E24 > Økonomi

Fredag, 30 Oktober, 11:46

E24 - 19 sep. 20 kl. 16:01

De norske aksjene som lever fett på tro, håp og tyskere

Flere grønne kometer på Oslo Børs sendes til himmels av elleville tyskere. Og den tyske invasjonen i norske aksjer kan bli langvarig..
Les mer på E24


Les mer om:
Oslo Børs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: De norske, aksjenesom , lever, fett, tro, håp, og tyskere
VG - 12 okt. 20 kl. 14:37

Noen tjener fett på «billig» mat

Norske dagligvarekjeder opplever store forskjeller i innkjøpspriser, viser en fersk undersøkelse fra Konkurransetilsynet. I teorien burde all konkurranse på det lukrative dagligvaremarkedet være et gode som til syvende og sist kom forbrukeren til gode. Slik er det tydeligvis ikke..

P4 - 01 okt. 20 kl. 13:38

Guldvog: - Vi lever ikke som normalt før i 2022

- Vi lever ikke som normalt igjen før i 2022. Det sier helsedirektør Bjørn Guldvog. I går lettet regjeringen på flere smittevernregler.

NRK - 21 okt. 20 kl. 04:50

Snapchat-aksjene stiger

Prisen på aksjene til Snap Inc, selskapet bak den populære foto- og videoappen Snapchat, steg med over 20 prosent i handelen etter stengetid tirsdag. Årsaken er at selskapet i tredje kvartal kunne melde om økte inntekter og flere nye brukere..

NRK - 21 okt. 20 kl. 18:58

Øker eierandeler i SAS

Danmark og Sverige går inn som garantister og tegner seg for cirka 9,5 prosent av de tilbudte aksjene i SAS' emisjon, opplyser selskapet. 84 prosent av aksjene ble tegnet av eksisterende aksjonærer, skriver E24. SAS får i nesten 4 milliarder kroner..

E24 - 22 sep. 20 kl. 09:59

Fredd gjenreiser bygda med laksepenger

De vil ikke bli karakterisert som noen nessekonger. Men faktum er at Fredd og broren Vidkun Wilsgård har kjøpt opp det som er å kjøpe i den lille Senja-bygda. Alt fordi de tjener fett på laks – og vil skape liv i bygda..

E24 - 01 okt. 20 kl. 06:00

Merkur Market eksploderer: Dette bør du vite før du investerer

Merkur Market har hatt en enorm vekst i 2020 og flere børsnoteringer venter ut året. – Folk kaster penger etter selskapene på Merkur Market, sier investeringsdirektør i Nordea. Dette er ekspertrådet for å tjene fett på nye noteringer på Merkur Market..

E24 - 07 okt. 20 kl. 18:00

Dette verftet tjener fett på milliardsprekken til Martin Linge

Martin Linge-utbyggingen skulle kostet 31 milliarder. Nå budsjetteres det med 60,8 milliarder - en kjempesprekk verftet Rosenberg nyter godt av. Men klubblederen jubler bare litt..

E24 - 11 okt. 20 kl. 18:00

Tjener fett på å være Rema-kjøpmann: – Du finner ingen luksusfakter hos meg

Arild Sæstad er blitt rik på å være Rema-kjøpmann i Egersund, men 59-åringen trives best på gulvet. – Jeg er en nøktern mann med en nøktern livsstil..

Klartale - 13 okt. 20 kl. 10:20

– Det er utrolig fett

Norges første Netflix-film er på vei. Gitte Witt og Thomas Gullestad spiller sammen..

Aftenposten - 16 okt. 20 kl. 13:25

Har gått opp syv kilo: – Håper det er mer muskler enn fett

Han som fikk tilnavnet «Spjælingen fra Rælingen» vokser fortsatt..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Ekspert mener 100-millionerssvindelen kunne vært unngått

Sikkerhetsekspert reagerer på at Norfund kunne bli rundlurt for 100 millioner under to år etter at syv millioner fondet skulle få tilbakebetalt ble stjålet fra selskap i Afrika. Falske e-poster var tilsynelatende en metode i begge tilfellene..

E24 - 45 minutter siden

Nær halvering for Petoro så langt i år

Statens oljeselskap har så langt i år overført 22,5 milliarder kroner mindre til Oljefondet enn i samme periode i fjor..

E24 - 1 time siden

Fosser inn i laksebransjen: Kjøper tallknusere fra Kristiansund

Gründer Lars Liabø, ansatte og lokale investorer casher inn flere titalls millioner når analysebyrået Kontali selges til Arendals Fossekompani..

E24 - 1 time siden

Mistanke om koronasmitte på Equinor-plattform

En ansatt på Oseberg feltsenter er mistenkt smittet av korona. En rekke personer på plattformen er satt i karantene..

E24 - 2 timer siden

EU-sjef: God fremdrift i brexitforhandlinger

Det er god fremdrift i forhandlingene om forholdet mellom EU og Storbritannia, sier EU-kommisjonens leder, men to vanskelige områder er fortsatt uløst..

E24 - 2 timer siden

Aksjesmell for børsnykommere: – Blir veldig trangt i døren

Bølgen av nye selskaper gikk rett til værs på Merkur-børsen, men de som kom sist til festen har gått på en aksjesmell, og avkastningen etter noteringen er i minus for årets børsdebutanter..

E24 - 3 timer siden

– Vi har et slags boligkrakk i Stavanger

Stavanger har gått fra å ha landets nest høyeste boligpriser i 2013 til nå å ligge på 12. plass - bak Bodø og så vidt foran Hamar..

E24 - 4 timer siden

To av tre mener seniorer må stå lenger i jobben. Likevel vil folk helst gå av tidligere enn før.

Flere sier de vil gå av med pensjon tidligere enn for fem år siden, ifølge en fersk undersøkelse. Det bekymrer både politikere og forskere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt