P4 > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:36

P4 - 13 Jun 18 kl. 08:46

Dansk politi skal ha hindret attentat

Dansk etteretningstjeneste skal ha hindret et politisk attentat mot flere dansker som er kritiske til den tyrkiske regjeringen.
Det skriver Sveriges Radio.
Også i Sverige, Sveits og Tyskland skal politiet ha avverget flere drap på kurdere og folk som støtter den religiøse lederen Fethullah Gülen.
Gülen blir sett på som en sterk motstander av den tyrkiske regjeringen..
Les mer på P4


Les mer om:
Sveriges Radio, Sverige, Tyskland, Fethullah Gülen

Dele artikeln

6127 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dansk, politi, skalha , hindret, attentat
NRK - 13 Jun 18 kl. 06:25

Skal ha hindret attentat i Danmark

Dansk etterretningsteneste, PET, skal ha avverget politiske attentater mot personer i Danmark som er kritiske til den tyrkiske regjeringen, ifølge Sveriges Radio. En mann forteller hvordan han ble hentet av politiet og bragt i sikkerhet..

NRK - 18 Feb 18 kl. 14:51

Dansk politi jakter på øksemann

Mannen som er mistenkt for økseoverfall på et ungt par ved en bensinstasjon utenfor København lørdag kveld, ble løslatt fra fengsel for ti dager siden. Dansk politi jakter fortsatt på mannen. Det unge paret er utenfor livsfare, melder NTB..

NRK - 09 Jun 18 kl. 16:17

Hindret angrep på nynazister

Polietiet melder at fem menn forsøkte å angripe nynazist-organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsens sin stand i Moss lørdag ettermiddag. Politiet hindret angrepet ved å gå i mellom..

NRK - 08 May 18 kl. 08:51

Malaysia: – Ble hindret i å stemme

Flere velgere i Malaysia har blitt hindret i å stemme, ifølge menneskerettighetskommisjonen i landet. Kommisjonen har blitt informert om problemer med valgsystemet, og retter krass kritikk mot myndighetene før valget i morgen, skriver NTB..

Aftenposten - 18 Feb 18 kl. 07:15

Ungt par angrepet med øks i Danmark

Dansk politi er på jakt etter en mann som angrep et ungt par med øks ved en bensinstasjon utenfor København lørdag kveld..

P4 - 02 May 18 kl. 05:50

Danske mistet førerkortet for 14. gang!

En dansk mann mistet førerkortet for 14. gang, da han ble stanset av norsk politi i Larvik i går kveld. Ifølge politiet var mannen på vei inn i Norge etter å ha tatt fergen over fra Danmark da han ble stanset.

NRK - 19 Jun 18 kl. 14:25

To drept på togovergang i Danmark

I Danmark omkom to personer i en minibuss som ble påkjørt av tog på en jernbaneovergang på Vest-Jylland, opplyser dansk politi. Det var ingen bom ved overgangen, men bakgrunnen for ulykken er ellers ikke kjent, melder Ritzau..

P4 - 21 Feb 18 kl. 16:12

Væpnet politi leter etter mann

Væpnet politi leter nå i ettermiddag etter en mann i Bergen, som skal ha blitt observert med en pistol på bussen. Mannen skal ha gått av i Fyllingsdalen, og skal ikke ha truet noen. Flere patruljer søker nå etter ham, og politiet sier til Bergensavisen at de ser alvorlig på meldinger om våpen, særlig i det offentlige rom..

NRK - 10 Mar 18 kl. 10:57

Stort slagsmål på danskebåten

Dansk politi måtte bistå da en bursdagsfest og et utdrikningslag braket sammen i et masseslagsmål om bord på ferja mellom Stavanger og Hirtshals natt til lørdag, melder danske TV 2 Nord. 35 personer deltok. Flere blir siktet for vold..

NRK - 18 Feb 18 kl. 07:15

Angrepet med øks i Danmark

Dansk politi er på jakt etter en mann som angrep et ungt par med øks ved en bensinstasjon utenfor København lørdag kveld. Ofrene er utenfor livsfare. Den etterlyste mannen regnes å være farlig, ifølge politiet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

20 år siden mirakelet i Marseille

I dag, St.Hans aften er det 20 år siden Norge slo Brasil i fotball-VM..

P4 - 45 minutter siden

Unge Høyre vil legalisere noen stoffer

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer. Det ble klart på ungdomspartiets landsmøte på Gardermoen i ettermiddag. Samtidig stemte landsmøtet, med to stemmers margin, ned et forslag om å legalisere all narkotika.

P4 - 1 time siden

Drapssiktet samarbeider med politiet

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i Troms i 1998, vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Hans forsvarer, Thomas Hansen, sier til NRK at mannen håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det var onsdag denne uken at den utenlandske statsborgeren ble pågrepet for drapet, da han ankom Oslo lufthavn.

P4 - 1 time siden

Flere sauer funnet døde

Flere sauer er nå funnet døde etter ulveangrep nord i Østerdalen. Siden i går kveld er 23 sauer tatt av ulv i Rendalen, skriver Østlendingen. Dermed er over 150 sauer bekreftet drept av ulv den siste tiden.

P4 - 1 time siden

- Ikke tegn til skudd

Det er ikke tegn til at det ble avfyrt skudd da politisjasjonen på Stovner i Oslo ble utsatt for hærverk i natt. En mann ble pågrepet, og politiet fant et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham. Et vindu og et overvåkingskamera ble ødelagt, men ingen personer ble skadd..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner to år etter Brexit-avstemningen

Det er nå i ettermiddag store demonstrasjoner i London, på dagen to år etter at britene stemte for utmelding fra EU. Innen 29. mars neste år skal Storbritannia være være utmeldt av unionen..

P4 - 1 time siden

Bensinstasjonen ranet

En mann er pågrepet etter at en bensinstasjon på Minnesund i Askershus ble ranet i formiddag. Gjerningsmannen skal ifølge politiet ha truet betjeningen med et stikkvåpen. Det er usikkert om han fikk med seg noe penger.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for drapsforsøk

En mann må neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov. Ifølge tiltalen skal mannen i 40-årene har brukt vold mot kvinnen, og ha forsøkt å løfte eller fra henne over rekkverket. Han er også tiltalt for drapstrusler mot en nabo som grep inn.

P4 - 2 timer siden

Nordmann venter på dom i Singapore

Nordmannen som er dømt til ett års fengsel og tre stokkeslag i Singapore, vet fortsatt ikke om den fysiske avtraffelsen vil bli gjennomført. Den 49 år gamle mannen er dømt for beføling av en bevisstløs kvinne da han var på jobbreise i Singapore i august i fjor. Han har erkjent straffskyld, men venter nå på at anken hans blir behandlet, skriver Dagbladet..

P4 - 3 timer siden

Flere drept i Etiopia

Flere personer er drept etter en eksplosjon på et folkemøte da Etiopias nye statsminister talte i dag. Eksplosjonen ble utløst like etter talen, men det er ikke kjent om hvor mange osm ble drept..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt