E24 > Økonomi

Fredag, 23 Oktober, 01:25

E24 - 09 april 20 kl. 14:01

DNBs fire Opec-scenarioer: – Uten avtale blir konsekvensene brutale

DNB Markets har fire scenarioer for utfallet av torsdagens Opec-møte. Et aggressivt produksjonskutt kan løfte oljeprisen til opp mot 40 dollar fatet. Uten avtale kan prisen droppe under 20 dollar fatet, og tvinge produsenter til å stenge kranene..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
DNB Markets, Opec, DNBs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DNBs, fire, Opec-scenarioer, Uten, avtaleblir , konsekvensene, brutale
NRK - 03 april 20 kl. 10:54

Opec+ diskuterer produksjonskutt

Opec-landa og Russland (kalla Opec+) diskuterer nå eit kutt i oljeproduksjon på ti millionar fat per dag, ifølge ei Opec-kjelde, melder Reuters. Måndag skal landa halde videokonferanse om eventuelle kutt for på stabilisera oljemarknaden..

NRK - 21 april 20 kl. 19:05

Opec-ministrar i krisemøte

Fleire ministrar frå Opec-land og samarbeidslanda i Opec+ har halde ein videokonferanse for å diskutere det kraftige fallet i oljeprisane. Det opplyser Opec på Twitter..

VG - 30 mars 20 kl. 16:32

Flere intensivpasienter enn antatt i FHIs scenarioer

Folkehelseinstituttet (FHI) la frem en modell med tre scenarioer for smitteutviklingen i Norge. Tallene viser at betydelig flere får intensivbehandling pr. 30.

NRK - 05 mars 20 kl. 14:53

Opec vil kutte i oljeproduksjonen

Organisasjonen for oljeproduserande land (Opec) føreslår å kutte oljeproduksjonen i verda med 1,5 prosent, melder NTB. Opec viser til følgjene koronaviruset har fått for verdsøkonomien, som har ført til redusert etterspurnad etter olje..

NRK - 16 mai 20 kl. 08:23

Irans Opec-sjef er død

Irans 67 år gamle Opec-sjef Hossein Kazempour Ardebili er død etter å ha havnet i koma som følge av en hjerneblødning, melder det statlige nyhetsbyrået IRNA. Ardebili representerte Iran i oljekartellet Opec siden 2013..

Aftenposten - 10 april 20 kl. 09:53

Opec: Oljeproduksjonskutt avhenger av tilslutning fra Mexico

Forslaget om å kutte 10 millioner fat daglig av oljeproduksjonen avhenger av tilslutning fra Mexico, opplyser Opec etter maratonmøtet som endte uten beslutning..

VG - 22 mars 20 kl. 19:19

IOC vil avgjøre OL-skjebnen innen fire uker - uaktuelt å avlyse

Den internasjonale olympiske komité har på et ekstraordinært styremøte bestemt seg for å begynne å vurdere scenarioer for OL, som kan inkludere utsettelse. En avlysning blir ikke vurdert..

Aftenposten - 28 april 20 kl. 06:11

Før koronakrisen forsvinner, må minst ett av fire scenarioer skje. Alle er usikre.

Hva er veien ut av trøbbelet, og hvor lenge vil det vare? Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet (FHI) og helseministeren deler sine teorier..

NRK - 23 mai 20 kl. 09:21

Vil ta flere år å komme tilbake

Avinor anslår at det tar mellom tre til fire år før luftfarten er tilbake til et normalt nivå og frykter flere permitteringer og oppsigelser i selskapet, skriver E24. Selskapet planlegger nå for ulike scenarioer for fremtiden..

E24 - 02 mars 20 kl. 10:46

Overbelastning skapte trøbbel for DNBs fondstjenester

Unormalt høy trafikk hos DNBs fondsløsning skapte problemer mandag. En rekke kunder hadde problemer med å sjekke status, og kjøp og salg av fond..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Har færre misligholdte personlån enn før krisen

DNB var rustet for tapsbølge, men problemlånene hos personkunder har blitt færre under coronapandemien. I den kriserammede offshorenæringen taper imidlertid storbanken milliarder – og har gått inn som medeier av offshoreskip..

E24 - 5 timer siden

Utbygging av kraftlinjer går tregt: Frykter strømmangel i Stockholm

Sverige bruker lang tid på å forsterke kraftnettet sitt. Det kan gi strømmangel i Stockholm fra 2022, advarer Stockholms Handelskammare..

E24 - 5 timer siden

Ny analyse viser kraftig vekst i datasenternæringen

En ny analyse viser at norsk datasenternæring bidrar med nær 2.000 arbeidsplasser i dag, og at antallet vil øke kraftig fremover..

E24 - 5 timer siden

Nybø: Hurtigruten har seilt i grenseland av lovverket

Næringsminister Islein Nybø (V) mener Hurtigrutens cruisevirksomhet har seilt i grenseland av lovverket og varsler at hun vil se på lovverket..

E24 - 6 timer siden

Hotel Victoria tapte pengekrangel, må ut med over 10 millioner

Hotel Victoria tapte pengekrangelen med Faber Bygg etter oppussingen av hotellet i fjor. Nå må hotellet ut med over 10 millioner kroner til byggefirmaet..

E24 - 6 timer siden

SV anklager Wizz Air for menneskerettighetsbrudd

SV vil fremme et forslag som forbyr organisering av selskaper som bryter med menneskerettigheter. Målet er å gjøre det umulig for selskaper som Wizz Air å kunne etablere seg i Norge. – Falske anklager, sier Wizz Air-sjefen..

E24 - 6 timer siden

Trumps kompiskapitalisme

Etter fire år er omfanget av Donald Trumps skatteomgåelse og gjeldsbyrde endelig i ferd med å bli avdekket..

E24 - 6 timer siden

Enighet i tarifforhandlingene i sjømatindustrien

Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) og Sjømat Norge er blitt enige om de nye punktene i tariffavtalen til fiskeindustribedrifter..

E24 - 7 timer siden

Kontroversielt børsskall er fortsatt i spill: Spetalens Saga tause om planene

Børsskallet Element er fortsatt på jakt etter noen som vil ta bakveien til Børsen. Øystein Stray Spetalen-dominerte Saga Tankers, som skal kvitte seg med investeringer, er stille om hvorvidt de vil selge seg ut..

E24 - 9 timer siden

Wizz Air med kartbommert: – Alle byene er plassert feil

Torsdag presenterte Wizz Air sine nye planer om innenriksruter i Norge. – De kommer til å fly passasjerer veldig feil, sier geolog..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt