VG > Sport

Onsdag, 21 April, 06:21

VG - 03 mars 21 kl. 11:06

De italienske utøverne reiser hjem fra ski-VM etter coronasmitte: – Veldig skuffet

Det italienske laget har bestemt seg for å reise hjem fra ski-VM i Oberstdorf etter at coronaviruset har begynt å spre seg i VM-boblen. Flere i det italienske støtteapparatet har testet positivt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VM, Oberstdorf

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: De italienske, utøverne, reiser, hjemfra , ski-VM, etter, coronasmitte, Veldig skuffet
Aftenposten - 03 mars 21 kl. 11:06

De italienske utøverne reiser hjem fra ski-VM etter coronasmitte

Det italienske laget har bestemt seg for å reise hjem fra ski-VM i Oberstdorf etter at coronaviruset har begynt å spre….

NRK - 15 april 21 kl. 19:01

Ukraina vaksinerer OL-utøvere

Ukraina satte i gang med vaksineringen av 30 utøvere som skal representere landet i OL i Tokyo i juli med den kinesiske koronavaksinen CoronaVac. Torsdag fikk de første utøverne det første av to stikk, 99 dager før lekene i Tokyo starter. Ukrainas helsedepartement har opplyst at det har fått 1500 vaksiner til sine idrettsutøvere som vil bli vaksinert på frivillig basis.

VG - 09 feb. 21 kl. 16:45

Utøverne fikk beklagelse etter Besseberg-saken: – Utrolig viktig

POKLJUKA (VG) Johannes Thingnes Bø (27) og Sturla Holm Lægreid (23) mener det var på tide at IBU kom med en beklagelse til utøverne etter skandalerapporten om tidligere president Anders Besseberg..

Aftenposten - 03 mars 21 kl. 11:06

Italias VM-tropp reiser hjem fra ski-VM: – Veldig skuffet

Det italienske laget har bestemt seg for å reise hjem fra ski-VM i Oberstdorf etter at coronaviruset har begynt å spre….

Aftenposten - 09 feb. 21 kl. 16:58

Medaljehåpet reiser hjem fra alpin-VM

Medaljehåpet Adrian Smiseth Sejersted reiser hjem fra alpin-VM uten å ha kjørt et renn..

Aftenposten - 04 mars 21 kl. 11:55

Reiser hjem fra ski-VM

Sjur Røthe er ferdig med sitt ski-VM. Han reiser hjem til Norge..

NRK - 29 mars 21 kl. 17:14

Oslo-folk reiser hjem for vaksine

Flere Oslo-folk som opprinnelig takket nei til å vaksineres i påska, reiser hjem igjen fra hytta for å få koronavaksine, skriver VG. Opptil 50 prosent har takket nei til å få vaksine i påska, sier Benedicte Varvik, nestleder ved vaksinesenteret i bydel Nordre Aker i Oslo, til avisa. Etter flere medieoppslag gjennom helgen har derimot mange snudd og likevel takket ja..

NRK - 14 feb. 21 kl. 15:24

Vil verne mot oljevirksomhet

Landsstyret i Unge Høyre vil verne Lofoten, Senja og Vesterålen mot oljevirksomhet, og kritiserer moderpartiet Høyre for å være for passive i diskusjonen om vern. I 2018 stemte landsmøtet i ungdomspartiet ned forslaget om vern av disse områdene..

VG - 14 feb. 21 kl. 17:18

Unge Høyre vil verne Lofoten – kritiserer Høyre for å sky debatt

Landsstyret i Unge Høyre går inn for å verne Lofoten, Senja og Vesterålen mot oljevirksomhet og kritiserer moderpartiet for å vike unna i oljedebatten. Høyres Stefan Heggelund er uenig..

NRK - 14 feb. 21 kl. 15:24

Unge Høyre vil verne Lofoten

Landsstyret i Unge Høyre vil verne Lofoten, Senja og Vesterålen mot oljevirksomhet, og kritiserer moderpartiet Høyre for å være for passive i diskusjonen om vern. I 2018 stemte landsmøtet i ungdomspartiet ned forslaget om vern av disse områdene..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Demonstrerte etter Floyd-dom: – Vi har bare skrapt i overflaten

MINNEAPOLIS (VG) Adrienne, Tachianna og Michael marsjerte i gatene etter at George Floyd-avgjørelsen falt. Dette sier de at avgjørelsen betyr for dem – og USA..

VG - 7 timer siden

Mann skutt og drept i Tønsberg – politiet etterlyser vitner

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann ble skutt og drept i Tønsberg tirsdag kveld..

VG - 4 timer siden

Super League vil revurdere prosjektet

Etter at de engelske lagene trakk seg ut av omdiskuterte Super League, vil den nye turneringen nå revurdere prosjektet..

VG - 7 timer siden

Chelsea med nitrist forestilling etter dramatisk kveld

(Chelsea-Brighton 0–0) Chelsea-dramatikken skjedde før kveldens Premier League-oppgjør mot Brighton da fansen protesterte voldsomt mot Super League Planene utenfor Stamford Bridge. Ute på banen leverte spillerne en blodfattig forestilling..

VG - 8 timer siden

Uoversiktlig smitteutbrudd i Lindesnes – 34 smittet på to dager

Lindesnes kommune ber om at alle fritidsaktiviteter og samlinger avlyses som følge av et uoversiktlig smitteutbrudd – men kommunen innfører ingen forbud eller påbud..

VG - 10 timer siden

Manchester City bekrefter at de jobber med å trekke seg fra Super League

Ifølge flere britiske medier har både Chelsea og Manchester City bestemt seg for å trekke seg fra det omstridte Super League-prosjektet. Nå bekrefter Manchester City at de vil trekke seg..

VG - 8 timer siden

Liverpool-spillere tar avstand fra Super League: – Vi liker det ikke og vil ikke at det skal skje

Flere Liverpool-spillere har delt samme tweet hvor de skriver at en samlet spillergruppe er imot innføringen av Super League..

VG - 8 timer siden

Solbakken jubler: – En stor seier for fotballen

Ståle Solbakken synes det var helt magisk da jubelen brøt ut blant Chelsea-supporterne utenfor Stamford Bridge. Landslagssjefen mener at eierne til favorittklubben Liverpool har gjort tidenes selvmål..

VG - 8 timer siden

Seddelfyrstenes selvmål

Sagaen om Super League vil bli husket som en historisk buklanding. I beste fall er fiaskoen det beste som har skjedd moderne fotball..

VG - 8 timer siden

Juryens avgjørelse i George Floyd-saken er klar

Juryen i rettssaken mot politimannen som er tiltalt for drap på afrikansk-amerikanske George Floyd er ferdig med sine drøftelser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt