NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 05:42

NRK - 26 jan. 21 kl. 07:18

Datingappen Grindr får millionbot

Datatilsynet varsler gebyr på 100 millioner kroner til datingappen Grindr for brudd på samtykkekravene i personvernforordningen GDPR. Tilsynet mener appen har utlevert personopplysninger om brukerne til en rekke tredjeparter uten rettslig grunnlag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grindr, GDPR

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Datingappen, Grindrfår , millionbot
Aftenposten - 26 jan. 21 kl. 07:10

Datatilsynet varsler gebyr på 100 millioner kroner til datingappen Grindr

Datatilsynet varsler gebyr på 100 millioner kroner til datingappen Grindr for brudd på samtykkekravene i….

E24 - 17 mars 21 kl. 10:00

Grindr kan få historisk gebyr: Forbrukerrådet vil ha enda strengere tiltak

Forbrukerrådet ønsker kraftigere tiltak mot datingappen Grindr, som fikk varsel om gebyr i januar. Rådet mener selskapet også må pålegges å spore opp og slette personopplysninger..

E24 - 26 jan. 21 kl. 07:08

Datatilsynet varsler historisk gebyr på 100 millioner kroner til datingapp

Mener Grindr har delt sensitiv informasjon om brukerne uten samtykke..

E24 - 26 jan. 21 kl. 07:08

Datatilsynet varsler historisk gebyr på 100 millioner til datingapp

Mener Grindr har delt sensitiv informasjon om brukerne uten samtykke..

E24 - 09 jan. 21 kl. 10:12

Deutsche Bank går med på å betale millionbot

Deutsche Bank vil betale en bot på over 100 millioner dollar, drøyt 840 millioner kroner, mot å slippe tiltale for brudd på amerikansk korrupsjonslov..

NRK - 22 jan. 21 kl. 10:32

SAS slipper millionbot i januar

SAS har betalt 99,2 prosent av alle refusjonskrav for fjoråret, og slipper derfor forlengelse av tvangsmulkten de ble ilagt i desember, opplyser Luftfartstilsynet til NRK. Tilsynet vil følge med for å sørge for at også resten innfris..

NRK - 16 feb. 21 kl. 17:57

Nel får millionbot etter eksplosjon

Underselskaper av hydrogenselskapet Nel er ilagt bøter på til sammen 25 millioner kroner etter at en hydrogenstasjon i Sandvika eksploderte i juni 2019. En monteringsfeil skal ha vært årsaken til eksplosjonen, opplyser Nel i en børsmelding..

NRK - 17 feb. 21 kl. 11:03

Italia gir Facebook millionbot

Italias konkurransetilsyn har gitt Facebook ei bot på 7 millionar euro. Facebook har ifølgje konkurransetilsynet ikkje informert kundane på tilstrekkeleg vis om korleis dei samlar inn og bruker kundedata til kommersielle formål..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fraråder utenlandsreiser i USA

USAs utenriksdepartement har sendt ut en oppfordring til amerikanerne om å revurdere alle utenlandsreiser på grunn av risikoen fra koronaviruset. – covid-19-pandemien utgjør fortsatt uvanlig sterk risiko for reisende, heter det i anbefalingen..

NRK - 15 minutter siden

Nye test anbefalinger i Danmark

Det er ikke nødvendig å teste seg for koronaviruset dersom man er vaksinert, sier danske helsemyndigheter. – Risikoen for å smitte videre når man er vaksinert og ikke har symptomer på covid-19, er svært liten, sier visedirektør i Sundhedsstyrelsen, Helene Bilsted Probst. Hun sier at de derfor ikke lenger vil anbefale at de som er vaksinert, tester seg regelmessig når man ikke har symptomer..

NRK - 30 minutter siden

Tsjekkia avviser sputnik-vaksinen

Tsjekkias regjering kunngjorde mandag at de ikke lenger vil kjøpe russiske koronavaksiner og at Russland utelukkes fra bygging av et atomkraftverk. Vedtakene er en følge av konflikten mellom de to landene..

NRK - 30 minutter siden

FNs matvareprogram i Venezuela

Verdens matvareprogram (WFP) starter operasjoner i Venezuela etter å ha kommet til enighet med venezuelanske myndigheter. WFP skal fokusere på å bidra med mat til barn i områder der matsikkerheten er dårligst, melder AP..

NRK - 30 minutter siden

Canada med korona-budsjett

Canada bevilger over 100 milliarder canadiske dollar til å få økonomien på rett kjøl etter koronapandemien. – Dette budsjettet handler om å gjøre ferdig kampen mot covid, sa finansminister Chrystia Freeland da hun la fram statsbudsjettet..

NRK - 30 minutter siden

Vil masseteste elever i Rogaland

Rogaland fylkeskommune ønsker å masseteste elever i videregående skoler for koronavirus. Målet er å holde skolene åpne selv med høyt smittetrykk. Forespørselen er sendt ut til videregående skoler i hele Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 30 minutter siden

Fagforbund støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber. United Mine Workers (UMW) sier de vil støtte planen om å gå bort fra kull og andre fossile drivstoff..

NRK - 45 minutter siden

Brann på skole i Oslo slukket

Natt til tirsdag ble det meldt om brann i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet har slukket brannen, og jobber med å få oversikt over skadene melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Ikke fått gjennomført nye avhør

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig. Den siktede mannen i 30-årene – Kjærviks sønn – har foreløpig blitt avhørt kun én gang, skriver VG..

NRK - 45 minutter siden

Skolebygning i brann i Oslo

Det brenner i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet er godt i gang med slukningsarbeidet, melder politiet i Oslo på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt