NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 04:40

NRK - 15 Jan 20 kl. 07:58

Demokratene med nye dokumenter

Demokratene i USA har lagt fram nye dokumenter som de har fått fra en nær medarbeider av Donald Trumps personlige advokat, Rudy Giuliani. Papirene legges fram foran riksrettssaken mot Trump..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Donald Trumps, Giuliani, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demokratenemed , nye, dokumenter
NRK - 05 Oct 19 kl. 00:27

Demokratene stevner Det hvite hus

Demokratene har stevnet Det hvite hus for å få tilgang til dokumenter som de mener at skal vise at president Donald Trump presset Ukraina for politisk hjelp. Det skriver nyhetsbyrået AP..

VG - 05 Oct 19 kl. 02:04

Det hvite hus stevnet av demokratene i Kongressen

Etter det de beskriver som forsøk på å blokkere granskingen, har demokratene i kongressen besluttet å stevne Det hvite hus for å få utlevert dokumenter om Ukraina-samtalen..

NRK - 25 Sep 19 kl. 11:28

Demokratene ønsker KrF-ordfører

Demokratene vil ha KrF-ordfører i Kristiansand. Det bekrefter partitopp Vidar Kleppe til Dagbladet. Demokratene og KrF møttes til de første sonderingssamtalene mandag kveld.

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:33

Kobling SIAN – Demokratene

Partilederen i Demokratene avviser at partiet samarbeider med den islamfiendtlige organisasjonen SIAN. Samtidig er en nyvalgt fylkesleder i Demokratene leder i SIAN fram til i år. En sekretær i Demokratene er også sekretær i SIAN..

P4 - 16 Oct 19 kl. 05:54

Pence vil ikke gi dokumenter til Representantenes hus

USAs visepresident Mike Pence sier han ikke vil gi ut dokumenter til Representantenes hus i forbindelse med riksrettsprosessen mot president Donald Trump. Årsaken er at det ikke har vært en formell avstemning om å starte en riksrettsprosess. Demokratene i Representantens hus vurderte å holde formell avstemning, men lederen av Huset Nancy Pelosi sa i går kveld at det ikke vil bli en avstemning..

P4 - 27 Sep 19 kl. 22:28

Pompeo må legge frem dokumenter

USAs utenriksminister Mike Pompeo har fått en rettsordre som sier at han må legge frem flere Ukraina-dokumenter. Stevningen kommer fra lederne av utenriks,- etterretnings,- og oversiktskomiteen. Flere av dokumentene har Pompeo tidligere har nektet å dele.

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 08:40

Det hvite hus stevnet av Demokratene i riksrettsgransking

Riksrettsetterforskningen i USA har stevnet ansatte i Det hvite hus og bedt om dokumenter i saken..

E24 - 10 Dec 19 kl. 15:17

Demokratene offentliggjorde anklagepunkter mot Trump

Demokratene har offentliggjort de to første anklagepunktene i riksrettsprosessen mot president Donald Trump – maktmisbruk og motarbeiding av Kongressen..

NRK - 06 Nov 19 kl. 07:17

Historisk seier for Demokratene

Demokratene har fått full uttelling i den amerikanske delstaten Virginia for første gang på 23 år. Amerikanere følger spent med på opptellingen etter lokalvalgene, med under ett år igjen til presidentvalget..

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 15:00

Veien til å avsette Trump er lang. Her er fire hindre demokratene må over.

Ukraina-saken var dråpen som fikk begeret til å renne over. Nå innleder demokratene riksrettsgranskning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

McConnell la fram riksrettsregler

Senatets flertallsleder Mitch McConnell legger opp til tolv timer lange åpningsinnlegg i riksrettsaken mot Donald Trump. Han legger tirsdag fram et forslag om at hver side i saken får 24 timer spredd over to dager til å framføre sine åpningsinnlegg..

NRK - 1 time siden

Venter med tolløkning

Frankrikes president Emmanuel Macron og USAs president Donald Trump forlenger samtalene om den franske digitalskatten ut året og unngår handelskrig, ifølge en diplomatisk kilde. De to presidentene snakket sammen søndag..

NRK - 3 timer siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 4 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 4 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 5 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 5 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 5 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 6 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt