Hegnar.no > Økonomi

Saturday, 24 August, 20:29

Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 17:32

Danmark vil sikre grensa mot Sverige etter eksplosjon


Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Danmark, vil, sikre, grensamot , Sverige, etter, eksplosjon
Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 20:18

Danmarks statsminister vil sikre grensa til Sverige

Statsminister Mette Frederiksen har allerede vært i kontakt med den svenske statsministeren om å sikre grensa, etter at to svensker er siktet for København-eksplosjonen i forrige uke..

NRK - 28 Jun 19 kl. 15:31

Forlenger avtale om ro på grensa

Israel og Hamas er samde om å forlenge ein avtale som skal sikre ro ved grensa, det opplyser ein tenestemann frå Hamas, skriv NTB. Avtalen, som er mekla fram av FN og Egypt, inneber blant anna transport av meir drivstoff til den palestinske enklaven..

P4 - 04 Jun 19 kl. 23:04

Rød blokk mot brakvalg i Danmark

Rød blokk kan gjøre sitt beste valg på nesten 50 år i Danmark. Danskene går til valg i morgen og de fem røde partiene har lenge ledet på meningsmålingene. Den siste meningsmålingen viser at rød blokk ligger an til å sikre seg 108 av 175 plasser i Folketinget Dermed tyder mye på at det blir regjeringsskifte i Danmark..

NRK - 05 Jun 19 kl. 08:10

Valglokalene har åpnet i Danmark

Valglokalene har åpnet i Danmark. Meningsmålingene har i lengre tid spådd klar seier til venstresiden. Ifølge Voxmeter ligger rød blokk an til å sikre seg 108 av de 175 representantene i Folketinget..

NRK - 12 Jun 19 kl. 18:51

Harde forhandlinger i Danmark

Partiene i rød blokk i Danmark er splittet i synet på dansk økonomi og hvordan en rød regjering skal sikre velferd og sterkere klimainnsats. Det ble klart etter onsdagens forhandlinger, men Socialdemokartiets leder Mette Frederiksen er optimist..

P4 - 27 Apr 19 kl. 20:08

Norge slo Danmark

De norske ishockeyherrene slo i kveld Danmark 4-3 i en oppkjøringskamp til VM. Norge ledet 3-0, men danskene scoret tre mål i den tredje perioden - og det måtte spilleforlengelse til for å sikre norsk seier. I går tapte Norge 1-0 mot samme lag.

NRK - 17 Aug 19 kl. 13:34

Skyting over grensa i Kashmir

Indiske og pakistanske styrker har igjen beskutt hverandre over grensa i det omstridte området Kashmir. En indisk soldat skal være drept..

NRK - 08 Aug 19 kl. 13:08

Russisk missilsystem på grensa

Russland har varslet mottiltak mot radarbyggingen i Vardø. Nå har den russiske nordflåten oppgradert sitt missilsystem ved den norsk-russiske grensa..

P4 - 05 Jun 19 kl. 17:34

Spår uvanlig høy valgdeltakelse

Valgoppslutningen i Danmark i dag vil bli høyere enn normalt fordi så mye står på spill. Det mener danske valgforskere. Ifølge flere valgmålinger går det nå mot et regjeringsskifte i Danmark, og det er 13 partier, hvorav noen er like ved grensen til å komme inn.

P4 - 06 Jun 19 kl. 09:57

Støre om rød seier i Danmark

- Det er til stor inspirasjon for Arbeiderpartiet at Socialdemokratene vant valget i Danmark. Det sier Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre. Når alle stemmene var talt opp viser resultatene at den røde blokken i Danmark får 91 mandater, mot 75 mandater hos den blå blokken..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 30 minutter siden

Transportøkonom: Distriktsbilistene er den store vinneren i bompengeavtalen

Kjell Werner Johansen ved Transportøkonomisk institutt mener bilistene i distriktene kommer til å merke bompengekuttene mest til regjeringens bompengekutt..

Hegnar.no - 45 minutter siden

Siv Jensen var klar til å ta Frp ut av regjering

Siv Jensen kunne ha trukket Frp ut av regjering hvis partiet ikke hadde fått nok gjennomslag i bompengeforhandlingene..

Hegnar.no - 4 timer siden

Hyttemeglere jubler, men har ingen grunn til det

Sjøhyttemeglerne Gustav Sædberg og Tore Solberg jubler over en fantastisk sommer. Men fasiten viser færre salg og lavere priser..

Hegnar.no - 4 timer siden

Næringsministeren høster voldsom kritikk for avtale med Brasil

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) forsvarer at Norge inngår handelsavtale med Brasil mens Amazonas brenner. Han høster sterk kritikk fra flere hold..

Hegnar.no - 4 timer siden

Regnskogfondet har samlet inn millioner i forbindelse med Amazonas-branner

Regnskogfondet har de siste dagene samlet inn 5,8 millioner kroner via Facebook i forbindelse med skogbrannene i Amazonas. Det opplyser organisasjonen til NTB..

Hegnar.no - 6 timer siden

Røde Kors ber folk avsløre hemmelige sopp- og bærsteder "for egen sikkerhet"

Nordmenn har for tradisjon ikke å fortelle hvor de beste stedene for bær- og soppsanking er. Det kan gjøre leteaksjoner vanskeligere, ifølge Røde Kors..

Hegnar.no - 6 timer siden

EU vil svare på Trumps tolltrussel

EU kommer til å svare dersom president Donald Trump gjør alvor av trusselen om å innføre høy toll på fransk vin, sier EU-president Donald Tusk..

Hegnar.no - 10 timer siden

Russisk robot har problemer i verdensrommet

Den menneskelignende russiske roboten Fedor har fått problemer etter ankomsten ved den internasjonale romstasjonen ISS..

Hegnar.no - 11 timer siden

- Har en bedre høst i vente

Markedene har hatt en volatil start på høsten, men utsiktene er mer positive enn mange hadde ventet, mener investeringssjef Jay Pelosky i TPW Investment Management. .

Hegnar.no - 12 timer siden

Trump om Danmarks statsminister: - En vidunderlig kvinne

To dager etter at Donald Trump kalte Danmarks statsminister avvisning av Grønland-kjøp for «vemmelig», kaller han henne for «en vidunderlig kvinne»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt