Hegnar.no > Økonomi

Saturday, 04 April, 10:07

Hegnar.no - 20 May 19 kl. 14:15

Dale stanser økte bompenger i byene

Reduserte bompengeinntekter i byene skal ikke håndteres ved å øke prisene for bilistene, har samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) bestemt.
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Jon Georg Dale

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dale, stanser, økte, bompengeri , byene
Aftenposten - 20 May 19 kl. 14:05

Dale stanser økte bompenger i byene

Reduserte bompengeinntekter i byene skal ikke håndteres ved å øke prisene for bilistene, har samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) bestemt.

E24 - 20 May 19 kl. 14:02

Dale stanser økte bompenger i byene

Reduserte bompengeinntekter i byene skal ikke håndteres ved å øke prisene for bilistene, har samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) bestemt.

P4 - 25 Jun 19 kl. 14:12

Milliardbesparelser går ikke kun til bompenger

- Milliardene som spares på billigere veibygging vil ikke bare gå til å kutte bompenger. Det sier samferdselsminister Jon Georg Dale til P4-nyhetene. I dag sa sjefen for Nye Veier til VG at de bruker 25 milliarder mindre enn budsjettert på veibygging og at det kan bety kutt i bompengeinnkrevingen.

Klartale - 29 May 19 kl. 13:15

Dette svarte de om bompenger

Statsrådene Siv Jensen og Jon Georg Dale måtte svare om bompenger i Stortinget..

P4 - 19 Aug 19 kl. 11:44

Dale hardt ut mot TØI

Samferdselsminister Jon Georg Dale går hardt ut mot Transportøkonomisk Institutt som mener bompengeskissen som Frp ble enige om i går vil ha lite å si for bilistene i landet. I dag sa assisterende direktør ved instituttet, Kjell Werner Johansen, til NRK at lettelsen ikke er større enn økningen i bompenger fra i fjor til i år. Dale reagerer kraftig på at TØI kommenterer tall de ikke har sett..

NRK - 04 Jun 19 kl. 17:09

Frp-Dale ber om mer i bompenger

Etter at bompengeopprøret internt i Fremskrittspartiet var godt i gang, har partiets egen samferdselsminister bedt Stortinget om å få øke innkrevingen med flere milliarder. Det har ikke lyktes NRK å få en kommentar fra Jon Georg Dale tirsdag..

Dagbladet - 27 Aug 19 kl. 14:33

Dale er «helt sjef»:- Venstre har ikke skjønt avtalen

Jon Georg Dale (Frp) minner om hvem som er samferdselsminister og avviser kategorisk at man kan øke rushtidsavgiften i byene. Han lover å følge hver krone i reduserte bompenger helt til bilistenes lommebøker..

P4 - 21 May 19 kl. 12:54

Johansen: - Spill for galleriet

- Det er et spill for galleriet når samferdselsministeren forbyr norske byer å øke bompengesatsene. Det sier byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, til VG. I går sa samferdselsminister Jon Georg Dale fra Frp at byene ikke får lov til å øke prisene for å kompensere for reduserte bompengeutgifter.

Dagbladet - 20 May 19 kl. 13:31

Nekter byene økte bompenger

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) skriver i en pressemelding at reduserte inntekter i bompengeprosjekter ikke kan hentes inn ved å øke prisene for bilistene..

P4 - 19 Jun 19 kl. 16:40

Fest og flyreiser med dine bompenger

En gjennomgang NRK har gjort av regnskapene for de siste 3 årene i de fem nye, regionale bomselskapene, viser at både fuktige fester og flyturer er betalt på bilistenes regning. Nå krever samferdselsminister Jon Georg Dale opprydding..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt