Dagbladet > Kultur

Tuesday, 12 November, 04:18

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 06:00

De kom til dekket bord, nå demonterer de Osloskolen

Når byrådet prioriterer de store pengene til kjøttfri skolemat og mener det er «gammeldags skolepolitikk» å være opptatt av at alle elever lærer å lese, skrive og regne, så bør foreldre bli bekymret..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Osloskolen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: De kom, til, dekket, bord, , demontererde , Osloskolen
VG - 15 Aug 19 kl. 21:24

Mann i 60-årene funnet død: – Siktede var dekket av blod

VINSTRA (VG) En 76 år gammel nabo forteller at hun så en av de siktede komme ut av huset til avdøde, dekket av blod. To menn er pågrepet etter det mistenkelige dødsfallet på Vinstra i Oppland..

P4 - 05 Oct 19 kl. 15:38

Barn og ungdom i flere kommuner skal få dekket fritidsaktiviteter

Regjeringen vil at barn og ungdom i flere kommuner skal få dekket utgiftene til idrett og andre fritidsaktiviteter. 60 millioner kroner er satt av til forsøkskommuner, melder NRK. Vadsø og Arendal har vært pilotkommuner dette året.

Dagbladet - 18 Jul 19 kl. 15:04

Mann over bord - stor letesaksjon

En mann er savnet etter at han falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. De to barna hans tas hånd om av familie og kriseteam..

P4 - 11 Oct 19 kl. 08:30

Eksplosjon i ferge

Et stort område er sperret av etter meldinger om smell og eksplosjoner i en batteriferge som ligger til kai på Halsnøya i Hordaland. 110-sentralen opplyser at det er opprettet en sikkerhetssone på 300 meter rundt ferden. En batteripakke om bord kan potensielt være farlig, men det er ingen personer om bord..

NRK - 31 Aug 19 kl. 17:38

Seks om bord på styrtet helikopter

Hovedredningssentralen i Nord -Norge bekrefter til VG at det er seks personer om bord på helikopteret som styrtet sørvest for Alta..

Dagbladet - 13 Sep 19 kl. 11:57

Brann i oljetanker. 23 personer om bord

Politiet jobber med å evakuere personer bort fra området, mens brannvesenet kjemper med å få slukket flammene om bord på en oljetanker utenfor Bergen..

P4 - 13 Sep 19 kl. 05:08

En person slått ned med bord i Bergen

En person ble i natt slått ned med et bord på Torgallmenningen i Bergen sentrum. Offeret blødde fra hodet etter hendelsen og ble kjørt til legevakten for sjekk. To personer skal ha løpt fra stedet.

NRK - 15 Sep 19 kl. 15:56

Minst tolv omkom i turistbåtulykke

En båt med 63 personer om bord har kantret på en elv sørøst i India. Tolv er funnet døde. De fleste om bord var turister, 17 av passasjerene er reddet.

NRK - 25 Aug 19 kl. 05:27

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

NRK - 01 Sep 19 kl. 16:22

Navn på omkomne ikke frigitt

Politiet vet hvem som var i om bord i helikopteret som styrtet i Alta lørdag, men de døde er ikke formelt identifisert. Politiet vil bli enig med familiene om når navnene på de døde kan frigis. Det var totalt seks personer om bord..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 7 timer siden

Statsbygg undersøker lønna til bygingsarbeidere ved Nasjonalmuseet

En gruppe arbeidere som bygger det nye Nasjonalmuseet i Oslo, kan ha fått for lite lønn. Statsbygg undersøker om dette er tilfelle..

Dagbladet - 7 timer siden

Misunnelse, Høyre? Virkelig?

Tror regjeringen virkelig at professor Karen Helene Ulltveit-Moes utredning om økt skatt på oppdrettsnæringen bare bygger på en følelse av misunnelse?.

Dagbladet - 8 timer siden

Snakkis i Sverige: «Motbydelige»

- Serien er en kontrast til hvordan vi tror at nordmenn er. Vi tror nordmenn er så prektige, og så får vi dette bildet, sier Elin af Klintberg i Svenska Dagbladet..

Dagbladet - 9 timer siden

En thriller fra virkeligheten

Vi feirer i høst at det er 30 år siden Berlinmuren falt. Det er en svir. Også å lese om..

Dagbladet - 13 timer siden

Velferdsstatens fordommer

Mange mennesker blir mistenkeliggjort i møte med systemet: En antagelse om at du nærmest er ute etter å snylte på fellesskapets midler..

Dagbladet - 13 timer siden

Djevelsk bra

«Exit»-torpedoen er nesten like farlig med 12-strengeren..

Dagbladet - 12 timer siden

- Ba meg gi ham trusa

Sharon Stone forteller detaljer rundt den mye omtalte scenen fra «Basic Instinct» som gjorde henne verdenskjent..

Dagbladet - 12 timer siden

Groteske scener fra utlendingsforvaltningen

Dagbladet mener: Norske politikere må ta grep for å sikre at UDIs skammelige hersing med småbarnsmoren Mahsa Aghabararian (32) og hennes familie aldri gjentar seg..

Dagbladet - 14 timer siden

Ny musikk­sjef i P3

Ida Eline Tangen blir NRK P3s nye musikksjef..

Dagbladet - 16 timer siden

Ber regjeringen revurdere riving

Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland vil «sterkt beklage om man nå går videre med en rask og uopprettelig gjennomføring av vedtaket»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt