NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:25

NRK - 12 Jan 19 kl. 22:52

Demonstranter gikk løs på TV-team

Under demonstrasjonene i Paris i dag ble en mann som jobber som vakt for TV-kanalen LCI dyttet i bakken og sparket av to personer, slik at han brakk nesen. De to var ikledd gule vester, ifølge kanalen. Angrepet ble fanget opp av et mobilkamera..
Les mer på NRK


Les mer om:
Paris, TV, LCI

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstranter, gikk, løs, TV-team
NRK - 21 Dec 18 kl. 12:09

Demonstranter stanset trafikk

Katalanske demonstranter blokkerer veier inn og ut av Barcelona i protest mot et regjeringsmøte som holdes i byen. Protestaksjonen førte til sammenstøt mellom demonstranter og politi fredag morgen, og minst én person ble pågrepet..

Hegnar.no - 14 Nov 18 kl. 06:18

Team Tankers fortsatt i minus

Team Tankers International leverer - røde, men bedre - tall for 3. kvartal 2018..

NRK - 17 Jan 19 kl. 12:48

Skjøt tåregass mot demonstranter

Politiet i Sudans hovedstad Khartoum skjøt i formiddag tåregass mot demonstranter som marsjerte mot presidentpalasset. 40 demonstranter er ifølge Human Rights Watch drept siden protestene mot president Omar al-Bashir startet 19. desember i fjor..

VG - 13 Nov 18 kl. 13:53

Mistenker at Team Caruana forsøkte å villede Carlsen i Youtube-video

LONDON (VG) En video med Team Caruanas forberedelser til VM-matchen mot Magnus Carlsen (27) er fjernet fra Youtube etter få timer ute..

NRK - 01 Dec 18 kl. 17:53

Demonstranter stjal våpen

Demonstranter skal ha stjålet et våpen fra en politibil i Paris, sier politikilder til Reuters. Det er store demonstrasjoner mot økte bensin- og dieselavgifter, og flere enn 180 mennesker er arrestert. Minst 80 er skadd..

NRK - 17 Nov 18 kl. 07:48

Demonstranter på plass i Frankrike

I Frankrike har demonstranter begynt å samle seg før en protest mot høye drivstoffpriser lørdag. Ekstra sikkerhetstiltak er iverksatt før aksjonen..

NRK - 27 Dec 18 kl. 15:13

Skyter mot demonstranter i Kongo

Øst i Kongo har politi avfyrt skudd og tåregassgranater mot demonstranter som protesterer mot at over 1 million stemmer ikke vil bli tatt med i opptellingen..

Hegnar.no - 17 Mar 19 kl. 07:22

Demonstranter inntok statlig TV-hus i Serbia

Demonstranter tok seg inn i lokalene til en statlig TV-kanal i Serbias hovedstad Beograd. De krevde mediefrihet og objektiv dekning av regjeringen..

VG - 13 Jan 19 kl. 05:07

244 pågrepet i nye demonstrasjoner i Frankrike

84.000 såkalte gule vester-demonstranter inntok Paris og andre franske byer for niende helg på rad lørdag. 244 demonstranter ble pågrepet..

Dagbladet - 22 Dec 18 kl. 08:37

226 år etter henrettelsen stenges slottet i frykt for rasende demonstranter

De gule vestene har for sjette helg på rad planlagt protester over hele Frankrike. Selv om antallet demonstranter har falt, tar myndighetene ingen sjanser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 30 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt