P4 > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:50

P4 - 13 Jun 18 kl. 08:46

Dansk politi skal ha hindret attentat

Dansk etteretningstjeneste skal ha hindret et politisk attentat mot flere dansker som er kritiske til den tyrkiske regjeringen.
Det skriver Sveriges Radio.
Også i Sverige, Sveits og Tyskland skal politiet ha avverget flere drap på kurdere og folk som støtter den religiøse lederen Fethullah Gülen.
Gülen blir sett på som en sterk motstander av den tyrkiske regjeringen..
Les mer på P4


Les mer om:
Sveriges Radio, Sverige, Tyskland, Fethullah Gülen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dansk, politi, skalha , hindret, attentat
NRK - 19 Sep 18 kl. 22:43

Dansk politi åpnet ild mot bil

Dansk politi åpnet ild mot en bil i sentrum av København onsdag kveld, etter at det ble skutt fra bilen mot en gruppe ungdommer, melder NTB. Ifølge dansk politi har det oppstått en konflikt mellom kriminelle gjenger..

NRK - 29 Sep 18 kl. 13:55

Dansk politi beklager

Dansk politi beklager hvis folk ble skremt av den store politiaksjonen i går. Bakgrunnen var at en trussel mot enkeltpersoner ble koblet sammen med en etterlyst bil med kriminelle. Dette viste seg å være to ulike saker, opplyser dansk politi..

NRK - 29 Sep 18 kl. 11:13

Forvirring rundt dansk politijakt

I Danmark er det fremdeles uklart hva som utløste den massive politijakten som fikk dansk politi til å stenge veier, broer og grenser i går. Dansk politi etterlyste en bil som seinere ble funnet. Tiltakene skapte massive køer midt i fredagsrushet..

NRK - 28 Sep 18 kl. 19:25

Dansk politi har funnet bilen

Dansk politi har funnet den etterlyste Volvoen, bekreftet politiet i en pressekonferanse. Nå skal bilen undersøkes, men vil ikke kommentere om de har pågrepet noen mistenkte etter den store politiaksjonen som førte til at flere broer ble stengt..

NRK - 03 Aug 18 kl. 00:18

Dansk politi sliter med burka-forbu

Det omstridte forbudet mot å bære heldekkende ansiktsplagg i Danmark, skaper tankebry for dansk politi, som mangler retningslinjer for håndhevingen. Forbudet trådte i kraft 1. august..

NRK - 13 Jun 18 kl. 06:25

Skal ha hindret attentat i Danmark

Dansk etterretningsteneste, PET, skal ha avverget politiske attentater mot personer i Danmark som er kritiske til den tyrkiske regjeringen, ifølge Sveriges Radio. En mann forteller hvordan han ble hentet av politiet og bragt i sikkerhet..

NRK - 29 Sep 18 kl. 13:55

– Blandet sammen to saker

Dansk politi beklager hvis folk ble skremt av den store politiaksjonen i går. Bakgrunnen var at en trussel mot to enkeltpersoner ble koblet til en mistenkelig bil som stakk av fra politiet. Dette viste seg å være to ulike saker, opplyser dansk politi.

Aftenposten - 28 Sep 18 kl. 16:44

Dansk politi mener å ha stoppet etterlyst bil

Dansk politi mener de har stanset en etterlyst svenskregistrert Volvo, som fredag var årsaken til at bruer ble stengt og tog og ferjer stanset..

NRK - 18 Feb 18 kl. 14:51

Dansk politi jakter på øksemann

Mannen som er mistenkt for økseoverfall på et ungt par ved en bensinstasjon utenfor København lørdag kveld, ble løslatt fra fengsel for ti dager siden. Dansk politi jakter fortsatt på mannen. Det unge paret er utenfor livsfare, melder NTB..

Dagbladet - 18 Dec 18 kl. 08:29

Kripos i kontakt med dansk politi

Har bistått med varsling av pårørende, etter drap på en norsk og en dansk kvinne i Marokko..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt