Dagbladet > Kultur

Wednesday, 29 January, 21:51

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 13:15

De forstår ikke hva «Fuck the police» handler om

I Facebookgruppen «Engasjerte Holmlianere» diskuterer de ivirig kronikken til Dara Goldar. Ingen av de som diskuterer eller heier frem kronikken er unge menn med minoritetsbakgrunn..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Facebookgruppen, Holmlianere, Dara Goldar

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: De forstår, ikke, hva, Fuck, the, police, handlerom
P4 - 30 Jul 19 kl. 08:40

Mener politikerne ikke forstår

Over halvparten svarer i en ny undersøkelse fra NAF at politikerne ikke har forståelse for utfordringene de har med sine hverdagsreiser. Det er folk utenfor byene og de med lavest inntekt som i minst grad føler seg forstått, ifølge undersøkelsen. Camilla Ryste i NAF mener bompenger og drivstoffavgifter, i tillegg til kollektiv-priser er eksempler på sakerder politikernes beslutninger griper inn i hverdagen og lommeboka til folk..

P4 - 02 Aug 19 kl. 07:23

– Lei bompenger

- Statsminister Erna Solberg forstår ikke bompengeproblemet. Det mener Trym Aafløy i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger. FNB har gjort det svært godt på flere målinger og er nå jevnstore med Ap og Høyre i Bergen.

NRK - 17 Sep 19 kl. 21:13

FpU-topp: Jeg forstår Rajas utspill

Nestformann Knut Røe i Trøndelag FpU forstår Rajas uttalelser om at Frp driver «brun propaganda». Retorikken til enkelte Frp-topper er avskyelig, sier han til Adresseavisen. – Det er fint Raja beklager, for de aller fleste i Frp er ikke slik..

VG - 22 Oct 19 kl. 15:09

Ap tar ikke skolepolitikk på alvor

Arbeiderpartiets skolepolitikk og partiets to siste valgkamper fungerer som et forstørrelsesglass for å forstå partiets krisetilstand..

VG - 22 Oct 19 kl. 15:09

DEBATT tirsdag: – Ap tar ikke skolepolitikk på alvor

Arbeiderpartiets skolepolitikk og partiets to siste valgkamper fungerer som et forstørrelsesglass for å forstå partiets krisetilstand..

P4 - 24 May 19 kl. 16:41

Solberg forstår Mays valg

Erna Solberg synes det er trist å miste en kvinnelig kollega i Europa, men forstår at britenes statsminister Theresa May nå trekker seg. May varslet i dag at hun går av 7. juni fordi hun ikke har fått flertall for brexit-avtalen i parlamentet.

P4 - 08 Jun 19 kl. 15:45

- Forstår at folk er sinte

Ordfører i Askøy kommune, Terje Mathiassen, sier han har stor forståelse for at innbyggerne er sinte og frustrerte. Det er påvist e.coli i drikkevannet, og til sammen 34 personer har vært innlagt på sykehus.

NRK - 31 May 19 kl. 13:27

– Forstår at man blir forvirret

Direktøren i UDI Frode Forvang skriver i bloggen sin at han forstår at regelverket knyttet til au pair-orningen kan være komplisert å forholde seg til..

VG - 21 Jun 19 kl. 14:28

Nesten halvparten av eliteseriespillerne forstår ikke handsregelen

Dommersjef i Norges Fotballforbund, Terje Hauge, sier at hans stand kunne gjort mer for at eliteseriespillerne skal forstå handskriteriene..

P4 - 24 Jan 20 kl. 15:50

Hareide har forståelse for reaksjoner

Knut Arild Hareide sier han har forståelse for at det kommer reaksjoner på at han blir ny samferdselsminister. Hareide trakk seg som partileder for Krf før partiet gikk i regjering i 2018, fordi han ikke ville i regjering med Frp. Dagens regjering skal jobbe utifra plattformen Frp var med på å utforme.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 30 minutter siden

Redd for Thunberg? Frp er skremmende svake

Frp forsøker å bygge seg opp i klimaopposisjon. Det slående er hvor svakt og alene de står..

Dagbladet - 1 time siden

Finnes det ikke et mer sexy tema?

Harald Eias nye program er til å bli klok av..

Dagbladet - 5 timer siden

Å følge Kina er underkastelse

Kina vil kneble all kritikk knyttet til menneskerettighetene. Ikke bare i sitt eget land, men også i andre stater. Dette er en utvikling som må stanses med klare markeringer fra politikere og myndigheter..

Dagbladet - 8 timer siden

Lønnsom kriminalitet

Vi tror tida er overmoden for at myndighetene tar grep for å styrke, samordne og modernisere kampen mot økonomisk kriminalitet..

Dagbladet - 15 timer siden

Ro ned. Rusreformen ryker ikke

Vi går ikke fra straff til ingenting. Det er formen på reformens modell som er til debatt. Konstruktive innspill til deler av rapporten fortjener honnør for dermed å gå god for hoveddelen av innstillingen, men også legge opp til utviklende diskusjoner..

Dagbladet - 9 timer siden

Tåkelegging fra Høyre

Stortingsrepresentant Camilla Strandskog (H) påstår at jeg sprer usannheter om regjeringens utgave av «fritt behandlingsvalg». Men hun kommer ikke med et eneste eksempel på hva denne «usannheten» består i..

Dagbladet - 10 timer siden

- NRKs «Side om side» er latterlig

Mannen bak «Mot i brøstet», norgeshistorien lengstlevende komisuksess på tv, mener norsk tv-bransje er på ville veier..

Dagbladet - 11 timer siden

Sivs skremmende avskjedsgave

Hvem blir rikere når vi bruker mer og mer oljepenger?.

Dagbladet - 13 timer siden

Raser mot Kina-krav: - En skam

Kina forlanger en unnskyldning fra den danske avisa Jyllands-Posten etter en satiretegning av det kinesiske flagget. Avisa står på sitt - og får støtte i Norge..

Dagbladet - 15 timer siden

NAVs mål er ikke å spare penger

NAVs mål er ikke å spare penger, slik Kyllo antyder. Vårt samfunnsoppdrag er å gi riktig ytelse til rett tid, og å hjelpe folk til arbeid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt