NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 13:34

NRK - 15 jan. 20 kl. 07:58

Demokratene med nye dokumenter

Demokratene i USA har lagt fram nye dokumenter som de har fått fra en nær medarbeider av Donald Trumps personlige advokat, Rudy Giuliani. Papirene legges fram foran riksrettssaken mot Trump..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Donald Trumps, Giuliani, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demokratenemed , nye, dokumenter
NRK - 05 okt. 19 kl. 00:27

Demokratene stevner Det hvite hus

Demokratene har stevnet Det hvite hus for å få tilgang til dokumenter som de mener at skal vise at president Donald Trump presset Ukraina for politisk hjelp. Det skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 21 jan. 20 kl. 23:31

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..

VG - 05 okt. 19 kl. 02:04

Det hvite hus stevnet av demokratene i Kongressen

Etter det de beskriver som forsøk på å blokkere granskingen, har demokratene i kongressen besluttet å stevne Det hvite hus for å få utlevert dokumenter om Ukraina-samtalen..

P4 - 22 jan. 20 kl. 06:14

Senatet avviste flere forslag

Senatet i USA har i natt avvist en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Blant annet ble tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Så langt har det kommet sju forslag fra Demokratene i saken - alle er nedstemt..

NRK - 22 jan. 20 kl. 05:33

Senatet sa nei til å kreve innsyn

Senatet i USA har avvist flere forslag fra Demokratene om å kreve innsyn i dokumenter og e-poster i riksrettsaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt..

NRK - 25 sep. 19 kl. 11:28

Demokratene ønsker KrF-ordfører

Demokratene vil ha KrF-ordfører i Kristiansand. Det bekrefter partitopp Vidar Kleppe til Dagbladet. Demokratene og KrF møttes til de første sonderingssamtalene mandag kveld.

P4 - 16 okt. 19 kl. 05:54

Pence vil ikke gi dokumenter til Representantenes hus

USAs visepresident Mike Pence sier han ikke vil gi ut dokumenter til Representantenes hus i forbindelse med riksrettsprosessen mot president Donald Trump. Årsaken er at det ikke har vært en formell avstemning om å starte en riksrettsprosess. Demokratene i Representantens hus vurderte å holde formell avstemning, men lederen av Huset Nancy Pelosi sa i går kveld at det ikke vil bli en avstemning..

NRK - 28 okt. 19 kl. 20:33

Kobling SIAN – Demokratene

Partilederen i Demokratene avviser at partiet samarbeider med den islamfiendtlige organisasjonen SIAN. Samtidig er en nyvalgt fylkesleder i Demokratene leder i SIAN fram til i år. En sekretær i Demokratene er også sekretær i SIAN..

P4 - 27 sep. 19 kl. 22:28

Pompeo må legge frem dokumenter

USAs utenriksminister Mike Pompeo har fått en rettsordre som sier at han må legge frem flere Ukraina-dokumenter. Stevningen kommer fra lederne av utenriks,- etterretnings,- og oversiktskomiteen. Flere av dokumentene har Pompeo tidligere har nektet å dele.

Aftenposten - 05 okt. 19 kl. 08:40

Det hvite hus stevnet av Demokratene i riksrettsgransking

Riksrettsetterforskningen i USA har stevnet ansatte i Det hvite hus og bedt om dokumenter i saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

EU ønsker avtale velkommen

EU ønsker avtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater velkommen. En talsperson for EU-kommisjonen sier at normaliseringen av de diplomatiske båndene mellom landene vil bidra til regional stabilitet i Midtøsten..

NRK - 15 minutter siden

Kilder: Raja vil bli Venstre-leder

Abid Raja sa onsdag til valgkomiteen at han ønsker å bli partileder, bekrefter kilder til NRK. Men det er ikke kjent hvorvidt det er forbehold eller krav knyttet til hans kandidatur..

NRK - 45 minutter siden

Fire nye dødsfall registrert

Det er registrert fire nye koronadødsfall i Norge, viser Folkehelsinstituttets tall. FHI opplyser at dødsfallene ligger tilbake i tid, og er lagt til etter en gjennomgang. Totalt er 261 døde av viruset i Norge, men det er ingen dødsfall siste døgn.

NRK - 45 minutter siden

FHI til VG: Ikke fire nye dødsfall

Folkehelseinstituttet avviser overfor VG NTBs melding om at to koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet. Dette stemmer altså ikke..

NRK - 45 minutter siden

Fire nye koronadødsfall

To koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet, ifølge tall fra Folkehelseinstituttet ifølge NTB..

NRK - 45 minutter siden

Går av om grunnlovsendringer vedtas

Bulgarias statsminister Boyko Borrisov sier han vil gå av om han får gjennom grunnlovsendringer for å halvere antallet representanter i nasjonalforsamlingen. Det skjer etter protester mot korrupsjon og statsministeren siden begynnelsen av juli..

NRK - 1 time siden

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Stavanger har fått påvist covid-19. – Det er tegn som tyder på at personen kan ha hatt smitte tidligere, og det er ikke sikkert at det er en aktuell covid-19-infeksjon nå, sier smittevernoverlege Runar Johannesen..

NRK - 1 time siden

Flere mistenkte etter skyting

Politiet har flere mistenkte etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo i natt. De har grunn til å tro at det er kjenninger av politiet som er involvert i saken. Skuddene ble avfyrt fra bakgården og gjennom et vindu.

NRK - 1 time siden

EU enige om vaksinekjøp

EU er enige med det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe minst 300 millioner doser av koronavaksinen selskapet utvikler, melder Reuters. EU-kommisjonen opplyser at EU kan kjøpe 100 millioner doser til om vaksinen er trygg og virker..

NRK - 1 time siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt