NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:00

NRK - 12 Jan 19 kl. 22:52

Demonstranter gikk løs på TV-team

Under demonstrasjonene i Paris i dag ble en mann som jobber som vakt for TV-kanalen LCI dyttet i bakken og sparket av to personer, slik at han brakk nesen. De to var ikledd gule vester, ifølge kanalen. Angrepet ble fanget opp av et mobilkamera..
Les mer på NRK


Les mer om:
Paris, TV, LCI

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstranter, gikk, løs, TV-team
NRK - 21 Dec 18 kl. 12:09

Demonstranter stanset trafikk

Katalanske demonstranter blokkerer veier inn og ut av Barcelona i protest mot et regjeringsmøte som holdes i byen. Protestaksjonen førte til sammenstøt mellom demonstranter og politi fredag morgen, og minst én person ble pågrepet..

Hegnar.no - 14 Nov 18 kl. 06:18

Team Tankers fortsatt i minus

Team Tankers International leverer - røde, men bedre - tall for 3. kvartal 2018..

NRK - 17 Jan 19 kl. 12:48

Skjøt tåregass mot demonstranter

Politiet i Sudans hovedstad Khartoum skjøt i formiddag tåregass mot demonstranter som marsjerte mot presidentpalasset. 40 demonstranter er ifølge Human Rights Watch drept siden protestene mot president Omar al-Bashir startet 19. desember i fjor..

VG - 13 Nov 18 kl. 13:53

Mistenker at Team Caruana forsøkte å villede Carlsen i Youtube-video

LONDON (VG) En video med Team Caruanas forberedelser til VM-matchen mot Magnus Carlsen (27) er fjernet fra Youtube etter få timer ute..

NRK - 01 Dec 18 kl. 17:53

Demonstranter stjal våpen

Demonstranter skal ha stjålet et våpen fra en politibil i Paris, sier politikilder til Reuters. Det er store demonstrasjoner mot økte bensin- og dieselavgifter, og flere enn 180 mennesker er arrestert. Minst 80 er skadd..

NRK - 17 Nov 18 kl. 07:48

Demonstranter på plass i Frankrike

I Frankrike har demonstranter begynt å samle seg før en protest mot høye drivstoffpriser lørdag. Ekstra sikkerhetstiltak er iverksatt før aksjonen..

NRK - 27 Dec 18 kl. 15:13

Skyter mot demonstranter i Kongo

Øst i Kongo har politi avfyrt skudd og tåregassgranater mot demonstranter som protesterer mot at over 1 million stemmer ikke vil bli tatt med i opptellingen..

VG - 13 Jan 19 kl. 05:07

244 pågrepet i nye demonstrasjoner i Frankrike

84.000 såkalte gule vester-demonstranter inntok Paris og andre franske byer for niende helg på rad lørdag. 244 demonstranter ble pågrepet..

Dagbladet - 22 Dec 18 kl. 08:37

226 år etter henrettelsen stenges slottet i frykt for rasende demonstranter

De gule vestene har for sjette helg på rad planlagt protester over hele Frankrike. Selv om antallet demonstranter har falt, tar myndighetene ingen sjanser..

Aftenposten - 07 Dec 18 kl. 20:39

Politiet kjørte demonstranter bort for å unngå slåsskamp

Det var amper stemning, men ble ikke fysiske sammenstøt mellom demonstranter og motdemonstranter under en markering mot FNs migrasjonspakt utenfor Stortinget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 4 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 30 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt