P4 > Nyheter

Thursday, 21 November, 04:32

P4 - 07 Sep 19 kl. 22:17

De gule vestene tilbake

De gule vestene var tilbake i gatene i flere byer i Frankrike i dag, og det meldes om nye sammenstøt med politiet.
I byen Montpellier var det mellom 2000 og 5000 demonstranter.
Også i Paris og andre større byer var det nye demonstrasjoner fra protestbevegelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Frankrike, Montpellier, Paris

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: De gule, vestene, tilbake
Aftenposten - 01 Jun 19 kl. 22:49

Luften går ut av protestene etter et halvt år med gule vester. Nå sliter de med varmen.

Etter et drøyt halvår med protester mot president Emmanuel Macron kan det gå mot slutten for protestbevegelsen De gule vestene..

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 21:10

Her jager de gule vestene den jødiske professoren bort fra demonstrasjonen

Hatkriminalitet mot jøder økte med 74 prosent i Frankrike i fjor..

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 12:54

De gule vestene lever fortsatt | Kjerstin Aukrust

Mange har funnet et nytt solidarisk fellesskap, det har gitt «vanlige folk» et talerør og det har åpnet for en dialog..

P4 - 14 Jul 19 kl. 11:23

Feirer Frankrike

I Frankrike er sikkerheten høynet og det er satt inn ekstra ressurser under feiringen av nasjonaldagen i dag. Som en følge av de mange demonstrasjonene fra de gule vestene de siste månedene er nå totalt 2500 personer fra politi og militærpoliti i aksjon, skriver France Info..

NRK - 07 Sep 19 kl. 21:57

Gule vester tilbake i gatene

Protestbevegelsen Gule vester var tilbake i gatene i flere byer i Frankrike lørdag. I Montpellier i Sør-Frankrike var det mellom 2000 og 5000 demonstranter. Også i Paris, Marseille, Lille, Strasbourg, Dijon og Toulouse var det demonstranter..

NRK - 14 Jul 19 kl. 15:42

Brukte tåregass mot protestanter

Fransk politi jagde bort protestanter ved hjelp av tåregass i Paris. Protestantene forsøkte å okkupere Champs-Élysées etter at paraden til ære for landets nasjonaldag i dag var over. Protestantene skal ha vært en fraksjon av De gule vestene..

P4 - 14 Jul 19 kl. 16:44

Uroligheter under demonstrasjoner i Paris

De såkalte gule vestene fortsatte sine demonstrasjoner i Paris i dag og igjen ble det voldelige sammenstøt med fransk politi. Demonstrantene ødela sikkerhetsbarrierer, og tente på søppelspann. Fransk politi svarte med tåregass og over 150 mennesker er arrestert.

P4 - 21 Sep 19 kl. 12:24

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene. Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet. Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 17:42

Fransk håp tok tilbake sammenlagtledelsen

Belgiske Thomas De Gendt satt i brudd fra start til mål og vant lørdagens etappe i Tour de France. Franske Julian Alaphilippe er tilbake i den gule ledertrøyen..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 08:24

100 år i gult: Her er historien om den gule ledertrøyen i Tour de France

En av idrettens mest ikoniske trøyer er den gule ledertrøyen i Tour de France. I år er 100 år siden den fikk sin udødelige funksjon..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Drapsforsøk Drammen

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble knivstukket på åpen gate i Drammen i ettermiddag, melder NRK. Ifølge politiet ligger kvinnen på sykehus med alvorlige skader..

P4 - 5 timer siden

3,6 mill erstatning

En mann i 60-åra er dømt til å betale 3,6 millioner kroner i erstatning for overgrep mot en jente som skjedde på 1990-tallet, i tillegg til 300 tusen kroner i oppreisning. Mannen er også i Bergen tingrett dømt til fengsel i 3 år og 9 måneder, melder Bergens Tidende..

P4 - 6 timer siden

Grov barnemishandling

En mor er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel i to år for grov mishandling av sine to spedbarn ved flere anledninger. Faren ble dømt til 20 måneders fengsel for passiv medvirkning. Ifølge dommen hadde spedbarna skader som brukne ribbein, knusningsskade i hode og sårskader.

P4 - 8 timer siden

Aksjon Nordpolen

Norske myndigheter har forberedt seg på en bergingsoperasjon av Børge Ousland og Mike Horn, melder Nordlys. De to er på en ekspedisjon som skulle gå fra Alaska og videre på tvers av Polhavet, men har møtt på problemer. De skal ikke være i livsfare..

P4 - 9 timer siden

Snop gratis

Regjeringen har bestemt at produsenter og importører som gir sjokolade og brus til veldedige formål, skal slippe å betale avgifter for dette. Finansminister Siv Jensen sier til NTB at dette handler om sunn fornuft..

P4 - 10 timer siden

NAV-sjef visste ikke

Sjefen i NAV, Sigrun Vågeng, sier til VG at hun ikke visste allerede i februar at folk satt uskyldig fengslet. I dag sa arbeidsminister Anniken Hauglie til at det er svært alvorlig dersom NAV allerede i februar visste om straffesaker som skyldtes feil tolkning av EØS-reglene..

P4 - 11 timer siden

Strengere straff etter anke

En 22 år gammel rumensk mann er dømt til åtte års ubetinget fengsel for å ha voldtatt en ung mor som var på trilletur med barnet sitt på Sem utenfor Tønsberg i mars. Dommen i Agder lagmannsrett er ett år strengere enn straffen i tingretten, melder Aftenposten. I følge dommen tok han kvelertak på kvinnen tre ganger før han voldtok henne.

P4 - 11 timer siden

Beboer på sykehjem som omkom

Det er en mannlig beboer ved et sykehjem som drives av Kirkens Bymisjon som omkom i en balkongbrann i Oslo i ettermiddag. Det melder VG. Politiet er på stedet og gjør tekniske undersøkelser og avhører vitner og med å ta vare på ansatte og involverte.

P4 - 11 timer siden

NAV-ofre kan vente lenge på erstatning

De som er uriktig dømt for trygdesvindel kan måtte vente lenge på å få erstatning. Regjeringen vil ikke etablere en hurtigløsning, melder NTB. Til nå er det kjent at 85 personer kan ha blitt uskyldig dømt for trygdesvindel etter at NAV har feiltolket EØS-regelverket i flere år, og disse har i utgangspunktet rett til erstatning..

P4 - 11 timer siden

Vanskelig å gjøre folks boliger klimavennlige

Det er vanskelig å gjøre folks hjem klimavennlige, fordi det er så mange hindre. Det mener Norske Boligbyggslags Landsforbund, NBBL Boligbyggelagene og blokkbebyggelsen i Norge kan virkelig gjøre en forskjell i det grønne skiftet og målet er å kutte energiforbruket med 10 Terrawatt. Men i følge direktør for interessepolitikk og jus, Henning Lauridsen er det for mange propper i systemet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt