E24 > Økonomi

Saturday, 14 December, 06:56

E24 - 12 Nov 19 kl. 16:31

De skal redde Norge fra brexit-kaos

I to år har har en tverrfaglig gruppe møttes månedlig i utenriksdepartementet, for å prøve å redde Norge fra et brexit- kaos. Nå må beredskapen utsettes ytterligere..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: De skal, redde, Norgefra , brexit-kaos
VG - 12 Nov 19 kl. 14:03

De skal redde Norge fra brexit-kaos

I to år har har en tverrfaglig gruppe møttes månedlig i utenriksdepartementet, for å prøve å redde Norge fra et brexit- kaos. Nå må beredskapen utsettes ytterligere..

E24 - 22 Sep 19 kl. 08:01

Brexit-kaos for norsk fisk kan true britenes «fish and chips»

Den norske fiskeeksporten er uunnværlig for britenes favorittrett «fish and chips», men kaos og flaskehalser i havnetollen i forbindelse med brexit kan bety større problemer for en bransje som allerede sliter..

P4 - 04 Sep 19 kl. 07:44

- Kritisk å få på plass en Brexit-avtale

NHO frykter kaos i næringslivet dersom Norge ikke snart signerer en Brexit-avtale. I dag kaller regjeringen næringslivet inn til et møte for å diskutere Norges forhandlinger med Storbritannia, før landet melder seg ut av EU 31. oktober.

P4 - 19 Oct 19 kl. 17:43

NHO: beklagelig med brexit-utsettelse

Norges handelsorganisasjon, NHO, mener det er svært beklagelig at det ikke ble en avklaring på brexit i dag. – Det betyr at bedriftene fortsatt må belage seg på kaos og usikkerhet fremover. Det skriver avdelingsdirektør for internasjonal avdeling Tore Myhre i en pressemelding..

Klartale - 05 Sep 19 kl. 10:00

Fullt kaos rundt brexit

Om åtte uker skal Storbritannia etter planen ut av EU. Hva skjer? 
Ekspert på Storbritannia Jan Erik Mustad forklarer..

P4 - 04 Sep 19 kl. 12:56

– Har kontroll på det vi kan ha kontroll på

– Norge har kontroll på det vi kan ha kontroll på. Det forsikret utenriksminister Ine Eriksen Søreide da hun møtte flere aktører fra norsk næringsliv for å diskutere status og konsekvenser for Norge ved en Brexit. I Storbritannia hersker det fullt politisk kaos om når og hvordan utmeldingen fra EU, og dermed også EØS vil skje.

P4 - 04 Sep 19 kl. 05:21

Den britiske regjeringen bevilger mer penger til brexit

Den britiske regjeringen bevilger 2 milliarder pund ekstra til brexit. Pengene skal gå til å takle ringvirkningene etter brexit og skal bli brukt året etter at Storbritannia forlater EU. Statsminister Boris Johnson har sagt at britene skal ut av EU 31.

VG - 12 Sep 19 kl. 15:59

Frykter brexit-kaos: Britene hamstrer for milliarder

Britene har allerede hamstret mat, medisiner og andre nødvendigheter for førti milliarder kroner i påvente av brexit, anslår nye oversikter..

NRK - 04 Oct 19 kl. 00:11

Brexit kan gi medisinmangel i Norge

Storbritannia innfører i forberedelsene på Brexit et nytt forbud mot å videreeksportere varer de har importert, ifølge VG. Det kan innebære at det blir mangel på viktige medisiner i Norge..

NRK - 04 Sep 19 kl. 14:17

Brexit-risiko for Norge

Norsk næringsliv frykter kaos hvis Storbritannia forlater EU uten en avtale. Dette var tema på et møte onsdag mellom representanter fra næringslivet og regjeringen. Blant annet kan lange køer føre til at norsk sjømat bli stående fast på grensa..

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

FAA føler seg presset i Max-saken: Mener Boeing har det for travelt

Den amerikanske luftfartsmyndigheten FAA er lei av at Boeing signaliserer en snarlig retur for ulykkesflyet 737 Max. Analytiker mener flyprodusenten forvirrer markedet..

E24 - 9 timer siden

FA: Advokat kjøpte Staur gård fra staten for 61 mill.

Staten solgte den herskapelige gården for 17 millioner over prisantydning. Kjøperen er advokat Ola Haugen i Wikborg Rein, ifølge Finansavisen..

E24 - 9 timer siden

FA: Advokat kjøpte statens herregård for 61 mill.

Staten solgte den herskapelige gårde for 17 millioner over prisantydning. Kjøperen er advokat Ola Haugen i Wikborg Rein, ifølge Finansavisen..

E24 - 10 timer siden

Rekordnotering: – Trump ga Apple en tidlig julegave

Med handelsenighet mellom USA og Kina slipper Apple å skru opp iPhone-prisen med 150 dollar før den viktige julesesongen..

E24 - 11 timer siden

Har 11 måneder på å forhandle frem avtale: – Nå begynner den vanskelige jobben

Om ikke overgangsperioden utvides, må Storbritannias statsminister i løpet av de neste månedene forhandle om handelsforholdet til EU på lang sikt..

E24 - 12 timer siden

Uber fortsetter kampen mot myndighetene i London

Taxiapp-selskapet kjemper en innbitt kamp for retten til å kjøre i ett av sine viktigste markeder..

E24 - 11 timer siden

Kværner tror ikke de rammes av USAs gassrør-sanksjoner

Den amerikanske Kongressen vedtar sanksjoner mot selskaper som bistår i byggingen av den omdiskuterte gassrørledningen Nord Stream 2 fra Russland til Tyskland. Kværner er leverandør til prosjektet, men tror ikke de blir rammet..

E24 - 11 timer siden

Øyafestivalen mister statlig millionstøtte

Øyafestivalen i Oslo og Bergenfestivalen får ikke en krone av Kulturrådet neste år. Dramatisk og overraskende, sier festivalsjefene..

E24 - 12 timer siden

Bostyrer avviser Apollo-påstander om Petter Stordalens Ving-kjøp

Apollo-sjefen sier de aldri fikk muligheten til å kjøpe Ving, og at prosessen «gir en dårlig smak i munnen». Påstandene avvises av både Ving og Bostyrer..

E24 - 12 timer siden

Fiskeriavtalen med EU i havn

Norge og EU er enige om en fiskeriavtale for neste år. Avtalen inneholder flere tiltak som skal gjenoppbygge torskebestanden i Nordsjøen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt