har blokkert en rekke veier i hovedstaden. Sist mandag ble opp mot hundre demonstranter drept av sikkerhetsstyrker i hovedstaden..

VG - 13 Nov 18 kl. 13:53

Mistenker at Team Caruana forsøkte å villede Carlsen i Youtube-video

LONDON (VG) En video med Team Caruanas forberedelser til VM-matchen mot Magnus Carlsen (27) er fjernet fra Youtube etter få timer ute..

NRK - 01 Dec 18 kl. 17:53

Demonstranter stjal våpen

Demonstranter skal ha stjålet et våpen fra en politibil i Paris, sier politikilder til Reuters. Det er store demonstrasjoner mot økte bensin- og dieselavgifter, og flere enn 180 mennesker er arrestert. Minst 80 er skadd..

NRK - 06 Apr 19 kl. 12:39

Overraskelses-seier til Gunnulfsen

Mikael Gunnulfsen (Team Telemark) har ikke gått andre Ski Classics-løp enn Birken før, men i lørdagens Reistadløp gikk han til topps foran Johan Hoel og Eirik Valnes. – Det er stort. Før start håpet jeg bare å være med og kjempe, sier han..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 15 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt