NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 11:06

NRK - 22 okt. 20 kl. 07:35

DNB leverer bedre enn forventet

Storbanken DNB leverer et resultat for tredje kvartal som er bedre enn hva analytikerne forventet, men en nedgang fra fjoråret..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
DNB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DNB, leverer, bedre, enn, forventet
P4 - 22 okt. 20 kl. 07:47

Nedgang, men bedre enn ventet for DNB

DNB hadde et overskudd på 5,5 milliarder kroner i tredje kvartal. Det er 513 millioner lavere enn i fjor, men likevel bedre enn analytikerne hadde ventet for Norges største bank. Det viser ifølge DNB at at gjeninnhentingen av norsk økonomi på flere områder har gått raskere enn mange hadde fryktet..

E24 - 28 okt. 20 kl. 08:31

Kværner leverer bedre resultat i tredje kvartal: Advarer om større coronaeffekt fremover

Kværner slapp onsdag sin siste kvartalsrapport før ekteskapet med Aker Solutions skal fullbyrdes. Selv om inntektene falt, leverer selskapet bedre marginer og resultat..

NRK - 23 okt. 20 kl. 07:16

Bedre enn ventet for Norsk Hydro

Norsk Hydro leverer et sterkere justert resultat enn tredje kvartal i fjor, viser selskapets kvartalsrapport. Det justerte resultatet var også sterkere enn analytikernes forventninger. Selskapet har tjent 33 milliarder kroner tredje kvartal i år..

E24 - 23 okt. 20 kl. 07:03

Sterkere tall enn ventet fra Hydro

Norsk Hydro leverer et sterkere justert resultat i tredje kvartal enn i fjor. Resultatet er også sterkere enn analytikerne hadde ventet..

E24 - 22 okt. 20 kl. 07:02

Tomra leverer bedre enn ventet

Pantesystemselskapet økte inntektene og resultatet før skatt i årets tredje kvartal..

Aftenposten - 17 okt. 20 kl. 17:35

Anmeldelse av «Krittringen»: Komedien treffer bedre enn tragedien

Den kaukasiske krittringen er moral, thriller og teaterlek i samme drama. Men på Nationaltheatret er komedien langt bedre enn krigen..

NRK - 21 okt. 20 kl. 07:40

Bedre resultat enn forventet

Telenors resultat for tredje kvartal er bedre enn ventet, og selskapet oppjusterer helårsutsiktene. Det fremkommer av selskapets ferske kvartalsrapport. Konsernet omsatte for 30,0 milliarder kroner, en oppgang fra fjoråret..

P4 - 23 okt. 20 kl. 07:43

Bedre enn forventet fra Hydro

Norsk Hydro har gjort det bedre enn forventet i tredje kvartal. Før skatt var resultatet vel 1,4 milliarder kroner. I samme kvartal i fjor var tallet 1,37 milliarder.

Aftenposten - 04 nov. 20 kl. 07:19

Aftenpodden USA: Trump har gjort det bedre enn ventet

Det kan ta tid å få resultatet fra nattens USA-valg, etter at Donald Trump gjorde det bedre enn målingene tydet på, i flere stater..

E24 - 23 okt. 20 kl. 16:08

DNB i samarbeid med Dr. Dropin: – Skivebom, mener leger

Etter at DNB inngikk i et samarbeid med den private legetjenesten Dr. Dropin om å gi kunder gratis celleprøve, har flere leger reagert. – Uthuling av norsk helsetjeneste, sier den norske legeforeningen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Bot for brudd på karantenereglene  

En mann i 20-åra fra Drangedal har fått en bot på 20.000 kroner etter å ha brutt karantenebestemmelsene. Mannen kom hjem fra en fritidsreise til Sverige lørdag 21.

NRK - 15 minutter siden

Passasjer på Kiel-ferge smittet

En av de reisende på Color Lines Kiel-ferge Color Magic var smittet med koronaviruset. Folkehelseinstituttet (FHI) har orientert samtlige som var med på seilingen fra 22. til 24.

NRK - 30 minutter siden

Sp vil kutte matmomsen

Senterpartiet foreslår i sitt alternative budsjett for neste år å kutte matmomsen med 2,8 milliarder kroner. Partiet foreslår å redusere matmomsen til svensk nivå i to steg, for å redusere grensehandelen. Det vil koste 4,8 milliarder kroner i 2022..

NRK - 30 minutter siden

Frykter tredje bølge

Det er fare for en tredje bølge av koronasmitte når vaksineringen mot viruset starter. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad, som frykter folk blir fristet til å slappe av, selv om det vil ta tid å vaksinere alle..

NRK - 45 minutter siden

Fire elever siktet etter lærerdrap

Ytterligere fire skoleelever er siktet etter drapet på den franske læreren Samuel Paty, melder AFP. Tre skolelever er tidligere siktet i saken. Paty ble drept etter at han viste fram tegninger av Profeten Muhammed i undervisningen..

NRK - 45 minutter siden

Hønneland ny generalsekretær

Geir Hønneland (54) blir ny generalsekretær i Den norske Helsingforskomité. Hønneland er statsviter og tidligere russlandsforsker ved Fridtjof Nansens Institutt. For øyeblikket er han tilknyttet Norsk Utenrikspolitisk Institutt, NUPI..

NRK - 1 time siden

Nytt koronadødsfall ved Ahus  

Ahus bekrefter at en pasient ved sykehuset døde av korona i går, skriver rb.no. Det er så langt usikkert om dødsfallet er knyttet til smitteutbruddet på sykehjemmet Villa Skaar Valstad i Eidsvoll..

NRK - 1 time siden

27 dømt til livstidsstraff i Tyrkia

En tyrkisk domstol dømte i dag 27 personer til fengsel på livstid for medvirkning i kuppforsøket mot president Recep Tayyip Erdogan i 2016, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Korona i den svenske kongefamilien

Svenske prins Carl Philip og prinsesse Sofia har testet positivt på koronaviruset. Det melder det svenske kongehuset, skriver avisa Expressen..

NRK - 1 time siden

Landslagstreneren testet positivt

Landslagstrener Eirik Myhr Nossum testet positivt for koronaviruset på arrangørens test ved ankomst til finske Ruka i går ettermiddag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt