Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 29 January, 22:54

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 20:18

Danmarks statsminister vil sikre grensa til Sverige

Statsminister Mette Frederiksen har allerede vært i kontakt med den svenske statsministeren om å sikre grensa, etter at to svensker er siktet for København-eksplosjonen i forrige uke..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Mette Frederiksen, København, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Danmarks, statsminister, vil, sikre, grensa, til, Sverige
VG - 21 Aug 19 kl. 15:27

Trump hardt ut mot Danmarks statsminister

– Vemmelig, sier USAs president Donald Trump etter at Danmarks statsminister Mette Frederiksen kommenterte Trumps avlyste Danmarks-tur..

Dagbladet - 21 Aug 19 kl. 18:26

Hardt ut mot Danmarks statsminister: - Vemmelig

Donald Trump mener Danmarks statsminister Mette Frederiksens svar på hans Grønland-utspill er «vemmelig»..

NRK - 04 Jun 19 kl. 16:50

Ny kurs for Danmarks statsminister

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen gjer heilomvending dagen før valet, og går til val på å danne ei sentrumsregjering. Han har ikkje lenger tru på at det er mogeleg å få på plass ei borgarleg regjering, melder TV2 News..

P4 - 07 Aug 19 kl. 11:52

Statsminister: – Eksplosjonen er svært alvorlig

Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, i sjokk etter eksplosjon. – Det er et under at ingen ble skadet i eksplosjonen ved Skatteetaten i København i går kveld. Det sa Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, på en pressekonferanse i formiddag.

Hegnar.no - 24 Aug 19 kl. 07:48

Trump om Danmarks statsminister: - En vidunderlig kvinne

To dager etter at Donald Trump kalte Danmarks statsminister avvisning av Grønland-kjøp for «vemmelig», kaller han henne for «en vidunderlig kvinne»..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 17:44

Danmarks statsminister vil sikre grensen mot Sverige etter eksplosjon

Statsminister Mette Frederiksen vil ha bedre kontroll med grensen mot Sverige etter at to svensker er mistenkt for eksplosjonen ved Skattestyrelsen i København..

NRK - 24 Aug 19 kl. 07:32

Trump roser Danmarks statsminister

USAs president Donald Trump sier han hadde en fin samtale med Danmarks statsminister før helgens G7-møte, og kaller henne «en vidunderlig kvinne». Dette skjer bare to dager etter at han kalte hennes avvisning av Grønland-kjøp for vemmelig. (NTB).

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 18:21

Trump kritiserer Danmarks statsminister

President Donald Trump mener Danmarks statsminister Mette Frederiksens svar på hans Grønland-utspill er «vemmelig». Man snakker ikke slik til USA, sier han..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 17:34

Danmarks statsminister i «konstruktive samtaler» med Trump

Danmarks statsminister Mette Frederiksen snakket torsdag med USAs president Donald Trump. Ifølge dansk UD var telefonsamtalen av den konstruktive sorten..

NRK - 05 Jun 19 kl. 23:42

Rasmussen erkjenner valgnederlag

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) erkjenner valgnederlag, melder dansk TV 2. Mette Frederiksen fra Sosialdemokratiet ligger an til å bli Danmarks neste statsminister..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt