VG > Utenriks

Tuesday, 21 January, 03:15

VG - 15 Jan 20 kl. 04:14

Demokratenes debatt: Full krangel om krigen i Irak

Det spente forholdet mellom USA og Iran var tema da demokratene barket sammen på debattscenen natt til onsdag. For hvem er best egnet til å overta som leder i denne situasjonen?.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Iran, Irak

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demokratenes, debatt, Full, krangelom , krigeni , Irak
VG - 20 Dec 19 kl. 03:22

Riksrettssaken innledet demokratenes debatt

Det er ikke uventet riksrettstiltalte Donald Trump som hittil har fått mest oppmerksomhet under demokratenes debatt natt til fredag..

VG - 20 Dec 19 kl. 03:22

Riksrettssaken stjal showet i demokratenes debatt

Det var ikke uventet riksrettstiltalte Donald Trump som fikk mest oppmerksomhet under demokratenes debatt natt til fredag..

VG - 20 Dec 19 kl. 03:22

Riksrettssaken stjal showet demokratenes debatt

Det er ikke uventet riksrettstiltalte Donald Trump som hittil har fått mest oppmerksomhet under demokratenes debatt natt til fredag..

Dagbladet - 20 Dec 19 kl. 01:56

Møtes til debatt

Natt til fredag møtes Demokratenes presidentkandidater til årets siste debatt..

NRK - 16 Oct 19 kl. 02:15

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..

VG - 20 Dec 19 kl. 03:22

Buttigieg og Warren i opphetet krangel: – Jeg selger ikke tiden min

Debattscenens yngste stjerneskudd måtte svare for manglende erfaring og rike donorer. Men det var ikke uventet riksrettstiltalte Donald Trump som fikk mest oppmerksomhet under demokratenes debatt natt til fredag..

NRK - 20 Dec 19 kl. 03:27

Demokratisk debatt med Trump-tema

Avgjørelsen om å stille president Donald Trump for riksrett ble et naturlig tema da sju av demokratenes presidentkandidater møttes til debatt i Los Angeles i natt. Ale sju støttet riksrettsprosessen..

Aftenposten - 16 Oct 19 kl. 06:14

Nyhetsanalyse: Demokratene har en ny favoritt og to stjerneskudd etter nattens debatt

NEW YORK (Aftenposten): Demokratenes debatt natt til onsdag bar preg særlig av to forhold: De har en ny favoritt, men hovedmotstanderen er den samme..

NRK - 14 Dec 19 kl. 05:12

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

P4 - 14 Dec 19 kl. 07:41

Truer med å droppe debatt

Elizabeth Warren, Joe Biden, Bernie Sanders og resten av Demokratenes presidentkandidater truer nå med å droppe en debatt i Los Angeles. Grunnen til det er en arbeidskonflikt mellom rundt 150 kantinemedarbeidere og deres arbeidsgiver på universitetet hvor debatten skal avholdes. Warren sier hun ikke vil bryte fagforeningenes streikevaktlinje..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

John G. Roberts styrer riksrettssaken mot Trump: – Sikker på at han får magesår

Mye står på spill når USAs øverste dommer, John G. Roberts, går ut av Høyesterettsbygningen og tar den korte turen opp til Capitol Hill for å administrere riksrettssaken mot Donald J. Trump..

VG - 2 timer siden

Storm i Spania har krevd tre liv

Mens været i hele Norge har vært unormalt varmt i årets første måned, får Spania kjenne på konsekvensene av snøstorm, store nedbørsmengder og rekordhøye bølger..

VG - Igår: 02:33

Over 200 rammet av mystisk virus i Kina: - Smitter mellom mennesker

Nærmere 220 personer har fått påvist det SARS-lignende viruset i Kina. Viruset som kan føre til alvorlig lungesykdom smitter mellom mennesker, bekrefter kinesiske myndigheter..

VG - Igår: 02:33

Over 200 rammet av mystisk virus i Kina: - Kan bli aktuelt med ny vaksine

Minst 217 personer har nå fått påvist det SARS-lignende viruset i Kina, ifølge kinesiske myndigheter. – Viruset kan lære seg å smitte fra menneske til menneske, sier forsker..

VG - 15 timer siden

Eks-ambassadør om riksrett: – Putin elsker det

NEW YORK (VG) USAs tidligere ambassadør til Russland, Michael McFaul, sier til VG at Russlands president Vladimir Putin har alt å vinne på riksrettssaken mot Donald Trump..

VG - Igår: 02:33

17 nye rammet av mystisk virus i Kina: - Kan bli aktuelt med ny vaksine

62 personer har nå fått påvist det SARS-lignende viruset i Kina, ifølge kinesiske myndigheter. – Viruset kan lære seg å smitte fra menneske til menneske, sier forsker..

VG - Igår: 14:00

IS-kvinnen (29) erkjenner ikke straffskyld

Under en pressekonferanse søndag opplyser kvinnens forsvarer Nils Christian Nordhus at hun ikke erkjenner straffskyld. Hun vil samarbeide med PST..

VG - Igår: 14:00

Jobbet i kulissene for IS-kvinnen: Klar for nye oppdrag

Siden september i fjor har ekspert på krigens folkerett Mads Harlem jobbet for at IS-kvinnen og de to barna skulle hentes til Norge. Nå vil han endre lovverket, så flere IS-kvinner kan få hjelp til å returnere..

VG - Igår: 07:48

NATOs nye spion-verktøy: Ser 200 km inn i Russland

CATANIA, SICILIA (VG) Når NATOs nye spion-droner går på vingene, vil alliansen og 29 medlemsland få tilgang til et unikt bilde av hva som skjer på bakken i NATOs nærområder..

VG - Igår: 06:53

Johnson vurderer å flytte Overhuset til York

Storbritannias statsminister Boris Johnson planlegger å flytte Overhuset i Parlamentet ut av London. Byen York i nordøstlige England er favoritt, melder Sunday Times..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt