E24 > Økonomi

Friday, 05 June, 14:25

E24 - 21 Sep 19 kl. 19:45

Dansk kjøkkenprodusent vil begrense Ekornes’ Svane-merke

Danske TMK selger Svane Kjøkkenet i Norge. Ekornes har på sin side Svanesengen. Nå skal Oslo tingrett avgjøre om det er plass til dem begge..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
TMK, Svane Kjøkkenet, Norge, Svanesengen, Oslo, Ekornes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dansk, kjøkkenprodusent, vil, begrense, Ekornes, Svane-merke
NRK - 13 Mar 20 kl. 00:20

Danmark vedtar hastelov

Alle partiene i det danske Folketinget er blitt enige om å vedta en ny lov for å begrense spredningen av koronaviruset. Loven innebærer at myndighetene kan tvinge folk i isolasjon og til behandling, skriver dansk TV 2..

Dagbladet - 10 Jan 20 kl. 00:18

Vil begrense Trumps krigsmakt

Seint torsdag kveld stemte Representantenes hus for et forslag om å begrense president Trumps myndighet til å gå til krig..

P4 - 04 Dec 19 kl. 09:32

Flertall vil begrense Facebook og Google

7 av 10 ønsker å begrense Facebook og Google. Det viser en ny internasjonal undersøkelse fra Amnesty, som har intervjuet 10.000 mennesker, deriblant i Norge, om deres holdninger til personvern.

NRK - 24 May 20 kl. 01:00

Vil begrense bruk av malariamedisin

Frankrikes helseminister Olivier Veran vil begrense bruk av malariamedisinen hydroksyklorokin som behandling mot koronavirus og har bedt om nye regler. Det skriver han i melding på Twitter lørdag..

NRK - 24 Apr 20 kl. 15:53

Amazone må begrense driften

En ankedomstol i Frankrike har forkastet en anke fra nettgiganten Amazone der de ble beordret til begrense driften, mens det forgård en evaluering av smitterisikoen blant de ansatte..

P4 - 02 Jun 20 kl. 12:54

Stenger badeområde i København

Dansk politi stenger et populær badeområde i København for å hindre smittespredning. I likhet med i Norge har Danmark hatt fint vær de siste dagene, og mange innbyggere har strømmet til badeplassen. Men politiet mener det er for mange som ikke følger helsemyndighetenes anbefalinger for å begrense smitte av koronaviruset..

NRK - 05 Jun 19 kl. 22:49

Dansk Folkepartileder blir sittende

Kristian Thulesen Dahl i Dansk Folkeparti sier i en tale at han blir sittende som partileder. Dansk Fokeparti ligger an til å få bare halvparten av oppslutningen de fikk ved forrige valg..

NRK - 01 Feb 20 kl. 11:42

Facebook med virus-tiltak

Fredag opplyste Facebook at de vil jobbe for å begrense spredning av feilinformasjon og falske påstander knyttet til coronaviruset. De vil også blokkere eller begrense hashtags som brukes til å spre feilinformasjon på Instagram, skriver CBS News..

P4 - 28 May 20 kl. 14:49

Vil begrense store asylankomster

Regjeringen foreslår nå en egen beredskapshjemmelfor å begrense store asyltilstrømminger til Norge. Forslaget betyr at utlendinger som ikke erflyktninger etter Flyktningkonvensjonen, ikke får flyktningstatus i Norge, opplyser Justisdepertementet..

NRK - 24 Mar 20 kl. 12:15

BT: Klart å begrense smitten

I Bergen er økningen av smittede langsommere enn kommunen fryktet, sier Brita Øygard, direktør for helsetjenester i Bergen kommune til Bergens Tidende. – Vi har klart å forsinke og begrense smitten. Hittil har tiltakene fungert, sier hun til avisa..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Svenskenes økonomi hardere rammet enn danskenes

Svenskene opplever at økonomien deres er hardere rammet av koronakrisen enn hva danskene gjør, ifølge en ny undersøkelse..

E24 - 1 time siden

Arbeiderpartiet vil endre i støttepakken til reiseliv: – Det er en katastrofe det som skjer

Regjeringen har møtt krisen i reiselivsbransjen med en egen støtteordning for sesongbedrifter. Men det er ikke alle som kan benytte seg av ordningen, mener Arbeiderpartiet, som foreslår flere endringer for å berge reiseselskapene..

E24 - 1 time siden

Eksplosjon på norsk skip på Florida-kysten

Det har vært en eksplosjon om bord på norske Höegh Xiamen som ligger ved Florida-kysten. Ni amerikanske brannfolk er innlagt på sykehus som følge av ulykken..

E24 - 2 timer siden

Aker gir ikke opp i Ghana: Vil finne løsning for Pecan-feltet

Utfordringer i prosjektet og oljemarkedets corona-sjokk fikk Aker Energy og partnerne til å legge Pecan-feltet is. Partnerne fortsetter imidlertid planleggingen og vil betrygge lokale myndigheter..

E24 - 3 timer siden

Nye Nav-tall: Nå har 170.000 forlatt ledighetskøen

I mai måned alene gikk nesten 70.000 nordmenn ut av ledighetskøen, men det betyr ikke at antallet vil fortsette å falle i så høyt tempo..

E24 - 4 timer siden

Frp tilbake ved forhandlingsbordet om oljeskatt

Oppgitt og frustrert over manglende fremgang i forhandlingene om oljeskatt tok Frp-leder Siv Jensen en tenkepause torsdag. Dagen etter var hun mer optimistisk..

E24 - 5 timer siden

Euro og dollar tilbake på nivået før Norge ble stengt

Oljeprisen har løftet seg, og kronen har styrket seg fra rekordsvake nivåer. Nå er både euro og dollar tilbake på nivået før Norge ble stengt ned 12. mars..

E24 - 6 timer siden

SSB ser lysere på utsiktene, men spår fortsatt markant coronafall i år

Statistisk sentralbyrå venter at rentene vil holde seg rekordlave i lang tid fremover, ifølge ferske prognoser. Ikke før i 2022 tror byrået det vil komme en forsiktig renteoppgang..

E24 - 6 timer siden

SSB: Fastlandsøkonomien krympet med 4,7 prosent i april

Statistisk sentralbyrå har fredag morgen publisert sine ferskeste veksttall for april, da Norge var preget av strenge tiltak mot viruspandemien..

E24 - 6 timer siden

SSB oppjusterer utsiktene, spår et fall på 3,9 prosent i fastlandsøkonomien i år

Statistisk sentralbyrå venter at rentene vil holde seg rekordlave i lang tid fremover, ifølge ferske prognoser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt